• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سوال در مورد تبلیغ

nasab

Registered User
لایک‌ها
11
سلام
به نظرتون توی گوگل چه چیزی تبلیغ کنم که بیشتر بفروش برود؟ و چقدر هزینه کنم؟
با تشکر

Si30KhaN

Registered User
لایک‌ها
117
یه محصول نایاب و تازه به بازار اومده جواب میده خب !
نه سرچ کنی ساعت 300 جور تبلیغ بیاد !
تبلیغ تک باشه بد جور میگیره

nasab

Registered User
لایک‌ها
11
یه محصول نایاب و تازه به بازار اومده جواب میده خب !
نه سرچ کنی ساعت 300 جور تبلیغ بیاد !
تبلیغ تک باشه بد جور میگیره

ممنون از راهنماییتون ولی تک باشه یعنی چجوری مثلا؟ شما یه مثال بزن که چه چیز تکی تو چه زمینه ای آخه؟
وقتی طرف سرچ میکنه 300 تا ساعت میاد ماله من که در صدر جدول هست بیشتر کلیک میشه و خرید انجام میشه اینطور نیست؟:)

ahangha89

Registered User
لایک‌ها
399
ممنون از راهنماییتون ولی تک باشه یعنی چجوری مثلا؟ شما یه مثال بزن که چه چیز تکی تو چه زمینه ای آخه؟
وقتی طرف سرچ میکنه 300 تا ساعت میاد ماله من که در صدر جدول هست بیشتر کلیک میشه و خرید انجام میشه اینطور نیست؟:)
دوست عزیز اگه بنده یا ایشون بدونیم چی تک هست که خوب خودمون میدیم تبلیغ کنن میدیم گوگل متاسفانه اینجا یا نمیدونن چی باید بدن گوگل یا نمیگن چون خودشون از سودشون کم میشه!

Si30KhaN

Registered User
لایک‌ها
117
جواب قسمت دوم: از کجا میدونی که صدر جدولی !
این قسمت فکر کنم رندوم بالا پاین با این ور اون ور میشه !
چیزی هم که اینجا مهمه انتخاب کلمات کلیدی مناسب هست که ممکنه با یه کلمه کلی کلیک داشته باشی و فروش ! ;)
و با یه کلمه کلیک کم ولی فروش :)
جواب قسمت اول:
دوست عزیز اگه بنده یا ایشون بدونیم چی تک هست که خوب خودمون میدیم تبلیغ کنن میدیم گوگل متاسفانه اینجا یا نمیدونن چی باید بدن گوگل یا نمیگن چون خودشون از سودشون کم میشه!
:rolleyes:

nasab

Registered User
لایک‌ها
11
لطفا اگه کسی تجربه داره در این زمینه یک پخ به من بزنه و یک راهنمایی کوچولو بکنه که خودم بتونم قدم توی یک راه بزارم نمیخوام اسم محصولو بگه فقط یه راهنمایی کوچولو که بشه باهاش شروع کرد.:)

nasab

Registered User
لایک‌ها
11
دوستان لطفا به این سوال جواب بدید
سایت برتینا برای تبلیغات در گوگل مناسب هست؟
من اگه با پلن اول یعنی 37 تومن شروع کنم خوبه؟ با چقدر خوبه شروع کرد؟
لطفا کسانی که کارکردند تجربه خودتون رو بگید.
با تشکر

ahangha89

Registered User
لایک‌ها
399
دوست عزیز بنده کار کردم البته با برتینا نه ولی به زور تونستم پولی که هزینه کرده بودم رو در بیارم. حالا کار به این موضوع نداشته باشیم برتینا خودشون فکر کنم اینجا اکانت دارن میتونید ازشون بپرسید ولی یکی از دوستان بنده باهاشون کار میکنه میگه که شرکت خوب و قابل اعتمادی هستن مبلغی هم که میگید بستگی به بودجه خود شما داره یه محصول ممکنه کلیک زیاد داشته باشه ولی فروش کم یه محصولم ممکنه 90 درصد کلیکهاش منجربه فروش بشه خودتون باید تجزیه تحلیل کنید

Adin

Registered User
لایک‌ها
769
برتینا . یو اس نماینده گی تبلیغات در گوگل رو دارن ...

بالا