• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سوال در مورد آیپد مینی

ufont

کاربر حرفه ای گرافیک و انیمیشن
لایک‌ها
4,086
سلام دوستان میخوام یه آیپد مینی بخرم ، شنیدم کیفیت صفحش پایینه ؟ راستش این موضوع برای من خیلی مهمه

گوشیم تراکم پیکسلش بالاس چشمم عادت کرده مثلا وقتی به صفحه آیپاد 4 جی نگاه میکنم به چشمم تاره

دوستانی که آیپد مینی داشتن یا دارن در مورد کیفیت صفحش یه توضیح بدن مثلا مثله آیفون 4اس هست ؟

ufont

لایک‌ها
4,086
یعنی کسی آیپد مینی نداره ؟
blinksmiley.gif

Enoch

Registered User
لایک‌ها
318
کیفیت صفحه ش با سایزش متناسبه. من هیچ مشکلی ندارم.

un4g1v3n

Registered User
لایک‌ها
84
تراکم نوت 2 خیلی بالاتر از آیپد مینی هستش..
کیفیت آیپد مینی همون کیفیت آیپد 2 هستش.
یهو نگیری بخوره تو ذوقت.....

حرفه ای

Registered User
لایک‌ها
13
حال چرا آیپد مینی می گیری هم از اون از لحاظ سخت افزار خوب ترش هس هم از نظر نمایش

ufont

لایک‌ها
4,086
تراکم نوت 2 خیلی بالاتر از آیپد مینی هستش..
کیفیت آیپد مینی همون کیفیت آیپد 2 هستش.
یهو نگیری بخوره تو ذوقت.....

منم مشکلم همین تراکم ، گوشی هایی هم که داشتم این چند وقته همشون تراکم پیکسلی شون بالا بوده الان آیپاد 4 پیش چشمم تار میاد و از اینم که بگذریم کلا کیفیت صفحه برای من خیلی مهمه توی دیجیکالا هم ویدئوش رو دیدم زد تو ذوقم باید قبل خرید بگیرم دستم ببینم کیفیتشو کسی اصفهان نیست داشته باشه :D

حال چرا آیپد مینی می گیری هم از اون از لحاظ سخت افزار خوب ترش هس هم از نظر نمایش

فقط بخاطر آی او اس و کیفیت ساخت بالاش اصلا از اندروید خوشم نمیاد :eek:ایسوس پد اینفینیتی هم مفتی بزارن جلوم بر نمیدارم :p

حرفه ای

Registered User
لایک‌ها
13
دست خودته ولی فک نکنم با محدویت و سخت افزار قیدیمیه اون کنار بیای چون از خیلیا ضعیفه

ufont

لایک‌ها
4,086
دست خودته ولی فک نکنم با محدویت و سخت افزار قیدیمیه اون کنار بیای چون از خیلیا ضعیفه

سخت افزار قدیمی ؟ دادا معماری سی پی یو اپل زمین تا آسمون با بقیه چیپستا فرق داره من گوشی و تبلت زیاد داشتم 1 هرتز چیپست اپل اونم با آی او اس 5 برابر 50 هرتز اسنپ دراگون با او اس اندروید کار میکنه

سیستم عامل پرفومانس ، سی پی یو سازگار مهم ترین برتری اپل

الان اندروید با سی پی یو 800 هسته ای هم لگ میزنه

از چه لحاظ می گی قدیمی ؟

مگه آیپد مینی با ایفون 5 معرفی نشد؟

differentboy1994

کاربر فعال موبایل و اسمارت فون ها
کاربر فعال
لایک‌ها
2,260
من باهاش کارکردم خیلی کیفیت صفحش خوب نبود
چرا این؟اگه اپل بازی که آیپد4
اگه نه تو اندروید کلی انتخاب داری

.:smr:.

Registered User
لایک‌ها
4,964
کیفیتش خوبه خدایی من مشکلی ندیدم

alfredo

نفر اول عکاسی با موبايل
لایک‌ها
325
کیفیتش خوبه داداش، از فاصله یک سانتی که نمیخوایی بهش نگاه کنی ؟ تو استفاده معمولی اصلا متوجه نمیشی !

الان مردم هنوز گوشی 3جی اس دستشونه دارن باهاش حال میکنن ! آیپد مینی که عالیه درمقابل اون. درسته تراکم تصویرش به آیپد4 و 3 نمیرسه ولی درنوع خودش تراکمش واقعا خوبه، فقط تراکم که ملاک نیست، درخشندگی و کنتراست و وضوح تصویرش نسبت به رقبای دیگش که ترکمشون بالاتره یه سروگردن بیشتره ! تازه وقتی میری تو محیط پرنور یا زیر نور خورشید، اونجاست که میفهمی چه انتخاب درستی داشتی ! بقیه برندارو رو بنداز دور !

مثلا همین مثالی که درمقابل4s گفتی خیلی خوبه، ببین تراکم پیکسلی ایفون فور اس از آیفون5 بیشتره ! ولی تصویر خارقالعاده آیفون5 کجا و تصویر خوب آیفون4s کجا !؟

یه بار آیفون 5 رو بگیر کتار 4s و تصویراشون رو ببین، متوجه میشی که تراکم اونقدرها هم مهم نیست...

این نقدهای تبلیغاتی رو جدی نگیر ! به اپل اعتماد کن.

maziarzar

Registered User
لایک‌ها
284
یکی ازدوستای من وان اس داشت بردمش با آیپد مینی کار کرد سر یه دقیقه نشد که گفت چرا اینو نگرفتم در صورتی که وان اس 256 ه وآیپد162 تراکمش
تراکم سونی زد 441 هست و نوت 2 267 اما کیفیت صفحه نمایش نوت کجااااااااا و زد کجاا

ufont

لایک‌ها
4,086
آره دادا درست میگی شما ولی خوب من الان آیپاد 4 که دستمه تا یه هفته صفحش پیش چشم تار میومد برای منی که گوشی های قبلیم تراکمشون بالا بوده این مسئله مهم الان که دارم به آیپاد نگاه میکنم دیگه تار نمی بینمش :lol:بقول شما هم کیفیت و ... هم یه چیز دیگس ممنون من میگرمش تو این مدت هم ارزون تر شده خخخخ

ممنون دادا خیالم رو راحت کردی

differentboy1994

کاربر فعال موبایل و اسمارت فون ها
کاربر فعال
لایک‌ها
2,260
ولی من باهاش کارکردم صفحش کیفیت خوبی نداشت و تار و دون دون بود

بالا