• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سوال در مورد اسمایلی و عکس پیکسلی در سونی اریکسون

ROOZBEH33

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
372
سلام آقا ما یه w810 داریم . دوتا سوال دارم اگه کسی جواب بده خیلی ممنون

1. اقا ما چندتا شکلک یا اسمایلی بیشتر نداریم :) :( :hmm: و اینجوریا چطوری و از کجا اسمایلی های دیگه توش وارد کنم ؟ اسمایلی های انیمیشن و اینجور چیزا هم برام اومده ولی نیدونم خودم چطوری توش فرو کنم!
297.gif

2. آقا ما یه فولدر از این عکس های سیاه سفید پیکسلی که اکثر نوکیا ها دارند و نقطه نقطه یه شکلو درست کردنا ، از اونا گیر آوردم. حالا هرکجای حافظه داخلی و خارجی این گوشیمون ذخیره می کنم موقع فرستادن میگه باید MMS داشته باشی. در حالی که مطمئنا نمی خواد . چه کنم؟؟:blink:

hamed1297

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
اگر از گزینه add item استفاده کنید و از اونجا هم animation اسمایلی های خیلی خوبی داره.
باز یه راه دیگه هم این هست که میتونید برنامه my phone explorer 1.7 رو نصب کنید و از توی قسمت message اسمایلی ها رو با حروف خاصشون نشون میده.مثلا :) رو معادل سازی میکنه به همون اسمایلی ها.:)

Last edited:

ROOZBEH33

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
372
اگر از گزینه add item استفاده کنید و از اونجا هم animation اسمایلی های خیلی خوبی داره.
باز یه راه دیگه هم این هست که میتونید برنامه my phone explorer 1.7 رو نصب کنید و از توی قسمت message اسمایلی ها رو با حروف خاصشون نشون میده.مثلا :) رو معادل سازی میکنه به همون اسمایلی ها.

ایول دمت گرم اصلا تا حالا ندیده بودم .

یه سرچی هم کردم به این تاپیک رسیدم :

http://www.dvbone.com/forum/t853.html

برنامه setoolLite v1.08 رو معرفی کرده بود که انگار کل گوشی رو یه حالی میده و میشه همه چیشو عوض کرد.

http://rapidshare.com/files/53611134/setool2lite_v108.rar.html

لینک داونشه .
اما نصبش کردم نمی تونم GD.. ام کپی بگیرم هنوز در حال بررسیشم
288.gif

این پیکچر مسج ها که فرمتشون هم بیتمپه رو چجوری می فرستن بروبچ؟! کسی خبر نداره؟

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
" این تاپیک " رو هم یه نگاهی بنداز

اما نصبش کردم نمی تونم GD.. ام کپی بگیرم هنوز در حال بررسیشم

کلید C رو قبلش نگه داشتین ؟ بعد کابل وصل بشه

Last edited:

ROOZBEH33

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
372
" این تاپیک " رو هم یه نگاهی بنداز

کلید C رو قبلش نگه داشتین ؟ بعد کابل وصل بشه

مرسی مدیرجان.حتما یه نگاه می اندازم ببینم چی میشه

اینجوری من عمل می کنم . موبایل روشنه که من دکمه C رو نگه میدارم و کابل رو وصل می کنم. بعدش روی صفحه found new hardware میاد . توی برنامه هم همچنان نوشته hold c and insert cable . و یه بار هم پایین پر و خالی میشه . اتفاق دیگه ای نمی افته .:hmm:

ROOZBEH33

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
372
تو این تانپیک نگفته عکس ها رو تو کدوم فولدر و بر روی phone memory OR memory card کپی کنم!

بالا