• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سوال در مورد بکارگیری جوملا ، وردپرس...

Matin_Ma

Registered User
لایک‌ها
51
با سلام
میخواستم بدونم دوستانی که با این دو سیستم مدیریت محتوا کار کردند به نظرشون از نظر امکانات ، ماژول ها ، پلاگین ها و .... کدوم مورد بهتر هست هر چند مقایسه کار ساده ای نیست ولی در کل کدوم رو پیشنهاد میدین استفاده کنیم؟
با تشکر

PayamResun.Ir

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
با سلام و وقت بخیر
جوملا کار کردنش برای افراد تازه کار شاید کمی سخت باشه ولی ورد پرس راحت تره و تقریبا هر چیزی بخواین براش پیدا میشه...
البته جوملا کمی حرفه ای تره و انعطاف پذیری بیشتری داره...
اگر تازه کارید وردپرس رو بهتون پیشنهاد می کنم..
موفق باشید

ParsOmega

Registered User
لایک‌ها
28
ما با جفت این سیستم ها کارکردیم و سایت های زیادی رو هم با این دو سیستم زدیم
اگه میخواید یک وب سایت ساده با رابط کاربری و مدیریتی خوب داشته باشید وردپرس رو پیشنهاد میدم
و اگر میخواید یک سایت پیچیده با بخش ها و امکانات کامل و البته رابط کاربری و مدیریتی سخت داشته باشید جوملا رو پیشنهاد میدم
در نهایت باید ببینید کاربری خودتون چیه و سایت رو برای چه کاری میخواید

saman1392

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
112
با سلام
میخواستم بدونم دوستانی که با این دو سیستم مدیریت محتوا کار کردند به نظرشون از نظر امکانات ، ماژول ها ، پلاگین ها و .... کدوم مورد بهتر هست هر چند مقایسه کار ساده ای نیست ولی در کل کدوم رو پیشنهاد میدین استفاده کنیم؟
با تشکر

جوملا خیلی بهتره بوده ولی وردپرس انعاطاف پذیری توی چیدمان سایتش خیلی راحتتره

linoux.net

Registered User
لایک‌ها
24
اگه سوالت فقط در مورد ماژول هست و اگه سایتت فارسی هست جوملا ماژول های بیشتری داره و در این زمینه انعطاف پذیر تره همونطور که خودتم گفتی مقایسه سخته ولی در این مورد که در سوالت اشاره کردی به نظر من جوملا قویتره

Matin_Ma

Registered User
لایک‌ها
51
خیلی ممنون از همه دوستانی که تجربیاتشون رو در اختیار بقیه هم قرار میدن
جوملا رو انتخاب کردم
موفق باشید

بالا