• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سوال در مورد انجمن ویبیلتون

وضعیت
موضوع بسته شده است.

استارتر

Registered User
لایک‌ها
195
با سلام خدمت دوستان

میشه توی انجمن vb کاری کرد موقع ثبت نام جنسیت کاربر رو هم پرسید؟میشه توی انجمن کاری کرد به یه بخش مثلا فقط اقایان درسترسی داشته باشند؟
میشه کاری کرد وقتی کسی رو بن میکنیم فقط یه جا بتونه پست بده؟تویه یه بخش خاص

تعداد تالارها بی نهایته یا تا یه حدی میتونیم تالار درست کنیم؟اگه زیاد باشه سایت داون نمیشه؟

کسی هست واسم انجمن وی بی رو نصب کنه؟و پلاگین هاشو هم نصب کنه همه ی افزونه های مورد نیاز؟

Portre.Ir

Registered User
لایک‌ها
1,348
برای اینکه کسانی که بن شدن فقط تو یه انجمن بتونن پست بدن باید تو بخش مجوزهای دسترسی انجمن تنظیم کنی که بن شده ها هم می تونن پست بدن.

درمورد نصب vb اگه خواستی pm بده تا بیشتر صبحت کنیم.

من تو کار هاست دامین و طراحی سایت هستم. اگه خواستی نمونه کارام رو برات می فرستم.

استارتر

Registered User
لایک‌ها
195
برای اینکه کسانی که بن شدن فقط تو یه انجمن بتونن پست بدن باید تو بخش مجوزهای دسترسی انجمن تنظیم کنی که بن شده ها هم می تونن پست بدن.

من تو کار هاست دامین و طراحی سایت هستم. اگه خواستی نمونه کارام رو برات می فرستم.

پ خ دادم بهتون

Si30KhaN

Registered User
لایک‌ها
117

بی زحمت نمونه کاراتونو بفرستین برای منم

HAM!D

کاربر فعال vBulletin
لایک‌ها
734
با سلام خدمت دوستان

میشه توی انجمن vb کاری کرد موقع ثبت نام جنسیت کاربر رو هم پرسید؟میشه توی انجمن کاری کرد به یه بخش مثلا فقط اقایان درسترسی داشته باشند؟
میشه کاری کرد وقتی کسی رو بن میکنیم فقط یه جا بتونه پست بده؟تویه یه بخش خاص

تعداد تالارها بی نهایته یا تا یه حدی میتونیم تالار درست کنیم؟اگه زیاد باشه سایت داون نمیشه؟

کسی هست واسم انجمن وی بی رو نصب کنه؟و پلاگین هاشو هم نصب کنه همه ی افزونه های مورد نیاز؟

درود
ضمن خوش آمد قبل از فعالیت قوانین انجمن vBulletin رو مطالعه بفرمایید :

قوانین اختصاصی :

1. از ایجاد هر گونه تاپیک جهت مطرح کردن کردن سوالات خود خودداری کنید و برای پرسش یا رفع مشکلات خود از تاپیک زیر استفاده کنید:

پرسش و پاسخ در مورد vBulletin

//

در خصوص پرسیدن جنس کاربر بله میشه .. میتونید فیلد بسازید و موقع ثبت نام اجباری کنید ، یا اینکه اگر فیلد اجباری بشه کل کاربران موظف به پاسخگویی به فیلد هستند . از طریق لینک زیر :

www.[COLOR=#ff0000]YourDomain[/COLOR].com/forum/admincp/profilefield.php?do=modify

بعد آیدی فیلد رو میتونی تو قالب سایتت ( قسمت ثبت نام) یا postbit یا هرجا که دوست داشتی اضافه کنی..

کد هم باید به این صورت باشه مثلا :

کد:
[LEFT]
[COLOR=#000000][COLOR=#007700]<if [/COLOR][COLOR=#0000BB]condition[/COLOR][COLOR=#007700]=[/COLOR][COLOR=#DD0000]"$post['fieldX']"[/COLOR][COLOR=#007700]>     [/COLOR][COLOR=#0000BB]جنسیت[/COLOR][COLOR=#007700]: [/COLOR][COLOR=#0000BB]$post[/COLOR][COLOR=#007700][[/COLOR][COLOR=#0000BB]fieldX[/COLOR][COLOR=#007700]] </if> [/COLOR][/COLOR]
[/LEFT]

///

بله در قسمت زیر در کنترل پنل ، دسترسی رو فقط به گروه کاربری که میخواید تو انجمن خاصی دسترسی داشته باشه بدید.. مثل انجمن مدیران همه سایتها ! فرقی نمیکنه گروه کاربری بن شده باشه یا مدیر انجمن ، مهم تعریف مجوز دسترسی هست :

www.[COLOR=#ff0000]YourDomain[/COLOR].com/forum/admincp/forumpermission.php?do=quickforum

//

بله بینهایت هست ، خیر دان شدن ربطی به تعداد تالار ندارد.

//

رایگان فکر نمیکنم کسی نصب کنه برای شما ، در خصوص نصب کامل + هک ها و پلاگین ها میتونم براتون نصب کنم که اگر خواستید PM بدید در خصوص شرایط صحبت کنیم.

سوالی بود در خدمتیم ( سعی کنید همه چیز رو خودتون یاد بگیرید ، من و کاربران این بخش جهت راهنمایی دوستان هست که اینجاییم.)

red%20rose.gif

The Rock

Registered User
لایک‌ها
421
vBulletin 5 هنوز ریلیز نشده آیا؟

The Rock

Registered User
لایک‌ها
421
اونطور که خوندم نمیخوان هنوز حرفی ازش بزنن .. جایی دیگه هم خونده بودم اواخر 2012 ریلیز میشه.

دوست عزیز ممنون از پاسختون

پس شما میگین حالا حالاها منتظر نباشم؟ من از بچگی به vBulletin علاقه مند بودم

HAM!D

کاربر فعال vBulletin
لایک‌ها
734
دوست عزیز ممنون از پاسختون

پس شما میگین حالا حالاها منتظر نباشم؟ من از بچگی به vBulletin علاقه مند بودم

خواهش میکنم دوست عزیز .
حالا منتظر باشی فک میکنی زودتر میاد ؟ :eek: بت میگم صب کن دیگه خبر درست درمونی نیومده :eek:

فارسی بنویس یادبگیری ، صحیحش وی بلتاین هست !

04454IMMbbbb.jpg

laughingsmiley.gif

The Rock

Registered User
لایک‌ها
421
خواهش میکنم دوست عزیز .
حالا منتظر باشی فک میکنی زودتر میاد ؟ :eek: بت میگم صب کن دیگه خبر درست درمونی نیومده :eek:

فارسی بنویس یادبگیری ، صحیحش وی بلتاین هست !

04454IMMbbbb.jpg

laughingsmiley.gif

:crying: من واسه همیشه منتظرش میمونم

آخه من تو یه جایی شنیدم قرار به زودی وی بلتاین 5 بیاد اینم سندش

05303970008974822678.jpg

نظر شما چیه ، امکان داره نسخه 5 وی بلتاین توسط تیم ایرانی عرضه بشه؟

:D

استارتر

Registered User
لایک‌ها
195
سللام دوستان
من میخوام توی فرومم زیر مجموعه های یه انجمن توی صفحه ی اصلی نشون بده مثلا الان فرومچی این سایت قسمت کامپیوترش میخوام یه قسمت هایی اضافه کنم مثلا برنامه نویسی نرم افزار و ... ولی اضافه میکنم باید انجمن کامپیوتر را باز کنی اونجا نشون میده من نمیخوام اینو باشه میخوام همون صفحه ی اصلی نشون بده چجوری این کار رو انجام بدم

استارتر

Registered User
لایک‌ها
195
سللام دوستان
من میخوام توی فرومم زیر مجموعه های یه انجمن توی صفحه ی اصلی نشون بده مثلا الان فرومچی این سایت قسمت کامپیوترش میخوام یه قسمت هایی اضافه کنم مثلا برنامه نویسی نرم افزار و ... ولی اضافه میکنم باید انجمن کامپیوتر را باز کنی اونجا نشون میده من نمیخوام اینو باشه میخوام همون صفحه ی اصلی نشون بده چجوری این کار رو انجام بدم

کسی نمیدونه

HAM!D

کاربر فعال vBulletin
لایک‌ها
734
سللام دوستان

در قسمت تنظیمات انجمن یا لینک زیر :

www.YourDomain.com/forum/admincp/forum.php?do=modify

انجمن جدیدی که میخواید زیرمجموعه بخش کامپیوتر باشه رو ویرایش کنید ، سپس در قسمت تنظیم های ارسال گزینه "انجمن زیر گروه است؟ " را روی "بله" بذارید.

استارتر

Registered User
لایک‌ها
195
در قسمت تنظیمات انجمن یا لینک زیر :

www.YourDomain.com/forum/admincp/forum.php?do=modify

انجمن جدیدی که میخواید زیرمجموعه بخش کامپیوتر باشه رو ویرایش کنید ، سپس در قسمت تنظیم های ارسال گزینه "انجمن زیر گروه است؟ " را روی "بله" بذارید.

اره میرم ولی باز نمیفته صفحه ی اول:(

HAM!D

کاربر فعال vBulletin
لایک‌ها
734
اطلاعات کنترل پنل ادمین رو برام بفرستید ببینم مشکل کجاست بهتون بگم.

مورد از تنظیم زیر بود :

تنظیمات اصلی انجمن یا لینک زیر :

http://[COLOR=#ff0000]YourDomain[/COLOR].com/forum/admincp/options.php?null=0

بعد در قسمت تنظیمات نمایش لیست انجمن ها یا لینک زیر :

http://[COLOR=#ff0000]YourDomain[/COLOR].com/forum/admincp/options.php?do=options&dogroup=forumlist

باید گزینه "انجمن های زیر مجموعه در عمق" رو ، روی مقدار 1 بذارید.

استارتر

Registered User
لایک‌ها
195
مورد از تنظیم زیر بود :

تنظیمات اصلی انجمن یا لینک زیر :

http://YourDomain.com/forum/admincp/options.php?null=0

بعد در قسمت تنظیمات نمایش لیست انجمن ها یا لینک زیر :

http://YourDomain.com/forum/admincp/options.php?do=options&dogroup=forumlist

باید گزینه "انجمن های زیر مجموعه در عمق" رو ، روی مقدار 1 بذارید.

با تشکر از شما خیلی کمک کردید امیدوارم موفق باشید و به خاطر جواب دادن به بقیه ی سوالاتی که در پ خ مطرح کردم هم سپاسگذارم

استارتر

Registered User
لایک‌ها
195
سلام مجدد خدمت دوستان
چطور میتونم مدیران انجمن و بقیه رو با رنگ بندی خاص نشون بدم؟الان همه یک رنگن و چطور کاری کنم کسی رو مدیر یه بخش خاص میکنم جلوی اسمش بنویسه مدیر بخش فلان؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا