• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سوال در مورد این شرکت ؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Sami@

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
86
سلام دوستان عزیز ،
یک سوال از حضور اساتید داشتم به تازگی با یک شرکت بازاریابی شبکه ای آشنا شدم ،
از اونجایی که من نسبت به این شرکت ها بسیار حساسیت بالایی دارم که هرمی نباشه ،
آیا کسی تابحال با این شرکت همکاری داشته ؟
http://bizmlm.ir/

iranexplorer.net

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,153
mlm هست دیگه... (بازاریابی هرمی ماتریسی ) جرمه (در قانون خودشون) ! (قبلا که بود) حالا اینا قانون رو جور دیگه ای تعبیر میکنن بحثش فرق میکنه.

اومده چند تا جنس ایرانی گذاشته تا مجوز بگیره اما در کنارش کرم و چیزای نامعلوم میفروشه که شاید سالم هم نیستند.

در مجموع کیفیت اجناسش جوری هست که مشخصه نیاز به این شکل بازاریابی داره!

Farhad.cg

Registered User
لایک‌ها
7
لطفا یک بار برای همیشه بازاریابی شبکه ای رو جدی بگیرید و ببینید که ماهیت واقعی نتورک مارکتینگ چه میکنه در دنیا !! چرا اینقدر نظر منفی دارید به این صنعت ؟ چرا وقتی اطلاعات کامل ندارید نظر میدید ؟ بله درسته قبلا غیر قانونی بود چون محصولی وجود نداشت چون ارز خارج میشد ولی الان تو ایران اینطور نیست.
اگه این صنعت مشکل داشت 70 سال قدمت نداشت! پس حتما خیلی ها تو این کار به موفقیت رسیدن ! که برای فعالیت این شرکت ها مجوز های قانونی صادر کردن !
شرکت های دارای مجوز :
http://www.iranhoshdar.ir/Default.aspx?PageNAme=Page&ID=43

این سایت ها دارای نماد اعتماد هستند
گواهی کسب و کار و هم از مجوز از اصناف و وزارت صنعت، معدن ،تجارت را هم دارند.
مثل پنبه ریز ، بیز ، بادران

twitfa

Registered User
لایک‌ها
117
mlm هست دیگه... (بازاریابی هرمی ماتریسی ) جرمه (در قانون خودشون) ! (قبلا که بود) حالا اینا قانون رو جور دیگه ای تعبیر میکنن بحثش فرق میکنه.

اومده چند تا جنس ایرانی گذاشته تا مجوز بگیره اما در کنارش کرم و چیزای نامعلوم میفروشه که شاید سالم هم نیستند.

در مجموع کیفیت اجناسش جوری هست که مشخصه نیاز به این شکل بازاریابی داره!
دروود
اوریفلیم : دومین برند آرایشی جهان -> بازاریابی شبکه ای
گلدن ا گلد -> بازاریابی شبکه ای
ژیلت -> بازاریابی شبکه ای
اصلا شما چیزی راجب فروش مستقیم میدونی گلم که نظر هم میدید ؟
من نمیدونم چرا هرکسی از جلو در یه شرکت بازاریابی شبکه ای رد میشه ، شده تحلیل گر اقتصادی
اون جمله آخرت خیلی رو مخه که مشخصه اینجوری باید بفروشه قربونت برم فروش بازاریابی شبکه ای تو ایران ماهیانه 70 میلیارد حالا شما برو دمه حجره بشین ماهی 10 میلیون جنس بفروش

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا