• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سوال در مورد بک لینک

shirazkid

Registered User
لایک‌ها
281
با سلام خدمت دوستان عزیز

خدمت شما که عرض کنم یادمه زمانی خرید بک لینک خیلی تو نتایج جستجو تاثیر داشت اخیرا مطلع شدم که تاثیر اون تا حدودی کمتر شده

می خواستم بدونم الان چه و ضعیتی داره و برای خرید بک لینک باید به چه نکاتی دقت کنم ؟
به عنوان مثال الان دو تبلیغ بنری از فروشنده های بک لینک در همین انجمن موجوده آیا شما پیشنهاد می دهید ؟

miladgraph

همکاربازنشسته
لایک‌ها
6,018

webs

Registered User
لایک‌ها
1,475
هر چی میگیری، فقط ماهیانه نگیر. دائمی باشه.
پیج رنک که کلاً دیگه آپدیت نمیشه و از رده خارج شده. حواست باشه ممکنه یه سایتی پیج رنکش مثلاً 3 باشه ولی ارزش نداشته باشه، چون پیج رنک ها دیگه آپدیت نمیشن. به جاش باید از پیج آتوریتی استفاده کنی.
پیج آتوریتی های بالای 30 خوبه. (تقریباً معادل همون پیج رنک 3 میشه)

shirazkid

Registered User
لایک‌ها
281
هر چی میگیری، فقط ماهیانه نگیر. دائمی باشه.
پیج رنک که کلاً دیگه آپدیت نمیشه و از رده خارج شده. حواست باشه ممکنه یه سایتی پیج رنکش مثلاً 3 باشه ولی ارزش نداشته باشه، چون پیج رنک ها دیگه آپدیت نمیشن. به جاش باید از پیج آتوریتی استفاده کنی.
پیج آتوریتی های بالای 30 خوبه. (تقریباً معادل همون پیج رنک 3 میشه)

چه سایتی پیج آتوریتی رو مشخص می کنه ؟

الهه قنبری

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
13
با سلام خدمت دوستان عزیز

خدمت شما که عرض کنم یادمه زمانی خرید بک لینک خیلی تو نتایج جستجو تاثیر داشت اخیرا مطلع شدم که تاثیر اون تا حدودی کمتر شده

می خواستم بدونم الان چه و ضعیتی داره و برای خرید بک لینک باید به چه نکاتی دقت کنم ؟
به عنوان مثال الان دو تبلیغ بنری از فروشنده های بک لینک در همین انجمن موجوده آیا شما پیشنهاد می دهید ؟
سلام برای پاسخ به سوالتان من این لینک معرفی می کنم امیدوارم سودمند باشد.توجه کنید که برای خرید بک لینک سایتی را انتخاب کنید که در حوزه مربوط به سایت شما باشد.

mahdi_sbi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
18
ببینید دوست عزیز جدیدا گوگل به یک فاکتور یا دو فاکتور توجه نمی کنه و به فاکتور های زیادی توجه می کنه
شما بهتره اگر قصد دارید بک لینک بخرید به نکات داخلی و خارجی دیگه سایتتون توجه کنید بعد اقدام به خرید کنید.
بک لینک ها باید دائمی باشه و ادغامی از فالو و نوفالو باشه از سایت های خوب باشه تا اسپم یا پنالتی نشید .
لینک سازی کار حساسی است مگر که طبیعی جلوه کنه
شما سعی کنید رپورتاژ بخرید و در کنارش لینک سازی کنید یا سفارش بک لینک بدین
اما نسبت هارو حفظ کنید جوری که طبیعی باشه

ghasemnorozi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من زیاد پیشنهاد نمیدم. به خاطر اینکه شاید گوگل این مورد که بین شما و یک سایت پول رد و بدل شده متوجه نشه. اما فرض کنید سایت شما بک لینک خریده و یک سایت که رتبه ی پایین تری داره نتونسته از این سایت لینک بگیره اون موقع گوگل متوجه میشه که شما و برخی از سایت ها این لینک ها رو خریدن. پس خیلی خیلی مواظب این موضوع باشید.

daneshr67

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3

Arwen

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
19
الان مهم ترین چیز فقط پیج اتوریتی و اعتبار سایت هستش

pcyord

Registered User
لایک‌ها
363
یکی از فاکتور های مهم هنوز بک لینک هست ، مثلا سایت میهن بک لینک که الان صفحه اول گوگل هست فقط بک لینک روش فعال هست

sonboy

Registered User
لایک‌ها
23
با سلام خدمت دوستان عزیز

سلام
در حال حاضر بک لینک ها یکی از ۳ فاکتور اصلی در رتبه بندی نتایج هستند(برای مشاهده سه فاکتور اصلی در سئو سایت کلیک کنید). تنها نحوه لینک سازی با گذشته تغییر کرده است.
پیشنهاد می کنم مقاله "آیا بک لینک برای سئو مهم است؟" را مطالعه نمایید. سعی کرده ایم به سوالات این چنینی پاسخ دهیم.

همجنین جهت بررسی pa و da دامنه ها به صورت گروهی می توانید از ابزار بومی "سئو ارزان" استفاده نمایید که در لینک زیر قابل استفاده است:

https://seoarzan.ir/pa-da-checker

Hiddxn

Registered User
لایک‌ها
16
سلام برای پاسخ به سوالتان من این لینک معرفی می کنم امیدوارم سودمند باشد.توجه کنید که برای خرید بک لینک سایتی را انتخاب کنید که در حوزه مربوط به سایت شما باشد.
این موضوع صحت نداره، مهم نیست که چه موضوعی باشه، فقط سایت باید با کیفیت و معتبر باشه

yaserrastegar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
هنوز هم خریدن بک لینک تاثیر بسیار زیادی داره. ولی به صورت درست باید خریده بشه به نظرم خرید بک لینک هرمی از همه مدل های بک لینک بهتره.

mahdi_sbi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
18
یکی از فاکتور های مهم هنوز بک لینک هست ، مثلا سایت میهن بک لینک که الان صفحه اول گوگل هست فقط بک لینک روش فعال هست
صرفا با بک لینک نمیشه اومد صفحه اول بستگی داره توی چه کلمه کلیدی صفحه اول باشه و رقابت در اون کلمه چقدر سخت و مشکل باشه
مثلا من دارم روی سئوی یک سایت کار می کنم و کلمه کلیدی خرید میز لپ تاپ و میز لپ تاپ رو دارم کار می کنم رقابت توش زیاده و سخته، فقط با بک لینک نمیشه توی صفحه اول رتبه خوبی گرفت!
قبلا هم گفتم سئوی هوشمند الان باید تمام فاکتور هارو دخیل کنیم و کارهای گوناگون رو انجام بدیم.

لینک سازی باید انکر تکست ها پخش شده باشه
و با برنامه ریزی و زمان بدی مثلا روزانه یک انکر تکست لینک داده بشه
در کنارش بتونید رپورتاژ رایگان یا ریویو بنویسید توی سایت ها هست عالی میشه
بتونید سوشال مدیا رو تقویت کنید عالی میشه. توی شبکه های اجتماعی فعال باشید
جامعه هدفتون رو ببینید کجا ها هستند اونجا فعال باشید

سایتتون فعال باشه و روزانه یا هفتگی دو محتوای خوب که کپی از بقیه نباشه، داشته باشید

pcyord

Registered User
لایک‌ها
363
صرفا با بک لینک نمیشه اومد صفحه اول بستگی داره توی چه کلمه کلیدی صفحه اول باشه و رقابت در اون کلمه چقدر سخت و مشکل باشه
مثلا من دارم روی سئوی یک سایت کار می کنم و کلمه کلیدی خرید میز لپ تاپ و میز لپ تاپ رو دارم کار می کنم رقابت توش زیاده و سخته، فقط با بک لینک نمیشه توی صفحه اول رتبه خوبی گرفت!
قبلا هم گفتم سئوی هوشمند الان باید تمام فاکتور هارو دخیل کنیم و کارهای گوناگون رو انجام بدیم.

لینک سازی باید انکر تکست ها پخش شده باشه
و با برنامه ریزی و زمان بدی مثلا روزانه یک انکر تکست لینک داده بشه
در کنارش بتونید رپورتاژ رایگان یا ریویو بنویسید توی سایت ها هست عالی میشه
بتونید سوشال مدیا رو تقویت کنید عالی میشه. توی شبکه های اجتماعی فعال باشید
جامعه هدفتون رو ببینید کجا ها هستند اونجا فعال باشید

سایتتون فعال باشه و روزانه یا هفتگی دو محتوای خوب که کپی از بقیه نباشه، داشته باشید

mihanbacklink.ir
بک لینک
خرید بک لینک

فقط با بک لینک های خودمون صفحه اول هست
موفق باشید

helpmasteri

Registered User
لایک‌ها
1,637
آقا بک لینک دائمی و معتبر از کجا بگیریم؟ کسی استفاده کرده و تجربه داره بگه ممنون میشم . برای یک پورتال تفریحی اموزشی میخوام

pcyord

Registered User
لایک‌ها
363
آقا بک لینک دائمی و معتبر از کجا بگیریم؟ کسی استفاده کرده و تجربه داره بگه ممنون میشم . برای یک پورتال تفریحی اموزشی میخوام
از ی جایی بگیر ک خودش تو گوگل بالا باشه
اگه بک لینک هاش خوب باشه سایت خودش اول باید بیاد بالا
برای همین من به شما میهن بک لینک رو توصیه میکنم

helpmasteri

Registered User
لایک‌ها
1,637
از ی جایی بگیر ک خودش تو گوگل بالا باشه
اگه بک لینک هاش خوب باشه سایت خودش اول باید بیاد بالا
برای همین من به شما میهن بک لینک رو توصیه میکنم

دائمی هستش؟ نمونه کار دارید؟

بالا