• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سوال در مورد اتصال ساب دومین به یک سرور دیگر

AminMrz

Registered User
لایک‌ها
31
دوستان من میخوام یه ساب دومین از سایتم رو به یه سرور دیگه منتقل کنم مثلا اگه اسم سایتم site.com باشه میخوام dl.site.com رو به یه سرور دیگه منتقل کنم واسه همین توی هاست اصلی یه ساب دومین تعریف کردم بعد آی پی ریکوردهاشو رو به آی پی هاست دوم تغییر دادم
ولی الان هر چی توی هاست دومی از طریق پارک دومین میخوام ساب دومین رو اد کنم نمیشه و ارور زیر رو میده
HTML:
Error from park wrapper: Using nameservers with the following IPs: 174.121.38.162 Sorry, the domain is already pointed to an IP address that does not appear to use DNS servers associated with this server. Please transfer the domain to this servers nameservers or have your administrator add one of its nameservers to /etc/ips.remotedns and make the proper A entries on that remote nameserver.

newmassege

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نظر میرسه شما کار رو به درستی انجام دادید. و به نظر من مشکل اصلی از Cpanel هست. حدوداً یه ماه پیش روی یه هاست مجانی که Cpanel بود، دقیقاً به همین مشکل برخورد کردم. یعنی ما یه دومین اصلی مثلاً به نام domain.com داریم که به آی پی 1.1.1.1 وصل هست. حالا میاییم یه ساب دومین دیگه به نام test میسازیم و آی پی اون رو 2.2.2.2 میذاریم.

حالا میریم توی هاست cpanelی که آی پی اش 2.2.2.2 هست. وقتی میخواهیم دومین test.domain.com رو ادد کنیم، Cpanel ارورر میده و میگه domain.com به یک آی پی دیگر اشاره دارد که حقیقتاً هم درست میگه. یعنی domain.com روی 1.1.1.1 ست شده. درحالیکه Cpanel نباید به دومین اصلی کار داشته باشه. و فقط باید آی پی ساب دومینی که میخواهد رویش ست شود رو چک کنه.

در نهایت مجبور شدم از یه هاست فری که فکر کنم DirectAdmin بود استفاده کنم.

در Cpanel وقتی Add On Domain میکنی یه مدت طول میکشه و مشخص هست که داره DNS های دومین رو بررسی میکنه ولی در دایرکت ادمین بدون چک کردن DNS دومین، راحت ساب دومین رو روی سرور ست میکنه.

تمام مطالبی که گفتم نظر شخصی بود و ممکنه بعضی جاهاش ایراد داشته باشه. ولی در این مورد توی خیلی از فروم ها بحث شده ولی آخرش نتیجه درست و درمونی ارائه نشده.

شاید بشه Cpanel رو یه جوری دور زد، مثلاً شما بیا نیم سرور دومینت رو به نیم سرورهای هاست دومت تغییر بده و سپس اقدام به اضافه کردن ساب دومین کن. وقتی ساب دومین ست شد، دوباره برو نیم سرورها رو به حالت اول برگردون. -> اگه این روش جواب داد حتماً نتیجه اش رو اینجا بگو.

Last edited:

alik

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,232

AminMrz

Registered User
لایک‌ها
31
به نظر میرسه شما کار رو به درستی انجام دادید. و به نظر من مشکل اصلی از Cpanel هست. حدوداً یه ماه پیش روی یه هاست مجانی که Cpanel بود، دقیقاً به همین مشکل برخورد کردم. یعنی ما یه دومین اصلی مثلاً به نام domain.com داریم که به آی پی 1.1.1.1 وصل هست. حالا میاییم یه ساب دومین دیگه به نام test میسازیم و آی پی اون رو 2.2.2.2 میذاریم.

حالا میریم توی هاست cpanelی که آی پی اش 2.2.2.2 هست. وقتی میخواهیم دومین test.domain.com رو ادد کنیم، Cpanel ارورر میده و میگه domain.com به یک آی پی دیگر اشاره دارد که حقیقتاً هم درست میگه. یعنی domain.com روی 1.1.1.1 ست شده. درحالیکه Cpanel نباید به دومین اصلی کار داشته باشه. و فقط باید آی پی ساب دومینی که میخواهد رویش ست شود رو چک کنه.

در نهایت مجبور شدم از یه هاست فری که فکر کنم DirectAdmin بود استفاده کنم.

در Cpanel وقتی Add On Domain میکنی یه مدت طول میکشه و مشخص هست که داره DNS های دومین رو بررسی میکنه ولی در دایرکت ادمین بدون چک کردن DNS دومین، راحت ساب دومین رو روی سرور ست میکنه.

تمام مطالبی که گفتم نظر شخصی بود و ممکنه بعضی جاهاش ایراد داشته باشه. ولی در این مورد توی خیلی از فروم ها بحث شده ولی آخرش نتیجه درست و درمونی ارائه نشده.

شاید بشه Cpanel رو یه جوری دور زد، مثلاً شما بیا نیم سرور دومینت رو به نیم سرورهای هاست دومت تغییر بده و سپس اقدام به اضافه کردن ساب دومین کن. وقتی ساب دومین ست شد، دوباره برو نیم سرورها رو به حالت اول برگردون. -> اگه این روش جواب داد حتماً نتیجه اش رو اینجا بگو.
پیشنهاد خوبیه تست میکنم اگه جواب داد بهتون اعلام میکنم

moslem_f

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
23
به نام خدا
عرض سلام و خسته نباشید تو سایت آموزش 98 برای اولین بار در ایران به صورت فارسی فیلم آموزش اتصال ساب دامین به سرور دانلود
قرار گرفته اینم لینک دانلود فیلم آموزشی

فیلم آموزش اتصال ساب دامین به سرور دانلود

ضمنا بعد از مشاهده این فیلم آموزشی می تونید اقدام به خرید وی پی اس و کانفیگ اون کنید و به راحتی برای سایت های دانلودی خودتون استفاه کنید

بالا