• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سوال در مورد بهتربن سیستم عامل برای کار گرافیکی

amoo milad

Registered User
لایک‌ها
0
سلام دوستان
اگه تاپیک ام تکراری هست به بزرگی خودتون ببخشید :blush:
شیاد بحث بهترین سیستم عامل یه بحث تکراری و بدون نتیجه باشه :blink:
اما من صرفآ واسه کار گرافیکی میخوام :happy:
و برنامه هم به ترتیب
۱-مایا
۲-فوتوشاپ
۳-ایلاستریتور
هست - شاید بعدا برنامه دیگه ای در همین زمینه ها :happy:
، نه واسه بازی ، نه شبکه ، نه برنامه نویسی ، هیچ چیز دیگه ای نیست غیر از همون ۳ تا برنامه :D
لطفآ بین ویندوس ، مک ، لینوکس بهم بگید کدوم :rolleyes:
و لطفآ با ذکر دلیل باشه
ممنونم
و منتظر

pmmcdvd

Registered User
لایک‌ها
5
شما اول قدرت سیستمت + نیازی که به این برنامه ها داری رو بگو (برای یادگیری ابتدایی- متوسط و کار با برنامه ها برای رفع نیاز - حرفه ای)

sahandic

Registered User
لایک‌ها
0
MAC OS
به دلیل اینکه ویندوز قدرتمندتر هست و همین قدرت باعث می شه سنگین تر هم باشه..
اما اگر فقط کارت این هست مک او اس بهتره چون سریعتر از ویندوز هست استایل گرافیکی بهتری هم داره چون اولین سیستم عاملی
بود که گرافیکی شد و همین باعث شده تجربه بیشتری داشته باشه اپل در این زمینه و آخرین شاهکارش هم نسخه‌ی لاین هست.

البته فراموش نکن مک او اس یک سیستم عامل انحصاری هست و فقط روی دیوایس های اپل اجرا می شه.

اگر از نظر هزینه مشکلی نداری یک آی‌مک 27 اینچیِ قدرتمند بهترین گرینه برای کار شما هست.

amoo milad

Registered User
لایک‌ها
0
راستش من ایران نیستم و مالزی هستم
میخواستم ای مک بگیرم اینجا
اما با همون پول میتونم از سیستم های یک پارچه دل که مونیتور و کیس و موس و کیبورد میده رو بگیرم
با همون پول ای مک میتونم یه سیستم یک پارچه که خودمم میتونم کونفیگش کنم و Ci7 با 8GB DDR3 با ۱ ترا هارد و بهترین کارت گرافیکی موجود در لیستشون با مونیتور ۲۲ و موس و کیبورد بی سیم ، هم قیمت ای مک در میاد

اما اونا نمیتونن روش مک نسب کونن ، حتا بهشونم زنگ زدم و گفتم که مک میخام گفتن نداریم و خودت باید بدان بخری

اما این سیستم با ویندوز ۷ بهتر عمل میکنه یا ای مک شیر ؟؟؟
فقط هم واسه اون کار گرافیکی میخام و میدونم که واسه برنامه نویسی و بازی و خیلی چیز های دیگه ویندوس بهتره
ممنونم

P-khakestari

همکار بازنشسته
لایک‌ها
290
ببین دوست من
مکینتاش فقط رو سخت افزار خاص اپل جواب میده و روی سخت افزار دیگه ای اجرا نمیشه.
مگر اینکه نسخه هک شده مکینتاش رو نصب کنی که آشغاله و ارزش نداره.
اما اگر فقط و فقط میخوای گرافیک کار کنی به نظر من 100% اپل بگیر.
همونطور که گفتم میتونی مک مینی بگیری که الان نسخه جدیدش هم اومده و بعدش مانیتور و اسپیکر و ... رو از مدلهای دیگه انتخاب کنی.
یا میتونی یه سیستم یکپارچه ای مک بگیری.
اما در کل اگر میخوای بچسبی به گرافیک به طور حرفه ای فقط به اپل فکر کن.

gnu

Registered User
لایک‌ها
87
به دلیل اینکه ویندوز قدرتمندتر

میشه یه مدرک برای حرفتون بیارید ‌؟
اگه ویندوز سنگینتره به خاطر ساختار ضعیفیه که داره
در بین سیستم عامل ها لینوکس از همه قوی تره ولی برعکس ادعای شما که قویتر = سنگینتر ، بسیار سیستم عامل سبکیه

gnu

Registered User
لایک‌ها
87
به دلیل اینکه ویندوز قدرتمندتر

در بین سیستم عامل ها لینوکس از همه قوی تره ولی برعکس ادعای شما که قویتر = سنگینتر ، بسیار سیستم عامل سبکیه

amoo milad

Registered User
لایک‌ها
0
دوستان
بهتره بحث قدیمی کدوم بهتر رو انجام ندیم
چون نتیجه نداره ، همه دلایل هم درسته ، چون فقط باید از نقطه نظر دیگران به قضیه نگاه کرد
هر سیستم عاملی باید در کار تخصصی بر رسی بشه

sahandic

Registered User
لایک‌ها
0
راستش من ایران نیستم و مالزی هستم
میخواستم ای مک بگیرم اینجا
اما با همون پول میتونم از سیستم های یک پارچه دل که مونیتور و کیس و موس و کیبورد میده رو بگیرم
با همون پول ای مک میتونم یه سیستم یک پارچه که خودمم میتونم کونفیگش کنم و Ci7 با 8GB DDR3 با ۱ ترا هارد و بهترین کارت گرافیکی موجود در لیستشون با مونیتور ۲۲ و موس و کیبورد بی سیم ، هم قیمت ای مک در میاد

اما اونا نمیتونن روش مک نسب کونن ، حتا بهشونم زنگ زدم و گفتم که مک میخام گفتن نداریم و خودت باید بدان بخری

اما این سیستم با ویندوز ۷ بهتر عمل میکنه یا ای مک شیر ؟؟؟
فقط هم واسه اون کار گرافیکی میخام و میدونم که واسه برنامه نویسی و بازی و خیلی چیز های دیگه ویندوس بهتره
ممنونم

بدون شک روی این سیستم ویندوز سون عملکرد خیلی بهتری داره چون اپل از سخت افزارهای دیگر کمپانی‌ها پشتیبانی نمی کنه.
هکینتاش در کل کار غیر منطقی هست.

Last edited:

sahandic

Registered User
لایک‌ها
0

باشه یک دلیل میارم، آخرین نسخه ویندوز ، کامل از معماری .نت استفاده می کنه تکنولوژی که در سال 2002 یک انقلاب در دنیای برنامه نویسی بود و بعد از 8 سال طی 4 نسخه آپدیت شد و همین ویندوز رو تبدیل به یک پلت فرم قدرتمند و حتی سریع برای توسعه دهندگان کرده.

در ضمن اگر پای سرعت باشه جد ویندوز یعنی داس سریعترین سیستم عامل دنیا بود و هست هنوز با اینکه خود مایکروسافت بازنشستش کرد.. چون فقط برای بوت شدن به 3تا فایل خیلی سبک نیاز داشت.

در ضمن برادر عزیز بحث ویندوز بهتره یا لینوکس ، یک بحث منسوخ شده هست.
شما اگر یک حرفه‌ای هستید و مهندسی به سیستم و دیتاها نگاه می کنید باید اینو در نظر بگیرید که همه‌ی اینها ابزارهای دست شما هست که تصمیم می گیرید کی ، کجا و در چه موقعیتی از کدومش استفاده کنید.
در غیر اینصورت فقط به یک مصرف کننده تبدیل می شوید.

amoo milad

Registered User
لایک‌ها
0
بدون شک روی این سیستم ویندوز سون عملکرد خیلی بهتری داره چون اپل از سخت افزارهای دیگر کمپانی‌ها پشتیبانی نمی کنه.
هکینتاش در کل کار غیر منطقی هست.

ممنونم دوست عزیز :wub:
من نخواستم حکینتاش روش نسب کنم که :blush:

من این سیستم با ویندوس و ای مک با مکینتاش خودش (که هم قیمت واسه من در میاد ) رو مقایسه کردم :happy:
اون هم فقط و فقط واسه کار گرافیکی (نه از هیچ دید دیگه ای ) که شما نظر تون روی ویندووس هاست :thumbsup:
میشه بپرسم چرا :whistle:

P-khakestari

همکار بازنشسته
لایک‌ها
290
دوست من به پیشنهاد من فکر کنید.
منطقی ترین و اقتصادی ترین کار خرید یک مک مینی خوشکل هست:
www.apple.com/macmini/
یه سیستم میخرید و بعد مانیتور و دیگر اسباباش رو مارکهای دیگه که ارزونتر هست میخرید.
ظاهرا گفته بودید با مانیتور مک مشکل دارید با خرید مک مینی این مشکل شما هم مرتفع میشه و هر مانیتوری که دوست دارید میتونید جایگزین کنید.
نسبت به قیمتش هم خیلی به صرفه است.
موفق باشید.

sahandic

Registered User
لایک‌ها
0
ممنونم دوست عزیز :wub:
من نخواستم حکینتاش روش نسب کنم که :blush:

من این سیستم با ویندوس و ای مک با مکینتاش خودش (که هم قیمت واسه من در میاد ) رو مقایسه کردم :happy:
اون هم فقط و فقط واسه کار گرافیکی (نه از هیچ دید دیگه ای ) که شما نظر تون روی ویندووس هاست :thumbsup:
میشه بپرسم چرا :whistle:

همون اول هم که گفتم که آی مک برای شما بهترین گزینه هست ; ) و گزینه اقتصادی ترش هم همینطور که تو کامنت بالا گفتند می شه مک مینی

بالا