reza76622201
کاربر حرفه ای سخت افزار
- نوشتهها
- 4,588
- لایکها
- 3,630
سلام.
من واسه ايام نوروز مي خواستم از 29 اسفند براي اولين بار با همسرم به تركيه سفر كنيم. اولين تجربه هستش. نهايت مبلغي هم كه مي تونم بدم 2600000 تومان واسه هر نفره.
اخبار زياد از دوستانم شنيدم. اونا ميگن كوش آداسي از همه بهتره.
معيارهاي من ساحل زيبا ، داشتن مراكز تجاري(با قيمتهاي خوب) و كلا بافت شهري نسبتا خوب.
نمي خوام اينهمه هزينه كنم و بعدشم متوجه بشم كه اگر رفته بودم شمال با نصف اين هزينه بيشتر لذت مي بردم.
يعني دنبال طبيعت و فرهنگ جديد هستم كه واقعا احساس كنم ايران نيستم.
ضمن اينكه نمايندگي فست فود هاي مهم دنيا مثل mcdonald و Hot و ... و همچنين نمايندگيهاي معتبر برندهايي مثل Nike و ... هم اگر داشته باشه كه خيلي بهتره.
البته مي دونم تمام اينا يكجا جمع ميشه و شايد با اين خصوصيات فقط استانبول باشه.
كلا نظتون چيه؟ آيا با اين مبلغ جايي بهتر از تركيه هم ميشه رفت؟
يه مشكلي هم دارم. ميخوام حتما مبدا تور از شيراز باشه. اگر نمايندگي خوبي هم توي شيراز سراغ داريد ممنون ميشم.
ممنون ميشم از دوستاني كه خودشون تجربه كردن و راهنمائيم مي كنن.
من واسه ايام نوروز مي خواستم از 29 اسفند براي اولين بار با همسرم به تركيه سفر كنيم. اولين تجربه هستش. نهايت مبلغي هم كه مي تونم بدم 2600000 تومان واسه هر نفره.
اخبار زياد از دوستانم شنيدم. اونا ميگن كوش آداسي از همه بهتره.
معيارهاي من ساحل زيبا ، داشتن مراكز تجاري(با قيمتهاي خوب) و كلا بافت شهري نسبتا خوب.
نمي خوام اينهمه هزينه كنم و بعدشم متوجه بشم كه اگر رفته بودم شمال با نصف اين هزينه بيشتر لذت مي بردم.
يعني دنبال طبيعت و فرهنگ جديد هستم كه واقعا احساس كنم ايران نيستم.
ضمن اينكه نمايندگي فست فود هاي مهم دنيا مثل mcdonald و Hot و ... و همچنين نمايندگيهاي معتبر برندهايي مثل Nike و ... هم اگر داشته باشه كه خيلي بهتره.
البته مي دونم تمام اينا يكجا جمع ميشه و شايد با اين خصوصيات فقط استانبول باشه.
كلا نظتون چيه؟ آيا با اين مبلغ جايي بهتر از تركيه هم ميشه رفت؟
يه مشكلي هم دارم. ميخوام حتما مبدا تور از شيراز باشه. اگر نمايندگي خوبي هم توي شيراز سراغ داريد ممنون ميشم.
ممنون ميشم از دوستاني كه خودشون تجربه كردن و راهنمائيم مي كنن.