• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سوال در مورد آپدیت آیفون 4 از ورژن 6 به 7

mahdi1649

Registered User
لایک‌ها
0
اول میخواستم از دوستان بپرسم هزینش چقدره؟دوما انکه کار سختیه؟خودم میتونم انجامش بدم؟ممنون میشم اگه راهنماییم کنید

lord_of_atlantiss

Registered User
لایک‌ها
126
سوال منم هست یه فریمور برای آیفون 5 دانلود کردم اول فایلش ایتونزی بود بعد دانلود رار شد و تبدیل به آی پی اس دبلیو کردمش اما رفتم برای نصب ارور داد مشکل کجا بوده؟؟؟

parsazarei2000

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
10
من تا جایی که می دونم هزینه ای نداره و به راحتی میتونی این کار رو انجام بدی

mahdi1649

Registered User
لایک‌ها
0
چه هزینه ای !!! تو setting گوشیت تو Software update پیغام میده ...نصب کن ...کاری نداره که !
آخه من ایترنت بیسیم ندارم
با این روش که شما میگی برنامه هام پاک میشن آیا؟

farshad10

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
4,842
داداش راحته و مشکلی پیش نمیاد از گوشی انجام بدی راحتتر است

infernal667

Registered User
لایک‌ها
195
آخه من ایترنت بیسیم ندارم
با این روش که شما میگی برنامه هام پاک میشن آیا؟

والا من گوشیم جلبریک نیست و نرم افزار ها رو می خرم اما فک نمی کنم اگه جلبریک هم باشه چیزی پاک بشه اما خوب wi fi می خوای واسه اتصال به اینترنت و یه پیشنهاد هم می کنم بهتون اگه 4 هست از 6 به 7 نرید چون خیلی کند میشه خیلی از نرم افزار ها و بازی هاتون ...فک می کنم IOS 7 رو نمیکشه Iphone 4 و خیلی هم داغ می کنه ...

farshad10

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
4,842
والا من گوشیم جلبریک نیست و نرم افزار ها رو می خرم اما فک نمی کنم اگه جلبریک هم باشه چیزی پاک بشه اما خوب wi fi می خوای واسه اتصال به اینترنت و یه پیشنهاد هم می کنم بهتون اگه 4 هست از 6 به 7 نرید چون خیلی کند میشه خیلی از نرم افزار ها و بازی هاتون ...فک می کنم IOS 7 رو نمیکشه Iphone 4 و خیلی هم داغ می کنه ...
داداش من 7.0.3 زده بودم خیلی هم روانتر شده بود
برنامه هارو هم با 25pp نصب کن بدون جیلبریک راحت

Koukou

Registered User
لایک‌ها
51
والا انقدر دوستان مارو ترسوندن كه تا همين ٢ روز پيش به ٧ اپ نكرده بودم ايفون ٤ مو ولي وقتي اپديت كردم ديدم خيلي راحت و روون هست واقعا برام تعجبه صحبتاي دوستان
ولي بعضي امكانات ٤اس و ٥ رو نداره همونطور كه ٤ اس بعضي امكانات ٥ از جمله air drop رو نداره
برات يه پخ هم دادم دوست من

MK75

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
من یه آیفون 4s دارم ios7 رو از طریق setting آپدیت کردمبعد گفت میخوایی install بشه زدم رو گزینه install
بعد خاموش شد....ولی وقتی روشن شد شکل usb میاد که یه فلش اونو به itunes داره نشون میده؟؟؟؟؟؟
هرکاری هم میکنم روشن نمیشه همینه.....من چیکار کنم؟
لطفا همراهیم کنید ممنون

Koukou

Registered User
لایک‌ها
51
سلام
من یه آیفون 4s دارم ios7 رو از طریق setting آپدیت کردمبعد گفت میخوایی install بشه زدم رو گزینه install
بعد خاموش شد....ولی وقتی روشن شد شکل usb میاد که یه فلش اونو به itunes داره نشون میده؟؟؟؟؟؟
هرکاری هم میکنم روشن نمیشه همینه.....من چیکار کنم؟
لطفا همراهیم کنید ممنون

پخ شد

بالا