• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سوال در مورد تبلت مارشال ME-700A

Mohammad.d

Registered User
لایک‌ها
0
دوستان میخواستم کسی اگه اطلاع داره ببینم رام اصلی این تبلت رو از کجا میشه تهیه کرد ؟
یا اگه نیمشه و نیست، دوستانی که این تبلت رو دارن ببینن امکانش هست که برنامه نقشه رو ازش خارج کنن ؟

gh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
10
از اینجا...

dgcatalog

Registered User
لایک‌ها
36

afshin13

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خالا کسی این مدلو داره ؟ میخوام واسه وب گردی و پی دی اف خوندن و اینا یکی از این مدل بخرم که در کنارش از جی پی اسشم استفاده کنم . برا این کارا فک کنم راحت جواب بده.نه ؟

amin1376

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
خالا کسی این مدلو داره ؟ میخوام واسه وب گردی و پی دی اف خوندن و اینا یکی از این مدل بخرم که در کنارش از جی پی اسشم استفاده کنم . برا این کارا فک کنم راحت جواب بده.نه ؟

من ندارم ولی طبق بررسی هایی که انجام دادم متوجه شدم این تبلت برای کار هایی که شما گفتید خیلی خوبه حتما بخرش شک نکن
اما اگه میخوای خفن هم بازی کنی (باز هم میگم خفن!) بهتره بری DellSUS D710 بخری ولی اون جی پی اس نداره اصلا....
اگه فقط کار های بالا رو + یکم بازی انجام میدی مارشال انتخاب خوبی هست...
برای توضیحات بیشتر میتونی از لینک زیر نظرات و نقد ها رو بخونی:
Marshal ME-700A - تبلت مارشال ام ای 700 ای
البته الان دی جی کالا دیگه این تبلتو نمیفروشه فک کنم موجودیش تموم شده...

ehsan6239

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
حالا کسی این مدلو داره ؟ میخوام واسه وب گردی و پی دی اف خوندن و اینا یکی از این مدل بخرم که در کنارش از جی پی اسشم استفاده کنم . برا این کارا فک کنم راحت جواب بده.نه ؟

واقعا تبلت خوبی هست اره صد در صد جواب میده من که کاملا راضی هستم از دیجی خریدم راستی میتونید با استفاده از کابل OTG فلش یو اس بی یا مودم 3g بهش وصل کنی ویدئوی بررسی این تبلت رو با کیفیت اچ دی از لینک زیر دانلود کن
http://91.98.97.237/TV/Movie/Review/Marshal-ME-700-Review/897671AA/720p/Marshal-ME-700-Review.mp4

SINUHEH

Registered User
لایک‌ها
57
سلام من به دونه کارکرده شو واست سراغ دارم خودش میگه 320
سلام دوباره والا من در زیمنه این که چه نوع دانگلی یا مودمی میخوره اطلاعی ندارم ولی به نظرم توی سایت دیجی کالا همه مشخصاتش پیئدا بشه

Last edited:

maziarzar

Registered User
لایک‌ها
284
بالا