• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سوال: در مورد اینترنت بانک سامان!×! ?!؟

darioushjh

Registered User
لایک‌ها
28
دوستان خسته نباشید
چند وقتیه من پسورد و .و.. ی اینترنت بانک رو گرفتم!
ولی نمیتونم ازش به حساب هایی که میدن بریزم و میگه چنین حسابی وجود ندارد

مثلا این دو تا شماره حساب و کارت رو در نظر بگیرید:

Shomareh Hesab: 0302400848009
Shomareh Card : 6037991049412830

اینا رو چی ریختی باید توی اون 4 تا فیلد ای که داره وارد کنم؟!

خدا عمرتون بده!×!;)

darioushjh

Registered User
لایک‌ها
28
برادر!
نگرفتی چی گفتم
من رمز اینا رو گرفتم و مشکلی تو ورود و خروج ندارم!!!
فقط نمیتونم به این حساب ها بریزم

m-sh

Registered User
لایک‌ها
9
با سامان فقط می شه به حساب های سامان دیگه اینترنتی پول واریز کرد

این حساب ها فکر نکنم از بانک سامان باشه ...

Borat

Registered User
لایک‌ها
31
ای بابا!
آره بانکه ملت هستن!×!
از تلفن بانک چی!

تلفن بانك !!! كه بدتره !
بايد زحمت بكشيد و برويد پاي دستگاههاي خودپرداز و از گزينه انتقال به حسابهاي ديگر استفاده نماييد ! هنوز تكنولوژي استفاده از بانك در منزل براي ما ايراني ها زود است لااقل بايد يه 20 سالي بگذره ! ;)

meisam317

Registered User
لایک‌ها
78
ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴
بانک سامان همچین امکانتی رو داره ولی میگن فعالشازیش دردسر داره و پارت و ... میخاد
سیستم بانکداری اینترنتی سامان پیشتاز است و از همه بانکها بهتره الان خودت حساب کن و بگو چند درصد سایتهای تجاری ایران از سیستم بانک سامن استفاده می کنن ؟؟؟؟؟؟؟؟

Nevissande

Registered User
لایک‌ها
10
در اين لحظه كه دارم اين متن رو مي نويسم هنوز هيچ بانكي امكان انتقال پول رو بين بانكهاي مختلف بصورت اينترنتي فراهم نكرده.

نه خصوصياش و نه دولتي ها !

Hossein505

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
14
دوستان خسته نباشید
چند وقتیه من پسورد و .و.. ی اینترنت بانک رو گرفتم!
ولی نمیتونم ازش به حساب هایی که میدن بریزم و میگه چنین حسابی وجود ندارد

مثلا این دو تا شماره حساب و کارت رو در نظر بگیرید:

Shomareh Hesab: 0302400848009
Shomareh Card : 6037991049412830

اینا رو چی ریختی باید توی اون 4 تا فیلد ای که داره وارد کنم؟!

خدا عمرتون بده!×!;)

شماره حساب رو این شکلی بزن

Shomareh Hesab: 030-240-084800-9

apadanapayment

Registered User
لایک‌ها
0
از من ميشنوي بانك سامان رو بيخيال.
برو يه حساب متمركز تو بانك ملت بازكن باور كن امكاناتش از سامن بيشتره. حتي حواله بين بانكي هم داره.

هیچ بانکی امکان انتقال اینترنتی به بانک دیگه نداره.بیخود اطلاعات غلط ندید

Nevissande

Registered User
لایک‌ها
10
با اينترنت بانك بانك ملت ميتوني حواله بين بانكي بزني.من فعال كردم. شما اگه در زمينه اي اطلاعات نداريد لازم نيست اظهار نظر كنيد.

اسم اين خدمت هم ساتنا هست. شب عكسش رو هم اينجا ميزارم.

جدا؟

چه عالي!

من الان خدمات ويژه حسابم فعاله. حالا بايد حضوري به شعبه مراجعه كنم تا اين مورد هم فعال بشه؟

Nevissande

Registered User
لایک‌ها
10
اينم يه عكس ازش.البته وضوحش كم هست.

براي فعال كردن بايد به شعبه افتتاح كننده حساب بري./

از نظر من بانك ملت بهترين اينترنت بانك رو داره ولي بانك سامان و پارسيان نون اسمشون رو ميخورن.
اينم لينك

ممنون از شما.

با اجازتون عكس رو همينجا مي گذارم:

http://************/files/h8r1wp8ng3jgkq7x9tsg.jpg

من اگه بخوام استفاده كنم برم به شعبه بگم سرويس حواله اينترنتيم رو فعال كنه؟

بعد اينكه واقعا از بانك ملت به همه بانكهاي اون ليست مي تونه پول رو منتقل كنه؟ يا فعلا فقط به تعداديشون؟

ضمنا كارمزد هر حواله اينترنتي چقدره؟

ممنون:blush:

dr-faust

Registered User
لایک‌ها
8
این حواله بین بانکی از طریق اینترنت یک رابطه 2 طرفه هست نمیشه ملت به تمام بانکها بذاره و بقیه بانکها چنین چیزی نداشته باشند. بانک ملت صرفا سایت را کلی طراحی کرده. اونجا اسم بانک سپه را آورده. من عابر بانک سپه دارم. با اون کارت از هیچ دستگاه خود پردازی نمی تونم پول به حساب بانک های دیگه پرداخت کنم. کاری که با بقیه کارت ها به راحتی انجام میشه.
شما یکبار امتحان کن.
مگر این که این کار اینترنتی نباشه و این صفحه صرفا حالت گرفتن درخواست را داشته باشه و کار باز هم به صورت دستی تو بانک انجام بشه.

apadanapayment

Registered User
لایک‌ها
0
این حواله بین بانکی از طریق اینترنت یک رابطه 2 طرفه هست نمیشه ملت به تمام بانکها بذاره و بقیه بانکها چنین چیزی نداشته باشند. بانک ملت صرفا سایت را کلی طراحی کرده. اونجا اسم بانک سپه را آورده. من عابر بانک سپه دارم. با اون کارت از هیچ دستگاه خود پردازی نمی تونم پول به حساب بانک های دیگه پرداخت کنم. کاری که با بقیه کارت ها به راحتی انجام میشه.
شما یکبار امتحان کن.
مگر این که این کار اینترنتی نباشه و این صفحه صرفا حالت گرفتن درخواست را داشته باشه و کار باز هم به صورت دستی تو بانک انجام بشه.

منم با شما موافقم.یا فقط دریافت درخواسته یا کاری به ساتنا نداره
ساتنا در شعب بانکها قبل ساعت 12فعاله حالا چجوری اینترنتی مثلا من ساعت 8شب از ملت به ملی پول جابجا کنم؟

Nevissande

Registered User
لایک‌ها
10
اين قوانينش هست:

- دستور پرداخت صادر شده پس از پذيرش آن توسط بانك ، قطعي و غير قابل برگشت بوده و انجام آن جزو تعهدات بانك محسوب مي شود .
- استرداد وجه مورد انتقال و كارمزد آن پس از پذيرش دستور پرداخت توسط بانك به هيچ وجه امكان پذير نمي باشد .
- بانك متعهد است در تاريخ درخواست شده توسط مشتري (تاريخ موثر) ، وجه را به بانك ذينفع ارسال نمايد .
- در صورتيكه به هر دليل تاريخ موثر انتقال با يكي از ايام تعطيل رسمي مصادف باشد ، بانك انتقال را در اولين روز كاري بعد از تعطيل انجام مي دهد .
- مسئوليت واريز وجه انتقال داده شده به حساب ذينفع (مقصد) در تاريخ موثر انتقال بر عهده بانك ذينفع (مقصد) بوده و لذا مسئوليتي در اين خصوص
متوجه بانك پذيرنده دستور پرداخت نمي باشد .
- مسئوليت عواقب ناشي از هر گونه خطا يا اشتباه در مندرجات فرم دستور پرداخت بر عهده صادر كننده آن مي باشد .
- در صورتيكه به هر دليل (مسدودي حساب مقصد ، اشتباه در درج مشخصات مقصد و نظاير آن) امكان واريز وجه به حساب ذينفع ذكر شده در متن
دستور پرداخت وجود نداشته باشد ،‌ بانك وجه مورد انتقال را با كسر كارمزد برگشت وجه ، حداكثر تا پايان روز كاري بعد به حساب دستور دهنده
بر مي گرداند . در اينصورت نيز كارمزد دستور پرداخت قابل استرداد نمي باشد .
اين كه مي گيد براي اينترنت نيست.

براي خودپرداز يا مراجعه به شعبه هست.

اين فايل PDF رو ببينيد:

http://www.cbi.ir/page/3537.aspx

dr-faust

Registered User
لایک‌ها
8
قوانين مربوط به حواله بين بانكي

- دستور پرداخت صادر شده پس از پذيرش آن توسط بانك ، قطعي و غير قابل برگشت بوده و انجام آن جزو تعهدات بانك محسوب مي شود .
- استرداد وجه مورد انتقال و كارمزد آن پس از پذيرش دستور پرداخت توسط بانك به هيچ وجه امكان پذير نمي باشد .
- بانك متعهد است در تاريخ درخواست شده توسط مشتري (تاريخ موثر) ، وجه را به بانك ذينفع ارسال نمايد .

- در صورتيكه به هر دليل تاريخ موثر انتقال با يكي از ايام تعطيل رسمي مصادف باشد ، بانك انتقال را در اولين روز كاري بعد از تعطيل انجام مي دهد .
- مسئوليت واريز وجه انتقال داده شده به حساب ذينفع (مقصد) در تاريخ موثر انتقال بر عهده بانك ذينفع (مقصد) بوده و لذا مسئوليتي در اين خصوص
متوجه بانك پذيرنده دستور پرداخت نمي باشد .
- مسئوليت عواقب ناشي از هر گونه خطا يا اشتباه در مندرجات فرم دستور پرداخت بر عهده صادر كننده آن مي باشد .
- در صورتيكه به هر دليل (مسدودي حساب مقصد ، اشتباه در درج مشخصات مقصد و نظاير آن) امكان واريز وجه به حساب ذينفع ذكر شده در متن
دستور پرداخت وجود نداشته باشد ،‌ بانك وجه مورد انتقال را با كسر كارمزد برگشت وجه ، حداكثر تا پايان روز كاري بعد به حساب دستور دهنده
بر مي گرداند . در اينصورت نيز كارمزد دستور پرداخت قابل استرداد نمي باشد .
با وجود این که انتقال وجه آنلاین انجام نمی گیره. همین که این امکان را به صورت اینترنتی گذاشته اند و نیازی به مراجعه به بانک نیست؛ خیلی خوبه. ولی با وجود انتقال وجه آنی با استفاده از خود پردازها و فراوانی اونها و امکان انجام اون در ۲۴-۷؛ زیاد ارضا کننده نیست.

بالا