• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سوال در مورد تاثير تعداد برچسب ها

Just.RAP

Registered User
لایک‌ها
32
سلام خدمت بچه هاى پى تى.
يه سوال مهم دارم,
دوست من يه سايت دانلود داره و الکساش حدود 200،000 جهانه و بازديدش خوبه و پست ها اختصاصيه.(اين اطلاعاتو گفتم شايد واسه جواب دادن لازم باشه)
اين دوستم تا چند روز پيش واسه مطالبش زياد برچسب ميزاشت,حدود 30-35 تا واسه هر مطلب,ولى چند روزى ميشه ميگه شنيدم که اگه برچسب ها کم باشن و از 10 تا بيشتر نشن و ميانگين 10 تا واسه هر مطلب باشن واسه سئو و بازديد سايت بهتره,از چند نفر هم پرسيده بود همينو بهش گفته بودن.
الان من ميخوام بدونم واقعأ قضيه اينطوريه؟
يا اگه برچسب ها بيشتر باشن برا سئو و بازديد بهتره؟
متشکر ميشم اگه جواب بديد.

Sent from my HTC EVO 3D X515m using Tapatalk 2

hamed_u139

Registered User
لایک‌ها
151
سلام خدمت بچه هاى پى تى.
يه سوال مهم دارم,
دوست من يه سايت دانلود داره و الکساش حدود 200،000 جهانه و بازديدش خوبه و پست ها اختصاصيه.(اين اطلاعاتو گفتم شايد واسه جواب دادن لازم باشه)
اين دوستم تا چند روز پيش واسه مطالبش زياد برچسب ميزاشت,حدود 30-35 تا واسه هر مطلب,ولى چند روزى ميشه ميگه شنيدم که اگه برچسب ها کم باشن و از 10 تا بيشتر نشن و ميانگين 10 تا واسه هر مطلب باشن واسه سئو و بازديد سايت بهتره,از چند نفر هم پرسيده بود همينو بهش گفته بودن.
الان من ميخوام بدونم واقعأ قضيه اينطوريه؟
يا اگه برچسب ها بيشتر باشن برا سئو و بازديد بهتره؟
متشکر ميشم اگه جواب بديد.

تازه 10 تاشم زیاده، از 5 نهایت 6 تا نباید بیشتر بشه، ارزش مطلب از بین میره به نظرم

ehsan49

Registered User
لایک‌ها
24
از آنالیزروهای آنلاین هم می تونی استفاده کنی وقتی برچسب ها زیاد باشه معمولا تعداد لینکهای صفحه هم زیاد می شه و این یک نکته منفی هست که این سایتهای آنالیزور به شما نشون می دن .(نکات منفی دیگه رو هم نشون می ده بهت)
انقدر گوگل رو اذیت نکنید . یه صفحه مطلب نوشتی بدبخت باید 35 تا لینک ایندکس کنه !

Mahiar0

کاربر افتخاری سئو و معرفی سایتها
لایک‌ها
1,210
انقدر گوگل رو اذیت نکنید . یه صفحه مطلب نوشتی بدبخت باید 35 تا لینک ایندکس کنه !

اره والا
طرف مطلبش دو خط بیشتر نیست ولی برچسب به اندازه 3و4 خط میزنه!!

hassanagha110

Registered User
لایک‌ها
81
اگر مثل این سایت های و وبلاگ های تفریحی مسخره (جسارت به حرفه ای ها نشه) فقط جلوی پات رو ببینی و بخوای سریع به بازدید برسی آینده رو بیخیال
بله تا دلت می خواد تگ بزن نتیجه داره

اما اگه واقعا سایت برات مهمه و دوست داری به مرور تو صفحات بالای گوگل باشی و خلاصه گوگل روت یک حساب دیگه کنه روی تگ زدن بسیار دقت کن آخه اعتبار هر پست رو داری تقسیم می کنی بین تیتر و تگ ها هرچه بیشتر سهم هرکدام کمتر!

Just.RAP

Registered User
لایک‌ها
32
از همه دوستان متشکرم,
پس با اين اوصاف 10 تا تگ واسه هر مطلب مناسبه؟

بالا