• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سوال در مورد انتخاب یکی از این 3 گوشی

omidco2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلام به دوستان گرامی و عزیز .

خوب اولین پستم توی این بخش هستش . اگر جاش اشتباهه ببخشید !

یه مدت هم هست بیشتر از 5 دقیقه این طرفا نبودم دیگه! :p بگذریم.

دوستان یه سوالی برای من پیش اومده . اونم اینکه من بین انتخاب این 3 تا گوشی موندم ! حالا به نظر شما کدومش بهتره ؟

انتخاب اولم اینه : Nokia 6220 classic

http://www.gsmarena.com/nokia_6220_classic-2256.php

انتخاب دوم : sony_ericsson_k850

http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_k850-2003.php

انتخاب سوم : LG Ke990

http://www.gsmarena.com/lg_ke990_viewty-2332.php

علت انتخاب : بیشترین مشخصه ای که میخوام داشته باشه دوربین 5 مگ هست. چون دوربینش بخصوص برای فیلم برداری برام خیلی لازمه.

نظر خودم اینه که این نوکیا که دیدم . ارزونترین گوشی 5 مگ نوکیا هستش. بقیه دیگه میره سری N که قیمتش بالاست.

سونی رو بیشتر دوست دارم ولی دوربین سونی QVGA هستش که کیفیتش خیلی پایینتره از نوکیا

ال جی رو هم اصلا نمیشناسم!! نمیدونم اصلا خوبه یا نه ولی بخاطر دوربین و تاچ بودنش جالبه ولی خوب قیافه جالبی نداره اصلا هم کاراییش رو بلد نیستم.

حالا به نظر شما کدوم بهتره یا اصلا توی این رنج قیمت و دوربین 5 مگ ، چیز به درد بخور تری هست؟

بعد یه سوال چون برام حتما لازمه که حافظه 4 گیگ به بالا براش بذارم. شنیدم نوکیا ، 4 گیگ به بالا رو هنگ میکنه. البته رو سونی که تجربش رو داشتم و کلی فیلمام خراب شد. (البته 2 گیگ رو K810 گذاشتم)

حالا ممنون میشم نظرتون رو لطف کنید.

TruthPraiser

Registered User
لایک‌ها
10
واژه نخست سه نام اين شهر به ترتيب تاريخ ع ش ق
من بین این سه مدل گوشی فقط Nokia 6220 classic رو بهتون پیشنهاد می کنم , دنبال برند LG و امثال اون هم اصلا نباشین چون به اندازه برندهایی مثل Nokia و Sony Ericsson کاربرپسندی و بازارپسندی ندارن.

Luxor

Registered User
لایک‌ها
22
با اجازه اساتید

من خودم بر اساس تحقیقات خودم میدونم که 6220 فنلاند پیدا نمیکنید(اگر براتون مهمه کجاییه!)
و اون K850 به نظر خوب میاد!!!!! اما میگن هنگ میکنه و اذیت میکنه:(

omidco2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
بسیار ممنون دوستان از راهنماییتون.

من بین این سه مدل گوشی فقط Nokia 6220 classic رو بهتون پیشنهاد می کنم , دنبال برند LG و امثال اون هم اصلا نباشین چون به اندازه برندهایی مثل Nokia و Sony Ericsson کاربرپسندی و بازارپسندی ندارن.

ممنونم. خودم هم بیشتر رو این موضوع فکر میکردم. اما در مورد ال جی هم ممنون .چون واقعا شک داشتم و اصلا هم کسی ندیدم که نظری در موردش داشته باشه.

با اجازه اساتید

من خودم بر اساس تحقیقات خودم میدونم که 6220 فنلاند پیدا نمیکنید(اگر براتون مهمه کجاییه!)
و اون K850 به نظر خوب میاد!!!!! اما میگن هنگ میکنه و اذیت میکنه:(

راستش نمیدونم برام باید مهم باشه یا نه . یعنی اگر کارکردش خوب باشه زیاد برام مهم نیستش. ولی خوب دیگه حداقل چینی امیدوارم نباشه!

پس با این حساب صحبت شما هم 6220 حالا اگر مال اون کشور پیدا بشه بهتره.

بازم ممنون از راهنماییتون.

Suba_sa

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
عزيزم 5 مگ بودن دوربين به کيفيت فيلمبرداريش ربطي نداره فکر نکن هر گوشي 5 مگي کيفيت فيلمش خوبه مثلا k850 که خيلي ضايعه فيلمش

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
فیلم برداری 6220 تایید میشه....خیلی خوبه...ببینید اگر چینی مشکلی ندارید همین رو بگیرید...

اگر نه هم میتونید همون K850 رو بگیرید که البته اونم چین هست...فیلم برداری اش ضعیف تره ولی خب مشکل هنگ نداره اگر نسخه فیرم ویرش اپدیت باشه مشکلی نداره تا 8 گیگ هم ساپورت میکنه...

کلا ال جی تو ایران نخرید...نصیحت دوستانه هست...چون برند خوبیه ولی تو ایران کسی بعدا ازتون نمیخره مشتری اول و اخرش خودتون میشید یا با کلی ضرر باید رد کنید بره...

omidco2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
کلا بسیار ممنون بازم از همگی
الان 6220 ساخته کشور چین تو بازار زیاد شده که تا حالا هم اگر کسی گرفته با مشکلی مواجه نشده , یکی از مهمترین دلیل های سقوط یکباره قیمت اون هم همینه.

خوب پس با این حساب پس زیاد روش هم نمیشه حساب کرد که مشکلی پیش نیاد با توجه به این موضوع.درسته؟

عزيزم 5 مگ بودن دوربين به کيفيت فيلمبرداريش ربطي نداره فکر نکن هر گوشي 5 مگي کيفيت فيلمش خوبه مثلا k850 که خيلي ضايعه فيلمش

والا چه عرض کنم. بنده متاسفانه در موبایل اطلاعاتم تقریبا صفره!! برای همین راهنمایی میخوام. شما پیشنهاد بهتری ندارید؟ چون فیلمبرداری دوربین برام خیلی مهمه.

فیلم برداری 6220 تایید میشه....خیلی خوبه...ببینید اگر چینی مشکلی ندارید همین رو بگیرید...

اگر نه هم میتونید همون K850 رو بگیرید که البته اونم چین هست...فیلم برداری اش ضعیف تره ولی خب مشکل هنگ نداره اگر نسخه فیرم ویرش اپدیت باشه مشکلی نداره تا 8 گیگ هم ساپورت میکنه...

کلا ال جی تو ایران نخرید...نصیحت دوستانه هست...چون برند خوبیه ولی تو ایران کسی بعدا ازتون نمیخره مشتری اول و اخرش خودتون میشید یا با کلی ضرر باید رد کنید بره...

بسیار ممنون از شما
با توجه به صحبت شما که لطف کردین و همینطور صحبت دوستان عزیز. امروز قصد داشتم برم همین 6220 رو بگیرم ولی الان اینجا رو دیدم و اینجا

حالا به نظر شما (که فکر کنم G900 هم دارید) بازم فکر میکنید G900 دوربینش ضعیفتر از نوکیا و این مدل 6220 هستش؟

نمیدونم حالا. چون من اهل گوشی عوض کردن نیستم یه کمی در این مورد شک کردم. پیشنهادی دارید لطفا؟

RPG 8

Registered User
لایک‌ها
426
الان 6220 ساخته کشور چین تو بازار زیاد شده که تا حالا هم اگر کسی گرفته با مشکلی مواجه نشده , یکی از مهمترین دلیل های سقوط یکباره قیمت اون هم همینه.
خوب پس با این حساب پس زیاد روش هم نمیشه حساب کرد که مشکلی پیش نیاد با توجه به این موضوع.درسته؟
این گوشی(6220)کلا فنلاندی نداره!یا مجارستانه یا چین..اکثرا هم چینی موجوده(بیش از 90%موارد)من و خیلیای دیگه هم چینی خریدیم.ومشکلی نداشتیم!الان شما یه بررسی بکنین میبینین که اکثر گوشیای جدید نوکیا ساخت چین هستن و مطمئن باشین تا چند سال دیگه تمام تولیدات نوکیا چینی خواهد شد!

Last edited:

TruthPraiser

Registered User
لایک‌ها
10

عزیز گفته بنده در مورد عدم اطمینان پذیری نبود , این گوشی ها حتی اگر هم ساخت کشور چین باشن در حکم مارک هایی مثل Nokla و N©kia و امثال اون نیست , الان دیگه همه گوشی ها تقریبا ساخت چین هستن و تقریبا بیشتر وسایلی که ما داریم ازشون استفاده می کنم.

دقیقا RPG جان به مورد خوبی اشاره کردن.

ManUtd1998

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
20
امید جان با توجه به اینکه فیلمبرداری برات مهمه پیشنهاد من همون 6220 نوکیا هست.
6220 فلش زنون داره، برای عکس گرفتن تو شب + فیلمبرداری VGA
ولی G900 توی شب نمی تونه عکس درست و حسابی بگیره و بنظرم من دوربینش از سری K و C ضعیف تر هست بشدت !

اگه خواستی میتونم برات یه سری عکس که با G900 گرفتم UL کنم.

راستش داداش من رفت مغازه ی دوستش یه دونه بگیره ... گوشی رو روشن کرده باهاش یه عکس گرفته بود ... سری بعد دیگه دوربینش کار نمی کرده ... یعنی LCD فقط یه تصویر مشکی میداده، همین !!:blink:
البته بنظرم این یه مورد استثنا بوده !:blush:

omidco2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
این گوشی(6220)کلا فنلاندی نداره!یا مجارستانه یا چین..اکثرا هم چینی موجوده(بیش از 90%موارد)من و خیلیای دیگه هم چینی خریدیم.ومشکلی نداشتیم!الان شما یه بررسی بکنین میبینین که اکثر گوشیای جدید نوکیا ساخت چین هستن و مطمئن باشین تا چند سال دیگه تمام تولیدات نوکیا چینی خواهد شد!

عزیز گفته بنده در مورد عدم اطمینان پذیری نبود , این گوشی ها حتی اگر هم ساخت کشور چین باشن در حکم مارک هایی مثل Nokla و N©kia و امثال اون نیست , الان دیگه همه گوشی ها تقریبا ساخت چین هستن و تقریبا بیشتر وسایلی که ما داریم ازشون استفاده می کنم.

دقیقا RPG جان به مورد خوبی اشاره کردن.

کلاً قید Sony Ericsson و LG رو برنید!

بابت راهنمایی های شما دوستان خووب بسیار ممنونم.

امید جان با توجه به اینکه فیلمبرداری برات مهمه پیشنهاد من همون 6220 نوکیا هست.
6220 فلش زنون داره، برای عکس گرفتن تو شب + فیلمبرداری VGA
ولی G900 توی شب نمی تونه عکس درست و حسابی بگیره و بنظرم من دوربینش از سری K و C ضعیف تر هست بشدت !

اگه خواستی میتونم برات یه سری عکس که با G900 گرفتم UL کنم.

راستش داداش من رفت مغازه ی دوستش یه دونه بگیره ... گوشی رو روشن کرده باهاش یه عکس گرفته بود ... سری بعد دیگه دوربینش کار نمی کرده ... یعنی LCD فقط یه تصویر مشکی میداده، همین !!:blink:
البته بنظرم این یه مورد استثنا بوده !:blush:

ممنون manutd عزیز (حسین عزیز - اگر اشتباه نکنم)

پس خوب با این حساب همون 6220 رو میگیرم. این G900 تاچ بودنش بدجور چشمک میزد :p.دیگه گفتم اگر اون خوب باشه اون رو بگیرم. بازم ممنون.

عکس هم نه ممنون عزیز. فرمایش شما سنده. ممنونم

راستی با توجه به اینکه دوستمون گفت هر 5 مگی خوب نیست! خوب الان این 5 مگ 6220 یعنی خیلی با N95 فرق میکنه توی فیلم برداری؟

پ.ن : من هر وقت چشمم به این دی وی دی اندی میفته ! یاد شما میفتم که باید برم کاورش رو اسکن کنم. :blush:هردفعه هم میگم برم بیرون اینکارو میکنم یادم میره!! حالا اگر هنوز پیدا نکردی عزیز که با عرض شرمندگی ، اسکن کنم برات بفرستم. :blush::blush:

RPG 8

Registered User
لایک‌ها
426
بابت راهنمایی های شما دوستان خووب بسیار ممنونم.

ممنون manutd عزیز (حسین عزیز - اگر اشتباه نکنم)

پس خوب با این حساب همون 6220 رو میگیرم. این G900 تاچ بودنش بدجور چشمک میزد :p.دیگه گفتم اگر اون خوب باشه اون رو بگیرم. بازم ممنون.

عکس هم نه ممنون عزیز. فرمایش شما سنده. ممنونم

راستی با توجه به اینکه دوستمون گفت هر 5 مگی خوب نیست! خوب الان این 5 مگ 6220 یعنی خیلی با N95 فرق میکنه توی فیلم برداری؟

پ.ن : من هر وقت چشمم به این دی وی دی اندی میفته ! یاد شما میفتم که باید برم کاورش رو اسکن کنم. :blush:هردفعه هم میگم برم بیرون اینکارو میکنم یادم میره!! حالا اگر هنوز پیدا نکردی عزیز که با عرض شرمندگی ، اسکن کنم برات بفرستم. :blush::blush:
خوبه که بلاخره تصمیمتون رو گرفتین.
ولی حواستون رو موقع خرید حسابی جمع کنین!گوشی رو از هر جهت چک کنید(دوربین و LCD و اسپیکر و سایر امکانات.)سعی کنین چند بار روشن خاموش کنین دستگاه رو! حتما یکمی با کیپدش کار کنین!چون برای بعضیا حتی بعد از چند ماه استفاده هنوز هم عادی نشده!
موفق باشین

TruthPraiser

Registered User
لایک‌ها
10
گوشی رو با کدهایی که در این زمینه وجود دارن از نظر میزان کارکرد احتمالی و سلامت کلی (همونطور که RPG 8 جان هم گفتن) بررسی کنین , این چند مدت قبل یکی از آشنایان با وجود اینکه کلی بهش سفارش کردم که موقع خرید گوشی حواسش رو جمع کنه و امکاناتش رو بررسی کنه تازه یک هفته بعد از خرید گوشی متوجه شد که این دستگاه 18 ساعت مکالمه داشته و این بنده خدا تازه متوجه شده بود , البته همون روز هم این گوشی رو فروخت.

hreza66

Registered User
لایک‌ها
0
آقا من بهت پیشنهاد می کنم f480 samsung رو هم یه نگاه بکنی چون خیلی گوشیه خوب و کاملیه
دوربینش هم که حرف نداره

bahrain

Pocket PC کاربر فعال موبایل و
کاربر فعال
لایک‌ها
15
والا 6220 خوبه ، ولی به نظر من ان 82 یا ان 95 بهتر هستند ، الان از قیمتهاشون در ایران من اطلاع ندارم ولی اگه فرقشون کم باشه این دو مدلی که گفتم از 6220 بهتره !

DarkShadow

Registered User
لایک‌ها
1
دوست عزیز اگر خریدی که مبارکت باشه :)
اگر هم هنوز نگرفتی به چند تا نکته توجه کن:
1- بهیچ عنوان از یک گوشی موبایل تو این رنج قیمت انتظار فیلم برداری - حتی در پایینترین حد قابل قبول - رو نداشته باش
2- اصلا سراغ گوشیهای ال جی نرو
3- برای مقایسه دوربین این گوشی ها که گفتی (فقط در عکاسی) حتما اینجا و اینجا رو ببین

موفق باشید

Last edited:
بالا