• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سوال در مورد آی او اس !

saeed212

Registered User
لایک‌ها
37
با سلام
دوستان من میخواستم یکی از چهار محصول Ipad mini2 - ipad air - iphone 5s - iphone 5c رو بخرم
ولی ی سوال بزرگ تو ذهنم دارم !
واسه دانلود کردن اپ باید پول پرداخت کنم؟ ینی اپ هایی ک واسه آی او اس هست پولی هستن؟
راهی نداره ک ما پول ندیم؟ یا محصول بخصوصی نداره ک واسه اپ هاش پول نخواد؟
و اینکه اگه من مثلا iphone5s یا ipad air خریدم ! واسه نصب چندتا بازی و نرم افزار معروف تقریبا باید چقد هزینه کرد؟
ممنون میشم اگه جوابمو بدین

mehditab

Registered User
لایک‌ها
1,273
تو اپ استور هم اپ پولی وجود داره و هم اپ مجانی.
شما با خیال راحت بخر نگران اپ نباش.بعد یه اپل آیدی باز کن و برو اپ استور دانلود کن.خیلی راحت!
حتی بعضی وقت ها بعضی اپ های پولی به مدت محدود رایگان میشن میتونی دانلود کنی.
فقط حواست باشه موقع خرید برات نرم افزار و بازی نصب نکنن.طرف 100 تا اپ میزنه 90 تومن پول میگیره!
البته روش هایی مثل Tangbu , 25PP هم وجود داره میشه اپ های پولی مفتی دانلود کرد.

pourya74

Registered User
لایک‌ها
384
برای نصب نرم افزار های متداول نگرانی وجود نداره . چون اکثرا رایگان هستند داخل اپ استور .
روش دیگه ای هم هست به نام جیلبریک که همه چیز رو رایگان میتونی نصب کنی و روی IOS خیلی تغییرات ایجاد کنی .

mohamadreza.kntu

Registered User
لایک‌ها
68
سلام به شما دوست عزیز!!
اولا من به شما پیشنهاد میکنم که قبل از خریدتون به نیازتون هم توجه کنید و ببینید که از تبلتتون چه انتظاری دارید که حاضرید به خاطرش 1،500،000 تومن یا بیشتر هزینه کنید!!(خیلی مهمه چون بعدش پشیمون میشید!)

و اما بعد از خرید...
شما اگر نخواستی دستگاهتو جیلبریک کنی و برنامه های کرک نصب کنی میتونی تا میزان نسبتا خوبی از برنامه های رایگان appstore استفاده کنی! ودر صورت نیاز برای استفاده از برنامه های کرک برنامه هایی مثل tongbu هستند که بدون نیاز به جیلبریک کردن کارت رو راه میندازه!(پیشنهاد نمیکنم!)
و در صورت تمایل به جیلبریک میتونید کاملا از برنامه های کرک شده بهره ببرید!

ولی در کل من جیلبریک و کرک رو ترجیح نمیدم!!!
موفق باشید!!!

بالا