اقایون سلام یک سوال فوری داشتم چطور می تونیم امار پایین سایت رو دستکاری کنیم ؟؟؟
soheildvb Registered User تاریخ عضویت 3 مارس 2006 نوشتهها 1,135 لایکها 85 محل سکونت karaj 4 دسامبر 2007 #1 اقایون سلام یک سوال فوری داشتم چطور می تونیم امار پایین سایت رو دستکاری کنیم ؟؟؟
Dr.Data Registered User تاریخ عضویت 6 سپتامبر 2007 نوشتهها 111 لایکها 11 محل سکونت Tehran 4 دسامبر 2007 #2 منظورت تعداد کاربران و پستها هست؟ اگر منظورت همینی هست که من گفتم یک هک هست به نام Fake Statics که اونو نصب کنی میتونی تعیین کنی توی آمار تعداد کاربران چقدر باشه از 1 تا بی نهایت میتونی تعیین کنی مونده به صداقت خودتون
منظورت تعداد کاربران و پستها هست؟ اگر منظورت همینی هست که من گفتم یک هک هست به نام Fake Statics که اونو نصب کنی میتونی تعیین کنی توی آمار تعداد کاربران چقدر باشه از 1 تا بی نهایت میتونی تعیین کنی مونده به صداقت خودتون
rayanehkhabar Registered User تاریخ عضویت 23 نوامبر 2005 نوشتهها 180 لایکها 4 4 دسامبر 2007 #3 اسم کامل پلاگین: fake-comm-stats در قسمت ماژولهای همین انجمن می تونید دانلودش کنید.
پسر تنها Registered User تاریخ عضویت 21 ژوئن 2007 نوشتهها 220 لایکها 2 7 دسامبر 2007 #4 fake-comm-stats اقا من این پلاگین و پلاگینی که دوستمون معرفی کرد رو میخام اگه کسی داره ممنون میشم بزارید
fake-comm-stats اقا من این پلاگین و پلاگینی که دوستمون معرفی کرد رو میخام اگه کسی داره ممنون میشم بزارید
A Ali_Solo Registered User تاریخ عضویت 28 مارس 2005 نوشتهها 855 لایکها 3 محل سکونت Tehran 7 دسامبر 2007 #5 لینکش رو در vb.org پیدا کن تا بچه ها برات دانلود کنن
M mri_mohammad کاربر تازه وارد تاریخ عضویت 19 فوریه 2007 نوشتهها 189 لایکها 14 7 دسامبر 2007 #6 توی تاپیک درخواست هک هستش
Golzarion کاربر فعال ادبیات کاربر فعال تاریخ عضویت 8 جولای 2006 نوشتهها 761 لایکها 8 8 دسامبر 2007 #7 به نقل از پسر تنها : fake-comm-stats اقا من این پلاگین و پلاگینی که دوستمون معرفی کرد رو میخام اگه کسی داره ممنون میشم بزارید کلیک کنید تا بازشود... یادم هست که قبلا در این بخش قرار داده شده بود .... شاید پیدا کردنش مجدد راحت نباشه .. می تونید از اینجا دانلود کنید : http://forum.golzarion.com/showpost.php?p=32&postcount=3
به نقل از پسر تنها : fake-comm-stats اقا من این پلاگین و پلاگینی که دوستمون معرفی کرد رو میخام اگه کسی داره ممنون میشم بزارید کلیک کنید تا بازشود... یادم هست که قبلا در این بخش قرار داده شده بود .... شاید پیدا کردنش مجدد راحت نباشه .. می تونید از اینجا دانلود کنید : http://forum.golzarion.com/showpost.php?p=32&postcount=3