• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سوال در مورد ایندکس قسمت های سایت

SaLiXeM

Registered User
لایک‌ها
42
سلام

من یک سایت خبری مطالب خواندنی دارم.وقتی توی گوگل ایندکسامو چک میکنم, بیشتر لینک ها از تگ ها و صفحات سایت هستند و نه مطالب اصلی آن.

خواستم ببینم آیا برای چنین سایتی تگ ها در افزونه سئو noindex شوند بهتر است یا به همینگونه باقی بماند؟ و اینکه چرا تگ ها به نسبت مطالب در جایگاه بالاتری در سرچ گوگل قرار گرفته اند؟

ممنون

SaLiXeM

Registered User
لایک‌ها
42
دوستان لطفا راهنمایی کنید.همیشه اینجا پره سئو کار بود حالا یه سوال ساده من بی جواب مونده!
ضمنا من در مطالبم تگ های زیادی استفاده میکنم.به طوری که با داشتن 200 مطلب, 2700 تا تگ دارم.ولی تمامی تگ ها کاملا به مطالب مربوط است.

mazyar123

Registered User
لایک‌ها
898
درود
بهترین روش استفاده از تگ و کاتاگوری برای سایتتون با هم هست اصولا تگ ها به نوعی ساب کاتاگوری تعریف می شن هرچند سر این مسئله اختلاف هست چرا که عده ای معتقد هستنند تگ می تونه نقش کاتاگوری یا دسته رو هم بازی کنه و البته این یه جنگ قدیمه ! به جهت اینکه اندکس تگ ها راحتر از دسته ها یا همون کاتاگوری ها هستنند ( به دلایل فنی) معمولا استفاده گسترده تر ازشون میشه هرچند از نظر گوگل این امر خوشایند نیست اما بسیار کاربر پسند هست دستها گاهی اوقات باعث سردرگمی بازدید کنندگان میشود اما تگ ها به خاطر ماهیت ریز نقشی و دم دست بودن کاربر پسند تر هستنند توجه کنید حتی المکان دسته ها رو با عنوانین کلی ارایش کنید و تگ ها رو ریز تر هرگز از عنوان های یکسان برای دسته و تگ استفاده نکنید
شما در استفاده از تگ ازاد هستید هر مقدار که می خواهید بکار ببرید اما به پارگراف های مطلبتون نیز اضافه کنید تا کتابخانه تگ پر بار و تگ ها دارای منشا لغتی باشن
برای سایت های تازه تاسیس تگ توصیه نمی شه حداقل تعداد مطلب رو بالا تر برده و سپس از تگ ها استفاده کنید

SaLiXeM

Registered User
لایک‌ها
42
دوستان خوشحال میشم نظرات بقیه را هم بدانم.چون من هنوز جوابمو نگرفتم.

_66alirahman

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
بهترین کار اینه که روی لینک سازی و سئو سایتتون بیشتر کار کنید و سعی کنید صفحه داخلی مورد نظر رو تقویت کنید.
در این راستا من خودمم تجربه های زیادی داشتم مثل کلمه کلیدی : روغن کنجد - سپتیک تانک - سپتیک تانک پلی اتیلن - تبلیغات در اینستاگرام - دیجیتال مارکتینگ و غیره که با استفاده از این روش تونسته جایگاه خیلی خوبی بگیره.

بالا