• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سوال در مورد ارتقای سیستم

majid1992

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان میخواستم بدونم برا ارتقا سیستم چه قطعاتی رو باید ارتقا بدم

مشخصات سیستمم:
cpu intl e7500 2.93 Ghz
main gigabyte p41
vga geforce xfx 9500 gt 1gig
ram 4

همونطور ک مشخصه گرافیکم خسته است و میخوام گرافیکم رو به amd 6670 ddr5 ارتقاع یدم!
میخواستم ببینم مین و سی پی یو میتونن با این گرافیک کنار بیاین یا اونا هم باید ارتقا بدم

یه چیز دیگه دوستان...من جدا از قضیه بازی از سرعت این سیستمم ناراضی هستم میخوام ببینم برای دوبله کردن این سرعت چه چیزهایی رو باید ارتقا بدم

البته با قیمت حدودا 500

ممنون;)

Vaioman

Registered User
لایک‌ها
192
سلام دوستان میخواستم بدونم برا ارتقا سیستم چه قطعاتی رو باید ارتقا بدم

مشخصات سیستمم:
cpu intl e7500 2.93 Ghz
main gigabyte p41
vga geforce xfx 9500 gt 1gig
ram 4

همونطور ک مشخصه گرافیکم خسته است و میخوام گرافیکم رو به amd 6670 ddr5 ارتقاع یدم!
میخواستم ببینم مین و سی پی یو میتونن با این گرافیک کنار بیاین یا اونا هم باید ارتقا بدم

یه چیز دیگه دوستان...من جدا از قضیه بازی از سرعت این سیستمم ناراضی هستم میخوام ببینم برای دوبله کردن این سرعت چه چیزهایی رو باید ارتقا بدم

البته با قیمت حدودا 500

ممنون;)

شما برای ارتقاء در ابتدا مدل دقیق پاورتون رو ذکر کنید که بشته دقیق راهنماییتون کرد.چون اگه نیاز به خرید پاور هم داشته باشی.اونوقت با رقم منظور شدتون کار سخت میشه.

majid1992

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من فقط پاورم رو اینده نگرانه برداشتم واسه همین ننوشتمش چون جواب میده...

power green 430w

مادربورد هم مدلش gigabyte P41T-ES3G

اگه بخوام cpu رو ارتقا بدم چی بردارم ک با مادربورد مچ باشه؟!
اصلا با ارتقا cpu سرعت بیشتر میشه یا با همین cpu اگه رم رو از 4 ب 8 ارتقا بدم سرعت بهتر میشه!(اینا رو در صورتی فکر کنین ک گرافیکم 6670 باشه)

یه سوال دیگه اگه به جای این گرافیک 6670 ک یه گیگ 64 بیتی هست من یه 2 گیگ 128 بیتی بردارم بهتر نیست مثل (مدلش فکر کنم این بود geforce g430) ک قیمتاشون تقریبا مث همه؟!

البته مبلغ رو هم تا 800 در نظر بگیرین!!!

ببخشید سوالا زیاد شد
ممنون از راهنماییتون

Vaioman

Registered User
لایک‌ها
192
من فقط پاورم رو اینده نگرانه برداشتم واسه همین ننوشتمش چون جواب میده...

power green 430w

مادربورد هم مدلش gigabyte P41T-ES3G

اگه بخوام cpu رو ارتقا بدم چی بردارم ک با مادربورد مچ باشه؟!
اصلا با ارتقا cpu سرعت بیشتر میشه یا با همین cpu اگه رم رو از 4 ب 8 ارتقا بدم سرعت بهتر میشه!(اینا رو در صورتی فکر کنین ک گرافیکم 6670 باشه)

یه سوال دیگه اگه به جای این گرافیک 6670 ک یه گیگ 64 بیتی هست من یه 2 گیگ 128 بیتی بردارم بهتر نیست مثل (مدلش فکر کنم این بود geforce g430) ک قیمتاشون تقریبا مث همه؟!

البته مبلغ رو هم تا 800 در نظر بگیرین!!!

ببخشید سوالا زیاد شد
ممنون از راهنماییتون

پاور همچین هم اینده گرایانه نیست.شما بهترین تغییر رو در تعویض پردازنده دارین.این پردازندتون رو حدود 90 تا 100 میتونین بفروشی و با 70 تا 80 تومن اضافه یه q6600 بگیرین.خیلی پرفورمنستون میره بالا.تغییر در رمها اونجور که شما فرمودین هیچ تغییری در پرفورمنستون از لحاظ سرعت نمیده حتی 1 درصد.پی بی خیال شین.میزان رم و پهنای باند در این مدل گرافیک ها فقط جنبه تبلیغاتی داره و در پرفورمنس کارت تاثیر چندانی نداره.همین کارتتون تو این سطح از همه بهتره.اما با بوجه 800 تومن من نظرم چیز دیگه ای هست.ممکنه که کاربوردتون از سیستم رو بگین تا بهتر نظر بدم.

majid1992

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
پاور همچین هم اینده گرایانه نیست.شما بهترین تغییر رو در تعویض پردازنده دارین.این پردازندتون رو حدود 90 تا 100 میتونین بفروشی و با 70 تا 80 تومن اضافه یه q6600 بگیرین.خیلی پرفورمنستون میره بالا.تغییر در رمها اونجور که شما فرمودین هیچ تغییری در پرفورمنستون از لحاظ سرعت نمیده حتی 1 درصد.پی بی خیال شین.میزان رم و پهنای باند در این مدل گرافیک ها فقط جنبه تبلیغاتی داره و در پرفورمنس کارت تاثیر چندانی نداره.همین کارتتون تو این سطح از همه بهتره.اما با بوجه 800 تومن من نظرم چیز دیگه ای هست.ممکنه که کاربوردتون از سیستم رو بگین تا بهتر نظر بدم.

با این حساب بهتر نیست کیس رو کلا بفروشم؟!

به نظرت کیسم رو چقدر میارزه ک بفروشم و چقدر دیگه روش بزارم تا یه کیس بهتر بگیرم

میخوام ک بازی مث مترو راحت جواب بده و سرعتش عالی باشه...در کل بازم سرعت مهمتر از بازی هست برام؟!

chama

Registered User
لایک‌ها
241
سلام
اگر قصد فروش cpu e7500 را دارید من خریدارم.

بالا