• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سوال در مورد بک اپ گرفتن در وی بی

naaji

Registered User
لایک‌ها
150
دوستان سرور من خراب شده و من نمیتونم وارد سرور بشم و سایتم بالا نمیاد اخر شب که خلوت میشه سایتم نیم ساعت باز میشه میخواستم ببینم از قسمت بک اپ گرفتن وی بی اونجا که به صورت اسکیول ذخیره میکنه میشه مسیر ذخیره شدن فایل رو تو یه سرور دیگه بدیم که اونجا ذخیره بشه؟
یا ایا راهی هست که بشه بک اپ رو دانلود کرد از خود ادمین وی بی ؟؟؟

دوستان توجه کنن که من به سرور دسترسی ندارم فقط سایتم اخره شب چند دقیقه میاد بالا با سرعت کم که اونم وارد پنل هاست نمیشه فقط به وی بی دسترسی دارم
چطور می تونم از وی بی بک اپ رو بگیرم؟؟؟

iranexplorer.net

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,153
متاسفانه اون قسمت از admincp می تونه فایل رو در داخل روت انمجن بریزه تازه اگر premission ها درست باشه.

به هاست اطلاع دادید؟ اونها سطح دسترسی بالاتری نسبت به شما دارند و میتونند بک آپ تهیه کنند.

naaji

Registered User
لایک‌ها
150
مشکل اینجاس که پشتیبانم مرده و کسی نیست دگه نمیشه از وی بی رو یه هاست دیگه ذخیره کرذ؟

Golzarion

کاربر فعال ادبیات
کاربر فعال
لایک‌ها
8
دوستان توجه کنن که من به سرور دسترسی ندارم فقط سایتم اخره شب چند دقیقه میاد بالا با سرعت کم که اونم وارد پنل هاست نمیشه فقط به وی بی دسترسی دارم
چطور می تونم از وی بی بک اپ رو بگیرم؟؟؟

سلام
خیلی مدت پیش برعکس این سوال رو یکی از دوستان پرسیده بود ... یعنی اگه چنانچه به کنترل ادمین ویبالتین یک فروم بتونیم دسترسی پیدا کنیم آیا می تونیم دیتابیسش رو dump کنیم ؟
بدون دسترسی به سرور امکانش نیست و به خصوص در فروم های بزرگ حتی در تصور و خیال و رویا یا وهم هم نمیشه چنین چیزی رو فرض کرد.
و برای بک آپ دسترسی به سی پنل ( یا سایر کنترل های سرور ) لازمه . یا دسترسی به ssh ...

اگه دسترسی ftp هم داشته باشید شاید بشه یک کاری کرد( به شرط دونستن پسورد یوزر دیتابیس )

بالا