• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سوال در مورده محتوای اس ام اس

eshoprey

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام به دوستان گرامی
من چندین وقت هست که چیزهای مختلفی شنیدم و کلا چون خودم هم میخام در موردش بدونم از سایتهای مختلف چیزهای مختلفی میشنوم که به نظرم جواب درست حسابی نمیشه ازشون گرفت
دوستانی که در این کار هستند و یا آشناییانی مطمئن دارند و یا اینکه کاملا و 100% از این موضوعات اطلاعات درست و واقعا مطمئنی دارند لطفا بنده و بقیه دوستان رو کاملا مطلع کنند
چون واقعا این موضوع فکر من رو مشغول کرده و مطمئن هستم دوستان دیگری هم هستند که میخان درست حسابی موضوع رو بدونن
سوال من این هست که :

1 - وقتی اس ام اس میفرستیم به همدیگه از طریق موبایل این اس ام اس ها حداکثر چه مدت زمانی در مرکز مخابرات میمونند ؟
2 - آیا وقتی که اس ام اس در مدت زمان تائئین شده به مقصد میرسه از سیستم و کلا از مخابرات پاک میشه ؟
3 - لطفا همه خط هارو بگید منظورم . ایرانسل همراه اول تالیا . چه اعنباری این ها چه دایمی اینها.
4 - آیا اگر کسی بخواد از کسی شکایت بکنه که دستگاههای قضایی مخابرات مامورین اس ام اس هایه طرفی که ازش شکایت شده رو بخان کنترل بکنن و ظبط و سیوشون کنند . آیا این کار امکان پذیره ؟ لطفا توضیح کامل بدید. خواهشا.
5 - محتوای اس ام اس ها قابل کنترل هست ؟
6- در چه صورت قابل کنترل هست ؟
در کل خواهش میکنن جدا بازم میگم خواهش میکنم از سانی که بطور جدی و درست حسابی اطلاعاته کاملی دارند بطور کامل اینجا بنده و بقیه رو مطلع کنند.
واقعا تشکر میکنم و واقعا ممنون هستم و منتظر.

Wiseman

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
138
1 - همراه اول 24 ساعت . در صورت خاموش بودن گوشی طرف مقابل یا... !
2- ؟!
3 - ؟!
4 - من شنیدم که برای این مشکلات قضایی حتما باید Sms طرف مقابل توی گوشیتون باشه ;) اگر کسی مزاحمتون میشه یا ... میتونید اگه Sms اش رو دارید خیلی راحت ازش شکایت کنید !
اگر خیلی مهم هست بگید براتون از دوستم که دفتر خدمات پستی داره سوال کنم برای اطمینان .
5 - خیر !! این ها شایعست عزیز من !!

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
انتظار یه جواب شفاف یا دقیق از طرف یه مسول مربوط رو نداشته باشید...

کلا چیزی که میشه از طریق عقل و شواهد پی بهش برد اینه که در صورت لزوم میشه متن اس ام اس ها رو استخراج کرد
winksmiley02.gif

بالا