• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سوال در مورد برنامه نویسی IOS و قرار دان در استور اپل

hashem2050

Registered User
لایک‌ها
246
سلام دوستان کسی تا الان اپ برای IOS نوشته و اونو تو استور قرار داده؟
من میخوام یه اپ بنویسم و اونو برای فروش تو استور اپل بزارم این شدنی هست برای ما ایرانی ها وقت بزارم؟
اگه کسی اطلاعاتی داره راهنمایی کنه
من میخوام یه اپ بنویسم و مثلا قیمت رو بزارم 2 دلار و ..... باید چیکار کنم بعد این که نوشتم سایت خاصی داره اپل و یا ....مالیات و .... چط.ر هست.چطوری ارتباط برقرار کنم
این اپ رو میخوام در اینده برای همه سیستم عامل ها بدم ولی فیلا این برام سوال هست
متشکرم

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
بله میشود....اپل سالی 99 دلار حق عضویت دولوپر میگیره ازتون...از فروش هر نسخه هم درصدی برمیداره دقیق مقدارش رو نمیدونم...ولی خیلی از ایرانی ها برنامه گذاشتن تو اپ استور....مشکلی نداره.

amir_aloneboy77

Registered User
لایک‌ها
1,362
بله میشود....اپل سالی 99 دلار حق عضویت دولوپر میگیره ازتون...از فروش هر نسخه هم درصدی برمیداره دقیق مقدارش رو نمیدونم...ولی خیلی از ایرانی ها برنامه گذاشتن تو اپ استور....مشکلی نداره.

خو دیگه چیزی تهش نمیمونه که

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
چرا چیزی نمیمونه؟

مثلا یک برنامه میزاره 2 دلار...این برنامه 700 بار خریده میشه....خب میشه 1400 دلار....بعد 99 دلار اول میده به اپل..بعد هم مثلا 20 درصد یا 30 درصد از کل میده به اپل...بقیه میشه سود خالص دیگه...تازه اگه برنامه به دردخور و مهمی باشه تعداد دانلودش خیلی بالاتره....سودش هم بیشتره....

m_amin

Registered User
لایک‌ها
268
همه این مسائل به کنار اینکه اگه حساب بانکی خراج از کشور نداشته باشی پولی نمیتونی دریافت کنی!
کلا هم نباید از ایران باشی

hashem2050

Registered User
لایک‌ها
246
مرسی از پاسختون
نه من به نرم افزار که میخوام بنویسم امید دارم 1 میلیون دانلود رو شاخشه:D(بی شوخی)
پس اینطور من باید اول یه حساب باز کنم در یه کشور دیگه و ......
اگه کسی لینک و یا ... داره بزاره ممنون
پیش به سوی موفقیت
متشکرم

بالا