لطفا کمک کنید.این یه تبلت چینی هست که به خاطر ارزون بودنش خریدم.همه قسمتاش خوب کار میکنه سرعتش هم نسبتا مناسبه.سیم کارت خور هست و دوربین جلو و عقب هم داره.هیچ مشکلی باهاش ندارم الا یه مشکل اونم اینه که وقتی میخوام با نرم افزار هایی مثل oovoo یا wechat یا skype یا yahoo ارتباط تصویری با کسی که آیپد داره برقرار کنم نمیشه.یعنی در oovoo ارتباط این شکلی هست که تصویر طرف مقابل برام میاد اما تصویر من براش نمیره و ضمن اینکه تصویری که من میگیرم کج هست یعنی وقتی تبلت رو میچرخونم تصویر هم باهاش میچرخه و همون جور کج میمونه.اما در یاهو وقتی درخواست ارتباط تصویری برای طرف میفرستم اصلا درخواست براش نمیره یا خودمم نمیتونم بگیرم.در wechat هم درخواست فرستاده میشه اما ارتباط تصویری از هیچ کدوم از دو طرف برقرار نمیشه.واقعا داره اذیت میکنه.چون من اینو خریدم فقط برای اینکه بتونم ارتباط تصویری برقرار کنم و کاربردر دیگه ای برام نداره اما همه قسمتاش خوب کار میکنه الا اینی که میخواستم.به نظر شما مشکل از چیه؟ بقیه بچه ها هیچ مشکلی در ایجاد ارتباط تصویری با بقیه از طرف تبلتتون ندارین؟ راحت ارتباط تصویری برقرار میشه؟ مشکل از ورژن اندروید نیست؟ نسخه 4.0.4 هستش.غیر از اینجا جای دیگه ای رو پیدا نکردم که سوالم رو مطرح کنم.لطفا کمک کنید.یه راهنمایی یا حداقل بگین کسی اینمشکل رو داره با تبلت های دیگه یا نه؟ ربطی به فیلت.ر.ینگ داخل ایران داره ؟