• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سوال در مورد ای پی | سفارش ساخت اسکریپت

up-down

Registered User
لایک‌ها
76
سلام

من یه سوال دارم
اگر کسی از پرو - کسی یا فیل - تر شکن استفاده کنه ای پی اصلیش معلوم هست ؟ (یعنی اینکه میشه در حین استفاده از فیل - تر شکن یا پرو - کسی ای پیش رو می شه تشخیص داد ؟
راهی برای پیدا نکردن ای پی وجود داره ؟
لطفا هر کی می دونه کمک کنه

--------------------------------------------------------

می خوام یه نفر برام اسکریپت بازی آنلاین فوتبال بنویسه
لطفا قیمت ها و نمونه ها رو بدید

سوال بالا خیلی خیلی مهمه لطفا جواب بدید بهش

webs

Registered User
لایک‌ها
1,475
این چه کاریه، که یه سوال و یه سفارش پروژه رو در یک پست مطرح کردید! هر کدوم رو در فوروم جداگانه مطرح می کردید، بهتر پاسخ می گرفتید.

در مورد پرسش شما:
یافتن آی.پی در حالت استفاده از فیل... بستگی به عوامل مختلفی داره.

1- بعضی پروک/*\سی ها هستند که در هنگام استفاده آی پی اصلی رو تغییر میدن ولی در هیدرشون، آی پی اصلی رو هم ارسال می کنن تا اگه کسی سوءاستفاده کرد، قابل پیگیری باشه.
2- بعضی پروک/*\سی ها کل اطلاعات ورودی+خروجی رو در سرورهاشون ذخیره می کنن، تا اگه شکایتی یا مشکلی پیش اومد بتونن براساس زمان اتصال یا نام کاربری یا... آی.پی اصلی رو بیرون بیارن.
3- اگه سرور پروک/*\سی، آی پی ثابتی داشته باشه و شما دقیقاً بدونید که آی.پی اون سرور چیه، ممکنه بتونید از طریق ISPها، آی.پی اصلی بدست بیارید.
پیدا کردن آی.پی اصلی (به جز اون مورد اول) به این راحتی ها نیست، مگر اینکه از طریق قانونی و شکایت رسمی پیگیری بشه.

درکل امنیت در اینترنت، بسیار ضعیف تر از اون چیزی است که فکرش رو می کنید. فقط چون میزان تبادل دیتا بسیار زیاده، کار سخت میشه.

----------------------
خارج از بحث تاپیک: اگه سایتهای موجود در امضاتون (که اسپمرهای بلاگفا هستند) متعلق به شماست، پیشنهاد می کنم پاکشون کنید. چون نه صاحبان وبلاگها از این سایتهای اسپم راضی هستند و نه بازدیدکنندگان. / موفق باشید.

Last edited:
بالا