• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سوال در مورد تغییر رشته

shadow fiend

Registered User
لایک‌ها
515
با سلام خدمت دوستان گرامی.
یه چندتا سوال دارم و راهنمایی میخوام.
لطفا کمک کنید ببینم چه کار میتونم انجام بدم.

من متولد 73 هستم.نیمه ی اول،یعنی دقیقا تیر 73.
در حال حاظر ترم 5 برق و مخابرات دانشگاه ازاد هستم و تنها 30 واحد پاس کردم،اصلا هیچ علاقه ای به برق ندارم و به زور منو فرستادن این رشته.
میخواستم تغییر رشته بدم به نرم افزار،خیلی خیلی علاقه مند هستم به نرم افزار و واقعا دوست دارم.
میخواستم ببینم ایا من میتونم تغییر رشته بدم?
ضمن اینکه نرم افزار بدون کنکور توی دانشگاه ازاد هست و میخواستم از دانشگاه ازاد شیراز به دانشگاه ازاد مرودشت برم.
ایا به سربازی بنده گیر میدن?
یه اطلاعیه توی دانشکاه خوندم نوشته بود برای رشته های کارشناسی پیوسته فقط 5 سال اجازه از طرف **** وظیفه میدن،قضیه این چیه?
چه کارهایی باید انجام بدم?دوستان راهنمایی کنید و کمک کنید.
ممنون.

omn1990

Registered User
لایک‌ها
27
سلام.شرایط من هم مث شمای تا حدودی منم برق خوندم خدمت کردم و میخوام به نرم تغییر رشته بدم.در مورد مواردی که سوال کردی خ اطلاع ندارم راهنماییت کنم ولی فکرمیکنم منظورشون از سال اینه که تو ۱ سال بعد از فراغت از تخصیل باید بری خدمت.فکرنکنم مشکلی از بابت تغییر دانشگاه وجود داشته باشه.شما باید درخواست انتقالی بدی ودرصورت موافقت هردودانشگاه اینکار صورت میپذیره..باز دوستان بهتر میتونن کمک کننت

The Destroyer

Registered User
لایک‌ها
1,620
سلام . اگه تصمیتون رو گرفتید برید نرم افزار باید از دانشگاه فعلی انصراف بدید و معافیت تحصیلی خودتون رو از دانشگاه بگیرید و به دانشگاه جدید ببرید براتون ثبت نام میکنند از این نظر مشکلی نیست و فقط واحد های عمومی که تا الان پاس کردید و نمره ان بالای 12 هست براتون محسوب میشه در رشته جدید . معافیت تحصیلی اصولا 5.5 سال هست ولی اگه تحصیلتون تا دو سال دیگه هم ادامه داشته باشه مشکلی نداره و از طریق دانشگاه براتون معافیت تحصیلی میگیرن این رو در نظر داشته باشید که رشته نرم افزار هم سخت هست و فقط به این فکر نباشید چون از نرم افزار خوشتون میاد در اون رشته موفق خواهید بود بهتره با یک مشاوره تحصیلی مشورت کنید تا به ایندتون ضربه ای نزنه و وقت و هزینتون حدر نره. در کل اگه حس و حال درس خوندن رو ندارید بهتره رشته های غیر مهندسی برید تا بتونید مدرک رو به راحتی بگیرید امیدوارم تونسته باشی کمکی بکنم

shadow fiend

Registered User
لایک‌ها
515
سلام . اگه تصمیتون رو گرفتید برید نرم افزار باید از دانشگاه فعلی انصراف بدید و معافیت تحصیلی خودتون رو از دانشگاه بگیرید و به دانشگاه جدید ببرید براتون ثبت نام میکنند از این نظر مشکلی نیست و فقط واحد های عمومی که تا الان پاس کردید و نمره ان بالای 12 هست براتون محسوب میشه در رشته جدید . معافیت تحصیلی اصولا 5.5 سال هست ولی اگه تحصیلتون تا دو سال دیگه هم ادامه داشته باشه مشکلی نداره و از طریق دانشگاه براتون معافیت تحصیلی میگیرن این رو در نظر داشته باشید که رشته نرم افزار هم سخت هست و فقط به این فکر نباشید چون از نرم افزار خوشتون میاد در اون رشته موفق خواهید بود بهتره با یک مشاوره تحصیلی مشورت کنید تا به ایندتون ضربه ای نزنه و وقت و هزینتون حدر نره. در کل اگه حس و حال درس خوندن رو ندارید بهتره رشته های غیر مهندسی برید تا بتونید مدرک رو به راحتی بگیرید امیدوارم تونسته باشی کمکی بکنم
ممنون.
میدونم سخته،ولی من توی این مدت به مشکلات خانوادگی و مالی زیادی خوردم،بابت همین بود که نتونستم درس رو بخونم.بنده علاقه ی زیادی به نرم افزار دارم.اگر از صبح تا ساعت 11 شب تا یک ماه پیش کار نمیکردم طبیعتا درسم خوب بود.
ممنون بابت مشاوره ای که دادی،مرسی.

بالا