• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سوال در مورد اساس کار با Thumbnail

Bahram.ws

Registered User
لایک‌ها
73
میخواستم تجربیات دوستان رو در مورد کار با thumbnail ها بدونم

نحوه کار خودم رو میگیم دوستان نظر بدن تا چه حد درست هست و یا تا چه حد غیر حرفه ای

یه کلاس به پروژه خودم Add کردم به نام getThumbnail

داخل این کلاس یک متود هست که پارامترهایی که میگیره path , ImageName , Width or Height هستش

path : Server.MapPath(Request.ApplicationPath)​

علت گرفتن path هم به خاطر این هست که از Request توی کلاس نمیشه استفاده کرد اگه اشتباه میکنم بگید

ImageName : مشخصه اسم image

width یا height : مقدار عرض یا طولی که میخوام عکس بدست اومده داشته باشه

خوب این کلاس thumbnail درخواستی رو میسازه و توی فولدری به نام temp ذخیره میکنه و اسم image ساخته شده هم return میکنه

ولی یه مشکل هست و اونم اینه که بعد از مدتی توی فولدر temp پر از thumbnail هایی میشه که بلا استفاده هستن و فقط فضا رو اشغال میکنن

من این مشکل به این صورت حل کردم که یه متود داخل همون متودی که thumbnail میسازه صدا زده میشه و این متود تمامیه فایل های داخل پوشه temp رو چک میکنه و اگه زمان ایجاد هر فایل بیشتر از یک دقیقه بود اون فایل رو پاک میکنه.

(آیا میشه این متود رو توی Session_End صدا بزنم؟؟ چون از فایر شدن این Session_End مطمئن نیستم)

آیا این روش من اصولا کاره درستیه؟؟

Bahram.ws

Registered User
لایک‌ها
73
یا من خیلی سوال ابلهانه ای کردم که کسی حاضر نیست جواب بده یا کسی اینجا اطلاع نداره که بعید میدونم

EAlireza50141

Registered User
لایک‌ها
125
میخواستم تجربیات دوستان رو در مورد کار با thumbnail ها بدونم

نحوه کار خودم رو میگیم دوستان نظر بدن تا چه حد درست هست و یا تا چه حد غیر حرفه ای

یه کلاس به پروژه خودم Add کردم به نام getThumbnail

داخل این کلاس یک متود هست که پارامترهایی که میگیره path , ImageName , Width or Height هستش

path : Server.MapPath(Request.ApplicationPath)​

علت گرفتن path هم به خاطر این هست که از Request توی کلاس نمیشه استفاده کرد اگه اشتباه میکنم بگید

ImageName : مشخصه اسم image

width یا height : مقدار عرض یا طولی که میخوام عکس بدست اومده داشته باشه

خوب این کلاس thumbnail درخواستی رو میسازه و توی فولدری به نام temp ذخیره میکنه و اسم image ساخته شده هم return میکنه

ولی یه مشکل هست و اونم اینه که بعد از مدتی توی فولدر temp پر از thumbnail هایی میشه که بلا استفاده هستن و فقط فضا رو اشغال میکنن

من این مشکل به این صورت حل کردم که یه متود داخل همون متودی که thumbnail میسازه صدا زده میشه و این متود تمامیه فایل های داخل پوشه temp رو چک میکنه و اگه زمان ایجاد هر فایل بیشتر از یک دقیقه بود اون فایل رو پاک میکنه.

(آیا میشه این متود رو توی Session_End صدا بزنم؟؟ چون از فایر شدن این Session_End مطمئن نیستم)

آیا این روش من اصولا کاره درستیه؟؟
سوال شما واضحه
از REQUEST در کلاس میتونی استفاده کنی
به شرطی که Class رو تو کلاست New و Import کنی

دوم هم به نظر من پاک نکن !!!
دفعه ی بعد که REQUEST اومد برای عکست اونو از Thumb بخون در صورت وجود داشتن البته در غیر این صورت که تامب ساخته بشه !!

موفق باشید دوست من

EAlireza50141

Registered User
لایک‌ها
125
خوب اول میای از دستور که گزاشتم HttpContext رو NEW میکنی (بهترین روش همینه !)

کد:
    Dim a As HttpContext
    Public Sub New()
        a = HttpContext.Current
    End Sub

بعد هرجا که خواستی

کد:
a.Response 
a.request
....
استفاده میکنی

موفق باشید دوست من