• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سوال در مورد انالیز کلمات کلیدی

hamid_00a

Registered User
لایک‌ها
49
سلام
من قبلا کلمات کلید خوبی استفاده نمیکردم میدیدم ورودی گوگل پایینی دارم
تا اومدم شروع کردم به انالیز کلمات کلیدی و رقابتی بودنشون کار فوق العاده زمان بری بود برام تا یک سری از دسنه بندی هامو کلمات کلیدی که رقابت روشون نیست پیدا کنم الان دارم از همون کلمات استفاده میکنم
حالا چندتا سوال دارم
مثلا کلمه مثل دانلود نرم افزار نزدیک 1 میلیون رقابت دارن روش طبق همون اماری که گوگل میدن
ولی کلمه مثل دانلود نرم افزار قوی ریکاوری 31 نفر رقابت دارن روش
ایا مثلا من اگر از امثال اینگونه کلمات که زیر 1000 نفر رقابت هست مدام استفاده کنم تو پستای مرتبط ایا میتونم نزدیک بشم به اون کلمه اصلی؟
بنظر شما بهترین میانگین رقابتی ( عددی ) چند باشه خوبه یکی مگفت زیر 3000 باشه خوبه برای اول کار ایا درسته؟

aminem25197

Registered User
لایک‌ها
176
سلام
من قبلا کلمات کلید خوبی استفاده نمیکردم میدیدم ورودی گوگل پایینی دارم
تا اومدم شروع کردم به انالیز کلمات کلیدی و رقابتی بودنشون کار فوق العاده زمان بری بود برام تا یک سری از دسنه بندی هامو کلمات کلیدی که رقابت روشون نیست پیدا کنم الان دارم از همون کلمات استفاده میکنم
حالا چندتا سوال دارم
مثلا کلمه مثل دانلود نرم افزار نزدیک 1 میلیون رقابت دارن روش طبق همون اماری که گوگل میدن
ولی کلمه مثل دانلود نرم افزار قوی ریکاوری 31 نفر رقابت دارن روش
ایا مثلا من اگر از امثال اینگونه کلمات که زیر 1000 نفر رقابت هست مدام استفاده کنم تو پستای مرتبط ایا میتونم نزدیک بشم به اون کلمه اصلی؟
بنظر شما بهترین میانگین رقابتی ( عددی ) چند باشه خوبه یکی مگفت زیر 3000 باشه خوبه برای اول کار ایا درسته؟

این عددهارو از کجا میگید که مثلا 31 نفر رقابت دارن؟ دقیقا کجا محاسبه کردید؟

hamid_00a

Registered User
لایک‌ها
49
این عددهایی که گفتین رقابت نیست میزان جستجوی اون عبارت در گوگل به صورت ماهانه است.

Global Monthly Searches این اره مال تعداد سرچ ماهیانس
ولی این مال تعداد سایتی هست که رو کلمه دانلود نرم افزار بهینه شده
Capture.PNG

hamid_00a

Registered User
لایک‌ها
49
کسی نیست یعنی جواب منو بده؟

aminem25197

Registered User
لایک‌ها
176
کسی نیست یعنی جواب منو بده؟

تعداد سایتهای رقیب خیلی هم مهم نیست بلکه کیفیت این سایت ها توی صفحات اول و دوم گوگل رو باید توجه کنید. ممکنه رقیب شما تو یه کلمه خاص یکی از سایتهای قوی ایران باشه ولی تو یه کلمه دیگه با چندتا وبلاگ یا سایت متوسط رقابت کنید. پس بهتره به نتایج صفجه اول دقت کنید و بررسی بشه که دقیقا چقدر توان رقابت با اونها رو دارید

بالا