• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سوال در مورد بهتربن سیستم عامل برای کار گرافیکی

amoo milad

Registered User
لایک‌ها
0
سلام دوستان :D
اگه تاپیک ام تکراری هست به بزرگی خودتون ببخشید :wub:
شیاد بحث بهترین سیستم عامل یه بحث تکراری و بدون نتیجه باشه
اما من صرفآ واسه کار گرافیکی میخوام :whistle:
و برنامه هم به ترتیب
۱-مایا
۲-فوتوشاپ
۳-ایلاستریتور
هست - شاید بعدا برنامه دیگه ای در همین زمینه ها :thumbsup:
، نه واسه بازی ، نه شبکه ، نه برنامه نویسی ، هیچ چیز دیگه ای نیست غیر از همون ۳ تا برنامه :p
لطفآ بین ویندوس ، مک ، لینوکس بهم بگید کدوم :blush:
و لطفآ با ذکر دلیل باشه :wub:
ممنونم
و منتظر :blush:

M@rteza

Registered User
لایک‌ها
515
شما ورژن برنامه هاتو نگفتي
۱-مایا
۲-فوتوشاپ
۳-ایلاستریتور

از چه ورژني اتفاده ميكني؟

اگه سيستمت بالاست 7
اگه متوسطه xp sp3

amoo milad

Registered User
لایک‌ها
0
راستش من ایران نیستم و مالزی هستم
میخواستم ای مک بگیرم اینجا
اما با همون پول میتونم از سیستم های یک پارچه دل که مونیتور و کیس و موس و کیبورد میده رو بگیرم
با همون پول ای مک میتونم یه سیستم یک پارچه که خودمم میتونم کونفیگش کنم و Ci7 با 8GB DDR3 با ۱ ترا هارد و بهترین کارت گرافیکی موجود در لیستشون با مونیتور ۲۲ و موس و کیبورد بی سیم ، هم قیمت ای مک در میاد

اما اونا نمیتونن روش مک نسب کونن ، حتا بهشونم زنگ زدم و گفتم که مک میخام گفتن نداریم و خودت باید بدان بخری

اما این سیستم با ویندوز ۷ بهتر عمل میکنه یا ای مک شیر ؟؟؟
فقط هم واسه اون کار گرافیکی میخام و میدونم که واسه برنامه نویسی و بازی و خیلی چیز های دیگه ویندوس بهتره
ممنونم

b.yasini

کاربر فعال تاریخ و پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
همچنان ویندوز با در اختیار گرفتن درایور های سخت افزاری مناسب از لینوکس بهتر است ولی من خودم به شخصه اوبونتو رو ترحیه می دم.

amoo milad

Registered User
لایک‌ها
0
همچنان ویندوز با در اختیار گرفتن درایور های سخت افزاری مناسب از لینوکس بهتر است ولی من خودم به شخصه اوبونتو رو ترحیه می دم.

واسه کار گرافیکی ؟؟؟
تا جایی که من تحقیق کردم مایا و فوتوشاپ و .... واسه اوبونتوا نیست

rasoooli

Registered User
لایک‌ها
325
براي كار گرافيك فــقـــط و فــقــط مــكـــيـــنـــتاش

چرا ؟
- يه بار برو از نزديك ببين
- اختلاف رنگ نمايش داده شده در سيستم مك و چاپ نهايي خيلي كمتر از ويندوز است ( از ليتوگرافي دار ها بپرس )
- توي چاپخانه روزنامه ي ... (سانسور) همه كارها اول در سيستم هاي معمولي ويندوز انجام ميشه اما در نهايت در يك سيستم مكينتاش تنظيمات مربوط به رنگ و ... انجام و كار بسته ميشه و از همون سيستم هم خروجي فيلم گرفته ميشه .

amoo milad

Registered User
لایک‌ها
0
براي كار گرافيك فــقـــط و فــقــط مــكـــيـــنـــتاش

چرا ؟
- يه بار برو از نزديك ببين
- اختلاف رنگ نمايش داده شده در سيستم مك و چاپ نهايي خيلي كمتر از ويندوز است ( از ليتوگرافي دار ها بپرس )
- توي چاپخانه روزنامه ي ... (سانسور) همه كارها اول در سيستم هاي معمولي ويندوز انجام ميشه اما در نهايت در يك سيستم مكينتاش تنظيمات مربوط به رنگ و ... انجام و كار بسته ميشه و از همون سيستم هم خروجي فيلم گرفته ميشه .

ممنون از پاسختون
اینجا از نزدیک باهاشون خیلی کار کردم :blush:
راستش خوب مونیتور ای مک خیلی با کیفیت هست اما یه بدی که داره اینه که به شدت حالت آینه ای داره :(
یکی از دوستام که داره اینجا - البته ۲ نسل قبل رو داره - همین مشکل و داره و وقتی میخاد با ای مک کار کنه ، نوره اتاق اشو کم میکنه - پرده میکشه ، چراغ خاموش میکنه و از این جور کار ها -:(
اما باز هم اینا مشکله خاصی نیست :happy:
در مقابله ویندوز قوی تر هست ؟؟؟؟ فقط و فقط در زمینه کار های گرافیکی و 3D و انیمیشن میگم ها :blush:
نمیخام بحث قدیمی کدوم بهتر و کدوم بد تر رو شروع کنم:blush:;)

بالا