• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سوال در مورد افزانه yoast

hamid_shahrsaz

Registered User
لایک‌ها
370
سلام دوستان عزیز

خوب هستین؟

من تازه کوچ کردم به وردپرس زیاد از سئو وردپرس سر در نمیارم

امروز این افزونه رو نصب کردم برای سئو ، به نظرتون برای کسی که مبتدی هست مفیده؟

من توسنتم با آموزشهایی ک توی نت هست تا قسمت "عناوین و متاها" رو تنظیم کنم

بقیش رو چطوری تنظیم کنم؟

ممنون میشم کسی راهنماییم کنه

و اینکه وقتی پست میدم اون بالا اکثر پست ها زرد هست و این ایرادات رو میگیره

There are 172 words contained in the body copy, this is below the 300 word recommended minimum. Add more useful content on this topic for readers.
The keyword density is 0%, which is a bit low, the keyword was found 1 times.
The images on this page do not have alt tags containing your keyword / phrase.
هیچ تگ زیرتیتری (مانند H2) در نوشته‌ی شما نیست.
The keyword / phrase appears in the URL for this page.
به نظر می رسد کلمه کلیدی در پاراگراف اول کپی شده باشد.
This page has 1 outbound link(s).
The page title is more than 40 characters and less than the recommended 70 character limit.
In the specified meta description, consider: How does it compare to the competition? Could it be made more appealing?
متای توضیحات شامل عبارت / کلمه کلیدی اولیه است.
شما پیشتر هرگز از این خیلی واژه‌ی کانونی استفاده نکرده‌اید، خیلی خوب است.
The page title contains keyword / phrase, at the beginning which is considered to improve rankings.

باید چیکار کنم تا سبز بشه؟

میترسم این افزونه بدتر سایت رو خراب کنه چون چند جا خوندم اگه بد تنظیم بشه میتونه سایت رو بترکونه

ممنون میشم کمکم کنید

lejeuner

Registered User
لایک‌ها
911
پلاگین خوبیه اما نباید زیاد توی تنظیماتش سیخ بزنید عموما طبق همون آموزش های تصویری انجام بدید سر خود سیخ نزنید کاری نمیشه برای ارور هایی که سبز کنه متن رو خدمتتون بگم :

There are 172 words contained in the body copy, this is below the 300 word recommended minimum. Add more useful content on this topic for readers

این حرف حسابش اینه که متن شما کوتاهه و متن عموما باید بالای 300 کلمه باشه

این میگه کلمه فوکوس یا مرکزی که انتخاب کردید توی متن اصلا نیومده و باید چگالی تعداد تکرارش توی متن رو ببرید بالا

این میگه تصویر توی پست تگ alt نخورده در مورد تگ alt سرچ کنید به راحتی قابل تفهیمه.

در مورد تگ ها هم همینطور سرچ کنید اما خلاصه بگم که شما باید عنوان نوشته تون رو توی متن بیارید و تگ H2 بزنید که میتونید تیتر رو توی متن کپی کرده و در نوار ابزار Heading 2 رو انتخاب کنید که میشه همین h2

hamid_shahrsaz

Registered User
لایک‌ها
370
پلاگین خوبیه اما نباید زیاد توی تنظیماتش سیخ بزنید عموما طبق همون آموزش های تصویری انجام بدید سر خود سیخ نزنید کاری نمیشه برای ارور هایی که سبز کنه متن رو خدمتتون بگم :

There are 172 words contained in the body copy, this is below the 300 word recommended minimum. Add more useful content on this topic for readers

این حرف حسابش اینه که متن شما کوتاهه و متن عموما باید بالای 300 کلمه باشه

این میگه کلمه فوکوس یا مرکزی که انتخاب کردید توی متن اصلا نیومده و باید چگالی تعداد تکرارش توی متن رو ببرید بالا

این میگه تصویر توی پست تگ alt نخورده در مورد تگ alt سرچ کنید به راحتی قابل تفهیمه.

در مورد تگ ها هم همینطور سرچ کنید اما خلاصه بگم که شما باید عنوان نوشته تون رو توی متن بیارید و تگ H2 بزنید که میتونید تیتر رو توی متن کپی کرده و در نوار ابزار Heading 2 رو انتخاب کنید که میشه همین h2

یعنی همین تنظیمات عمومی کفایت میکنه؟

از کجا بدونم اینها خوب هستن یا نه؟آخه من هنوز قسمت شبکه اجتماعی ، آر اس اس ، نقشه های xml ، پیوند یکتا و پیوند داخلی رو تنظیم نکردم.اونها همین باشن خوبه؟

در مورد ترجمه مطالب هم ممنون اما چند جا برام سوال هست:

"این میگه کلمه فوکوس یا مرکزی که انتخاب کردید توی متن اصلا نیومده و باید چگالی تعداد تکرارش توی متن رو ببرید بالا"

این ینی چی؟هرکاری میکنم همین 0 هست.میشه یه مثال بزنین؟

"این میگه تصویر توی پست تگ alt نخورده در مورد تگ alt سرچ کنید به راحتی قابل تفهیمه."

این هم سرچ کردم و افزونه seo friendly images رو نصب کردم که alt میزنه اما انگار الکی هست.افزونه ای هست که خودش آلت بزنه؟

در مورد تگ H2 هم چیزی متوچه نشدم راستش :دی

میشه بهتر بگین؟سرچ کردم چیزی متوجه نشدم

الان سایت من تگ h1 داره؟

city pedia | دانشنامه شهرهای ایرانcitypedia.ir | دانشنامه شهرهای ایران

hamid_shahrsaz

Registered User
لایک‌ها
370
یه سوال دیگه هم دارم

در هنگام ارسال پست قسمت "کلمات کلیدی متا" همون تگ هست به این صورت باید وارد شه؟ تست,تست 1,تست 2 یا چیز دیگه ای هست؟

mpirata

Registered User
لایک‌ها
10
تو مبحث سئو(با رویکرد محتوا) ما یه بخش ثابت داریم که میشه تعیین متا تگ های کلی سایت و کلمات کلیدی سایت و...
یه بخش اجرایی هست که روال کلی مطالب و محتوای سایت شما هست.
این افزونه هم میتونه خیلی خوب باشه و هم خیلی خیلی بد!× اگر تنظیمات خودش رو حرفه ای پر کنید، خیلی خوبه برای سایتتون اما امان از روزی که تنظیماتش ناقص باشه که اونموقع دیگه فاجعه ایجاد میکنه (خودم با چشم خودم دیدم که 30% ورودی گوگل رو ظرف مدت چند روز کم کرد که توی اون سایت چیزی حدود 7000 ip میشد!!!)
اول از همه این توضیح رو بدم که رتبه بندی توی yoast صرفا استاندارد بودن مطلب شما رو نشون میده و بس! الزاما همیشه نمیتونیم اون رتبه رو سبز کنیم (گاها بخاطر کلمه کلیدی اصلی مطلب)
گزارش هایی که yoast به شما میده خودش گویای همه چیز هست که دوستان توضیح دادند،
توجه داشته باشید که گزارش هایی که yoast میده بر اساس کلمه کلیدی مرکزی یا فوکوسی است که شما خودتون بهش میدید!
بطور مثال مطلب شما راجع به "آثار باستانی کرج" هست و "کرج" کلمه ی کلیدی اصلی شماست. اگر شما توی کادر کلمه کلیدی اصلی "کرج" رو انتخاب نکنید، نتایجی که به شما میده اشتباهه.

پس در مجموع روال کلی به این صورت شد که شما یه مطلب آماده میکنید > یه سری دیتا به yoast میدید > براساس دیتایی که بهش دادید و براساس متنی که نوشتید، مقایسه میکنه با استاندارد ها و اونجاهایی که مشکل داره رو به شما میگه...

اگر سوال دیگه هست در خدمتم...

بالا