• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سوال در مورد بلک بری

Ev0t

Registered User
لایک‌ها
938
سلام دوستان من امروز از دوستم شنیدم که بلک بری برنامه ها و باری های اندروید رو اجرا می کنه و پس از کلی تحقیق متوجه شدم که این موضوع حقیقت داره حالا چند تایی از سوال هامو نتونستم پاسخ بدم و گفتم که مزاحم شما بشم
اول این که اگر بلک بری ۱۰ رو روی گوشی نصب کنیم می تونیم به راحتی بازی های اندروید رو نصب کنیم ؟ یعنی منظورم اینه که مثلا انگار نرم افزار خودش هست روش کلیک کنیم و نصب کنیم یا این جور کارا مثلا منظورم اینه که نیازی به وجود کامپیوتر نداشته باشیم
و سوال دوم ایا در این سیستم عامل مشکلی با اینترنت وجود نداره؟ مثلا هر سایتی بریم اخطار بده و یا نداره نرم افزار دانلود کنیم

سوال سوم این که این گوشی مثل اپل بلوتوث نداره؟ یا اآزاده؟
و سوال آخر این سیستم عامل به چه جور سخت افزاری نیاز داره؟ مثل اندرویده که نیاز یه ۱۰۰ گیگ رم داشته باشه؟ یا مثل ویندوزفون و آی او اسه که با ۵۱۲ مگ کارش حل بشه؟
خیلی ممنون از دوستان که وقت گذاشتید و متن رو خوندید

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
گر بلک بری ۱۰ رو روی گوشی نصب کنیم می تونیم به راحتی بازی های اندروید رو نصب کنیم ؟ یعنی منظورم اینه که مثلا انگار نرم افزار خودش هست روش کلیک کنیم و نصب کنیم یا این جور کارا مثلا منظورم اینه که نیازی به وجود کامپیوتر نداشته باشیم
بلک بری 10 روی گوشی های زی 10 به بعد هست، الان هم که آپدیت های 10.2 و 10.3 اومده براشون. روی دیوایس های قدیمی تر (بولد، کِرو و ...) امکان نصبش نیست. توی آپدیت های جدید (در کل همه گوشی های موجود الا) میشه مثل گوشی اندرویدی فایل apk رو توی گوشی بریزید و روش کلیک کنید و نصبش کنید، بازار هم قابل نصبه و روی بلک بری کار میکنه.
و سوال دوم ایا در این سیستم عامل مشکلی با اینترنت وجود نداره؟ مثلا هر سایتی بریم اخطار بده و یا نداره نرم افزار دانلود کنیم
درباره اینترنت هیچ مشکلی وجود نداره، فقط وصل شدن به مارکت بلک بری دردسرهای خاص خودش رو داره! حواستون باشه گوشی فکتوری آنلاکد باشه که با وایپ یا ریست مشکل ساز نشه براتون.
سوال سوم این که این گوشی مثل اپل بلوتوث نداره؟ یا اآزاده؟
بلوتوث تا جایی که من کار کردم هیچ مشکلی نداره و راحت کار میکنه.
و سوال آخر این سیستم عامل به چه جور سخت افزاری نیاز داره؟ مثل اندرویده که نیاز یه ۱۰۰ گیگ رم داشته باشه؟ یا مثل ویندوزفون و آی او اسه که با ۵۱۲ مگ کارش حل بشه؟
با رم یک گیگ که روی خیلی از گوشی هاش هست روون و بی مشکل کار میکنه.
-------------------------------------------------------
توصیه کلی!: درسته برنامه های آندروید کار میکنن روی بلک بری اما خیلی از برنامه هاش با ایراد و خیلی ها به کل کار نمیکنن! در کل نمیشه انتظار یه گوشی آندرویدی رو ازش داشت، هر چند که خیلی از برنامه ها رو اجرا میکنه.

Ev0t

Registered User
لایک‌ها
938
بلک بری 10 روی گوشی های زی 10 به بعد هست، الان هم که آپدیت های 10.2 و 10.3 اومده براشون. روی دیوایس های قدیمی تر (بولد، کِرو و ...) امکان نصبش نیست. توی آپدیت های جدید (در کل همه گوشی های موجود الا) میشه مثل گوشی اندرویدی فایل apk رو توی گوشی بریزید و روش کلیک کنید و نصبش کنید، بازار هم قابل نصبه و روی بلک بری کار میکنه.

درباره اینترنت هیچ مشکلی وجود نداره، فقط وصل شدن به مارکت بلک بری دردسرهای خاص خودش رو داره! حواستون باشه گوشی فکتوری آنلاکد باشه که با وایپ یا ریست مشکل ساز نشه براتون.

بلوتوث تا جایی که من کار کردم هیچ مشکلی نداره و راحت کار میکنه.

با رم یک گیگ که روی خیلی از گوشی هاش هست روون و بی مشکل کار میکنه.
-------------------------------------------------------
توصیه کلی!: درسته برنامه های آندروید کار میکنن روی بلک بری اما خیلی از برنامه هاش با ایراد و خیلی ها به کل کار نمیکنن! در کل نمیشه انتظار یه گوشی آندرویدی رو ازش داشت، هر چند که خیلی از برنامه ها رو اجرا میکنه.
ای بابا اندروید که با خود در گیری مضمن داره بعضی از برنامه های اندروید روی خودش نصب نمی شه این که بلک بریه

بالا