• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سوال در مورد تقلبی بودن یا نبودن سایت های پاپ آپ

hamid_00a

Registered User
لایک‌ها
49
سلام بنده توی این سایت Ariotik|سیستم کسب درآمد از طریق پاپ آپ که تبلیغشم توی همین پرشین تولز بود ثبت نام کردم روزانه سایتم منت بایلا 10-12 هزار بازدید داره تعداد کلیکم باای 2 هزارتاس توی سایت آر پاپ اپ ثبت نام کرده بودم دقیق محاسبه میشد ولی این سایتنی که لینکش رو دادم روزانه حداکثر 100 تا 150 ای پی برام لحاظ میکنه ایا درست داره کار میکنه اینه سایت؟ شما با این سایت کار کردین؟ Ariotik|سیستم کسب درآمد از طریق پاپ آپ

asadira

Registered User
لایک‌ها
707
سلام بنده توی این سایت Ariotik|سیستم کسب درآمد از طریق پاپ آپ که تبلیغشم توی همین پرشین تولز بود ثبت نام کردم روزانه سایتم منت بایلا 10-12 هزار بازدید داره تعداد کلیکم باای 2 هزارتاس توی سایت آر پاپ اپ ثبت نام کرده بودم دقیق محاسبه میشد ولی این سایتنی که لینکش رو دادم روزانه حداکثر 100 تا 150 ای پی برام لحاظ میکنه ایا درست داره کار میکنه اینه سایت؟ شما با این سایت کار کردین؟ Ariotik|سیستم کسب درآمد از طریق پاپ آپ
اینجا جای مطرح کردن این بحث نیست ، بهتره توی تاپیک ویژه ی وب مسترها بحث رو ادامه بدید یا اینجا مشکلتونو بیان کنید : http://forum.persiantools.com/t468775.html

پ.ن:بتون پیشنهاد می کنم این سایت رو هم امتحان کنید شمارش فوق العاده عالیه : کسب درامد از طریق پاپ آپ - popup

بالا