• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سوال در مورد آیفون

Sajjad123

کاربر فعال موسیقی
کاربر فعال
لایک‌ها
1
سلام دوستان ... خسته نباشید.

من یک مشکلی با آیفون دارم، این آیفون که یکی از دوستام برام از چین به عنوان هدیه آورده 32 گیگ مشکی رنگ هستش ...

توی قسمت about هم که مدل گوشی رو دیدم اینه : MC610LL و همچنین ورژن هم اینه : 4.0 (8A293)

متأسفانه ظاهراً این گوشیه قفله و نرم اقزارها رو نمیشناسه واسه نصب ... توی اکثر برنامه هاش هم که میرم به زبون چینی یک چیزای اجق وجقی می نویسه که خودتون بهتر میدونید!!

یه چیزایی توی گوگل در مورد Jailbreak و اینجور حرفا خوندم، اما خواستم از دوستان با توجه به مشخصاتی که دادم راهنمایم کنن که چیکار کنم با این گوشی؟؟ ممنونم ازتون :)

m_amin

Registered User
لایک‌ها
268
به نظر میاد گوشیتون لاک باشه
شما سیم کارت میندازی توش آنتن داری؟
اگه داری انلاک فکتوری هست مشگلی نداری به ریتسور کنی مشکا حل میشه همه چیش اکی میشه
آگه آنتن نداری لاک هست باید املاک بشه و با توجه به اینکه اشنایی ندارین یه جا بیرون ببرین براتون انجام میدن با ۲۰ تومن

Sajjad123

کاربر فعال موسیقی
کاربر فعال
لایک‌ها
1
به نظر میاد گوشیتون لاک باشه
شما سیم کارت میندازی توش آنتن داری؟
اگه داری انلاک فکتوری هست مشگلی نداری به ریتسور کنی مشکا حل میشه همه چیش اکی میشه
آگه آنتن نداری لاک هست باید املاک بشه و با توجه به اینکه اشنایی ندارین یه جا بیرون ببرین براتون انجام میدن با ۲۰ تومن

سلام ... مرسی از پاسختون. بله من وقتی سیم کارت میذارم آنتن دارم و میتونم تماس بگیرم
من تنظیمات خاصی صورت نداده بودم تو این گوشی .. با این وجور reset factory رو زدم ولی تغییر خاصی انجام نشد و هنوز همون حالت قبلی رو داره متأسفانه

نظر دیگه ای ندارید؟ یا احیاناً کسی از دوستان نظری نداره؟؟ ممنون میشم

در ضمن ورژن modem firware گوشی هم اینه عزیز : 01.59.00

m_amin

Registered User
لایک‌ها
268
اگه آنتن دارین و گوشی آکبند بوده پس انلاک هست گوشیتون
منظورم ریست فکتوری نیست
منظورم ریستور هست که با ایتونز باید انجام شه

سلام ... مرسی از پاسختون. بله من وقتی سیم کارت میذارم آنتن دارم و میتونم تماس بگیرم
من تنظیمات خاصی صورت نداده بودم تو این گوشی .. با این وجور reset factory رو زدم ولی تغییر خاصی انجام نشد و هنوز همون حالت قبلی رو داره متأسفانه

نظر دیگه ای ندارید؟ یا احیاناً کسی از دوستان نظری نداره؟؟ ممنون میشم

در ضمن ورژن modem firware گوشی هم اینه عزیز : 01.59.00

Sajjad123

کاربر فعال موسیقی
کاربر فعال
لایک‌ها
1
اگه آنتن دارین و گوشی آکبند بوده پس انلاک هست گوشیتون
منظورم ریست فکتوری نیست
منظورم ریستور هست که با ایتونز باید انجام شه

عزیز تشکر از پاسخگوییت ... بی زحمت با توجه به مشخصاتی که دادم یک لینک از همین فروم یا راهنمایی مربوط به جایی که صلاح میدونید بهتره رو برام بذارید که قدم به قدم با همون پیش برم و ریستورش کنم

با تشکر

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
من متوجه نشدم گوشی اکبند بوده یا دست دوم...اگر دست دوم هست:

دقیق نگاه کنید ببینید توی ایکون ها ایکونی به نام cydia هست یا نه...اگر بود که یعنی جیل بریک شده است. کافیه فقط appsync نصب بشه و بتونید برنامه کرک شده بریزید.

Sajjad123

کاربر فعال موسیقی
کاربر فعال
لایک‌ها
1
من متوجه نشدم گوشی اکبند بوده یا دست دوم...اگر دست دوم هست:

دقیق نگاه کنید ببینید توی ایکون ها ایکونی به نام cydia هست یا نه...اگر بود که یعنی جیل بریک شده است. کافیه فقط appsync نصب بشه و بتونید برنامه کرک شده بریزید.

مازیار عزیز سلام ... عزیز گوشی آکبنده، و هنوز هیچ تغییر خاصی توش صورت ندادم ... و طبیعتاً این آیکون که اسمش رو نوشتی رو ندارم تو آیکون هام ... حالا ممنون میشم بگی چه کار کنم تا برنامه بتونم بریزم رو این گوشی

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
خب الان شما میخوای روی ورژن 4 بمونی یا میخوای بری به 5.0.1؟

اول این رو مشخص کن.

Sajjad123

کاربر فعال موسیقی
کاربر فعال
لایک‌ها
1
خب الان شما میخوای روی ورژن 4 بمونی یا میخوای بری به 5.0.1؟
اول این رو مشخص کن.

والا عزیز من فرق این 2 مدل با هم رو نمیدونم، شما خودت چی فکر میکنی؟؟ روی همین 4 بمونم بهتره یا برم 5.0.1 ؟؟ چون باز هم میگم من متأسفانه اطلاعاتی ندارم در این زمینه، عذر میخوام.

m_amin

Registered User
لایک‌ها
268
خوب اگه گوشی آکبنده و سیم کارت هم کار میکنه انلان هست و برای کار کردن مشکلی نداری!
اگه آکبنده پس منظورتون از برنامه هایی که روش هست چیه؟
چون چیزی نباید روش باشه!

والا عزیز من فرق این 2 مدل با هم رو نمیدونم، شما خودت چی فکر میکنی؟؟ روی همین 4 بمونم بهتره یا برم 5.0.1 ؟؟ چون باز هم میگم من متأسفانه اطلاعاتی ندارم در این زمینه، عذر میخوام.

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
خب مشخصا 100 درصد ورژن 5.0.1 بهتره....من پیشنهاد اینه که برید به 5.0.1....الان 5.0.1 رو با redsnow میشه جیل بریک کرد. فقط توجه کنید که ورژن 5.0.1 الان به صورت تتر جیل بریک میشه یعنی اگر دستگاه رو خاموش کنید یا باتری اش تموم بشه بعدا برای اینکه روشن بشه باید وصلش کنید به PC....ولی کلا مشکل حادی نیست...چون میتونید دستگاه رو خاموش نکنید بلکه offline کنید.

کلا 5.0.1 خیلی بهتره....اگر خواستید 5.0.1 رو دانلود کنید برید به این لینک و نسخه مخصوص ایفون 4 رو دانلود کنید:

http://forum.persiantools.com/t223329.html

Sajjad123

کاربر فعال موسیقی
کاربر فعال
لایک‌ها
1
خوب اگه گوشی آکبنده و سیم کارت هم کار میکنه انلان هست و برای کار کردن مشکلی نداری!
اگه آکبنده پس منظورتون از برنامه هایی که روش هست چیه؟
چون چیزی نباید روش باشه!
امین جان منظورم از برنامه ها همون map و بازی angry birds و ... بود که به زبون چینی هستن الآن تو گوشیم. ممنونم ازت
خب مشخصا 100 درصد ورژن 5.0.1 بهتره....من پیشنهاد اینه که برید به 5.0.1....الان 5.0.1 رو با redsnow میشه جیل بریک کرد. فقط توجه کنید که ورژن 5.0.1 الان به صورت تتر جیل بریک میشه یعنی اگر دستگاه رو خاموش کنید یا باتری اش تموم بشه بعدا برای اینکه روشن بشه باید وصلش کنید به PC....ولی کلا مشکل حادی نیست...چون میتونید دستگاه رو خاموش نکنید بلکه offline کنید.

کلا 5.0.1 خیلی بهتره....اگر خواستید 5.0.1 رو دانلود کنید برید به این لینک و نسخه مخصوص ایفون 4 رو دانلود کنید:

http://forum.persiantools.com/t223329.html

مازیار عزیز از پاسخگویی و کمکی که کردی بسیار ممنونم ... حالا باید نزدیک 800 مگ دان کنم فعلاً تا ببینم چی میشه! اگر مشکلی بود مزاحم میشم ... ایشالا که پیش نمیاد ...

بازم ممنونم ازت ... ایشالا شما گذارت به تاپیک ما بخوره بتونیم جبران کنیم ;)

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
خواهش میکنم...ولی یه لحظه صبر کنید ببینم...شما چطوری گوشی تون اکبند بوده ولی انگری بردز روش بوده؟

مطمین هستید اکبند هست؟ شاید انلاک فکتوری نباشه....یکم دقیق تر بشید.

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
ببینید الان MC610LL رو گوگل کردم...ظاهرا دستگاه لاک فکتوری هست...اینطوری که نتایج گوگل میگن..

هشدار

اگر گوشی تون لاک هست به هیچ وجه baseband رو نباید اپدیت کنید...یعنی کلا 5.0.1 رسمی رو باید بی خیال بشید.

مطمین بشید انلاک فکتوری هست یا لاک فکتوری

Sajjad123

کاربر فعال موسیقی
کاربر فعال
لایک‌ها
1
خواهش میکنم...ولی یه لحظه صبر کنید ببینم...شما چطوری گوشی تون اکبند بوده ولی انگری بردز روش بوده؟
مطمین هستید اکبند هست؟ شاید انلاک فکتوری نباشه....یکم دقیق تر بشید.

والا چه عرض کنم، از آکبندیش که مطمئنم ... تو همون پست اول مدل گوشی و modem firmware رو نوشتم ... از روی این دو توی گوگل چک کردم گویا آنلاک فکتوری هستش، باز هم اگه راه مطمئنی هست برای چک کردن بهم بگید لطفاً چجوری؟

ولی انگری بردز داره!! البته بدون سیم کارت داخلش نمیره ... ولی با سیم کارت هم که میرم یه سری نوشته چینی میاد و یه counter زمان که صفر میشه و باید از بازی خارج شد ... نمیدونم توضیحاتم کافی هست یا نه؟

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
خیلی داره جالب میشه قضیه...

اصلا امکان نداره گوشی اکبند ایفون روش برنامه بازی باشه...ضمنا وارد شدن به بازی ربطی به سیم کارت نداره...کلا یکم مشکوک میزنه و نمیدونم چی بگم...هیچ ایفونی ندیدم تا حالا اینطوری باشه....

Sajjad123

کاربر فعال موسیقی
کاربر فعال
لایک‌ها
1
خیلی داره جالب میشه قضیه...
اصلا امکان نداره گوشی اکبند ایفون روش برنامه بازی باشه...ضمنا وارد شدن به بازی ربطی به سیم کارت نداره...کلا یکم مشکوک میزنه و نمیدونم چی بگم...هیچ ایفونی ندیدم تا حالا اینطوری باشه....

ها ها ها ... واسه خودم هم جالب شد.
آره ماشالا یکی 2تا بازی هم نیس خیلی بازی داره که همین انگری بردزش چینیه و نمیشه چیزیش رو فهمید .. تازه با سیم کارت وارد map که میشم نقشه چینی برام لود میکنه نمیدونم مال کجا هست اصلاً!!!!

یعنی با این حساب کلاً میگید بی خیالش بشم؟؟

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
کم کم با این حساب دارم فکر میکنم 2 حالت داره

یا اکبند نبوده و اکبندش کرده بودن

اصلا ایفون نیست بلکه یک کپی از ایفون هست....ایفون های چینی کپی دیدم که ظاهرشون خیلی خیلی دقیق بوده و دقیقا مشابه نمونه اصلی هستن.

ممکنه یه عکس از پشت جعبه اش و یکی هم از منوهاش بزارید.

بالا