• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سوال در مورد تویتر و گوگل پلاس

.LORD.

Registered User
لایک‌ها
87
سلام.
دوستان تو ف.ب وقتی دوستان زیادی داشته باشی مطالبی که مینویسی یا اشتراک میزاری بیشتر دیده میشه .
تو تویتر و گوگل پلاس هم همینطوره ؟
خوب چطور باید دوستان رو add کنم تو این دو شبکه اجتماعی ؟

nitiX

Registered User
لایک‌ها
134
بله

توییتر هم مثل ف.ب هست البته کابران ایرانی چندان باهاش رابطه خوبی ندارند , اگر ویزیتور خارجی دارید , می تونید از توییتر برای پخش لینک ها استفاده کنید .

ولی داستان گوگل پلاس فرق می کنه
استفاده از دکمه +1 در پست ها و صفحات سایت , ( اگر کابران روش کلیک کنند ) میتونه باعث محبوبیت پست ها بشه ( از نظر گوگل )
ولی مثل ف.ب و توییتر نیست که بصورت خودکار مطالب در صفحه گوگل پلاس شما وارد بشه و ملت اونجا را ویزیت کنند
در گوگل پلاس می بایست پیج درست کنید , بصورت دستی مطلب بزارید و اعضای circle را زیاد کنید تا از اون طریق ویزیتور برای سایت شما بیاد , که نسبتا دردسرش بیشتره

.LORD.

Registered User
لایک‌ها
87
بله

توییتر هم مثل ف.ب هست البته کابران ایرانی چندان باهاش رابطه خوبی ندارند , اگر ویزیتور خارجی دارید , می تونید از توییتر برای پخش لینک ها استفاده کنید .

ولی داستان گوگل پلاس فرق می کنه
استفاده از دکمه +1 در پست ها و صفحات سایت , ( اگر کابران روش کلیک کنند ) میتونه باعث محبوبیت پست ها بشه ( از نظر گوگل )
ولی مثل ف.ب و توییتر نیست که بصورت خودکار مطالب در صفحه گوگل پلاس شما وارد بشه و ملت اونجا را ویزیت کنند
در گوگل پلاس می بایست پیج درست کنید , بصورت دستی مطلب بزارید و اعضای circle را زیاد کنید تا از اون طریق ویزیتور برای سایت شما بیاد , که نسبتا دردسرش بیشتره

من تو تویتتر جایی رو پیدا نکردم که بشه دوست ادد کنم . یا با همون follow کردن اونا پست های منو می بینن ؟ یا اونا باید منو follow کنن تا پست های من برا اونا دیده بشه ؟

تو ف.ب با app هاش پست ها اتوماتیک میره تو پیج سایت .

ولی برا تویتتر همچین چیزی پیدا نکردم . ولی از گفته شما تو تویتتر هم میشه پست ها رو اتوماتیک فرستاد به صفحه ـش درسته ؟

این ادرس سایتم :
DOWNLOAD MOVIES & TV SERIES & MP3

من ادرس گوگل پلاس و تویتتر رو گذاشتم سمت راست سایت .
وقتی داخل یه پست میشی تو سایت یه افزونه گذاشتم که میشه تو گوگل + و تویتتر اشتراک گذاشت پست ها رو .

حالا سوالم اینه که چطور چرخه یا همون CIRCLE ایجاد کنم و اعضاش رو زیاد کنم ؟

ممنون ازت

nitiX

Registered User
لایک‌ها
134
در حال حاضر لینک google plus که در سایت گذاشتید , لینک پروفایل شما هست و ختم میشه به پست هایی که خودتون +1 کردید یعنی اگر تو سایت دیگری هم +1 بزنید , اون مطلب در پروفایل شما ظاهر میشه .
پلاگین شیرینگ که در پست ها استفاده شده را دیدم , خوبه و تاثیر مثبت داره .

در مورد توییتر :
دیگران وقتی شما را follow کنند قادر به دیدن لینک های شما هستند یعنی هر چه follower بیشتری داشته باشید احتمال ویزیت بیشتری از طرف توییتر هست
برای حالت اتومات می تونید از networkedblogs استفاده کنید , در موردش سرچ کنید آموزش پیدا میشه .

در مورد circle :
در حالت پیشفرض 4 تا circle دارید ولی می تونید خودتون هم چند تا بسازید و براش عضو بگیرید و از این کارا
کاربرانی که وارد پروفایل شما میشن هم ( مثلا از طریق همون لینک پلاس که در صفحه اول سایت گذاشتید ), می تونن عضو circle شما بشن
برای گرفتن عضو بیشتر , اینجا را بخونید https://plus.google.com/+BillyWilson/posts/6Vx13xbuZxZ

----
off topic :
2 تا از پست های سایت شما را دیدم , بیش از 20 تا لینک خروجی تو هر کدوم بود همگی follow, با اینکار داری دخل سایت را میاری !

.LORD.

Registered User
لایک‌ها
87
off topic :
2 تا از پست های سایت شما را دیدم , بیش از 20 تا لینک خروجی تو هر کدوم بود همگی follow, با اینکار داری دخل سایت را میاری !

پس من وقتی توی مطالب لینک های دانلود زیادی قرار میدم نباید همه شون رو لینک دار کنم تا گوگل اونا رو دنبال کنه ؟
به این میگن nofollow یعنی رباط نره تو لینک ها .
البته اگر منبع معتبر باشه میشه follow کردش و به سایت اعتبار هم میده .

تا چند تا لینک follow میشه تو یه پست استفاده کرد ؟

این هم چند تا لینک در این باره :

کد نوفالو چیست؟ 4 دلیل استفاده از کد نوفالو nofollow
فرق بک لینک follow و nofollow ؟! - صفحه 2
15 افزونه nofollow کردن لینک های خروجی سایت | وب هاب

بالا