• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سوال در مورد افزونه آپلود خودکار عکس وردپرس

silent.shadow

Registered User
لایک‌ها
17
سلام و درود :

میخواستم راهنمایی کنید درباره افزونه آپلود خودکار عکس Cash-Image ویا Add Too Gallery این فزونه ها آپلود خودکارو انجام میدهن ولی توی هاست از یه عکس 2-3 تا کپی میگیرن ! باعث اشغال فضا میشه میخواستم لطفا" راه حلی برای جلوگیری از این معضل رو ارئه بدید
smilingsmiley.gif

navid_x66

Registered User
لایک‌ها
128
سلام
درسته ..
از افزونه ي Import External Images استفاده كنيد
اين مشكلات رو نداره . فقط بعد از انتشار ، تعداد تصاوير خارجي رو نشون ميده و بايد تيك رو بزنيد و مجدد پست رو بروز رساني كنيد .
موفق باشيد

jackmorfy

Registered User
لایک‌ها
154
سلام
درسته ..
از افزونه ي Import External Images استفاده كنيد
اين مشكلات رو نداره . فقط بعد از انتشار ، تعداد تصاوير خارجي رو نشون ميده و بايد تيك رو بزنيد و مجدد پست رو بروز رساني كنيد .
موفق باشيد
بله این افزونه ازون مورد قبلی قابل قبول تره

navid_x66

Registered User
لایک‌ها
128
فقط يه مشكل داره كه هنگام قرار دادن عكس ،‌ لينك به پوسته ي فايل تصويري رو نميده :|
البته شما اگه دونه دونه بخواي عكسا رو آپلود كني پلاگين Grab & Save خوبه .

armin_

Registered User
لایک‌ها
27
نقل قول :

سلام دوستان .

راستش من خودم چند وقتی بود این مشکل رو داشتم که هر عکسی آپلود میکردم تو وردپرس چند بار آپلود میشد (بهتره شما همه یه نگاه به فولدر آپلودتون بندازید )

این مشکل از سیستم وردپرس نیست و شما میتونید از پیشخوان وردپرس وارد قیمت تنظیمات > رسانه بشید و مقادیر : اندازه*ی بندانگشتی ، اندازه*ی میانه و اندازه*ی بزرگ رو بر روی صفر تنظیم کنید .

بعد از ذخیره تنظیمات دوباره یه عکس آپلود کنید بعد به پوشه آپلود wp-content/uploads برید باید فقط عکس مورد نظر شما در یک سایز آپلود شده باشه در غیر این صورت به ترتیب راه های زیر رو امتحان کنید :

1- به پوشه قالب خود بروید و فایل function.php را باز کنید و دنبال عبارت add_image_size بگردید اگر عبارتی پیدا کردید اون رو پاک کنید و دوباره تست کنید (حتماً قبل از اعمال تغییرات از وردپرس بک آپ بگیرید تا در هنگام بروز مشکل قابل بازگشت باشه)

2- تمام پلاگین ها رو غیر فعال کنید و دوباره تست کنید . مشکلی که خود بنده با اون مواجه بودم و بعد از چند روز بررسی متوجه شدم که افزونه yet-another-related-posts-plugin که خیلی هم مشهور هست یک عکس در سایز 120x120 ایجاد میکنه که برای غیر فعال کردن این سایز باید به پوشه افزونه yet-another-related-posts-plugin برید و فایل class-core.php رو باز کنید بعدش دنبال عبارت add_image_size بگردید و کل اون عبارت رو پاک کنید .

این افزونه رو هم تست کنید

WordPress › Dynamic Image Resizer

navid_x66

Registered User
لایک‌ها
128
حق با شماست .. اما تصوير كوچك و بند انگشتي داستانش فرق داره با اين مشكلي دوست ما مطرح كرد . چون خودمم اين مشكل رو داشتم .
مشكل اينه كه چند تا از همون عكس با همون سايز و اندازه به صورت تكراري آپلود ميشه . قرار گرفتن در پوشه به كنار ، داخل كتابخانه ي رسانه هم مياد .كه اين ايراده .

بالا