• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سوال در مورد تگ H1

dsi

Registered User
لایک‌ها
125
سلام دوستان

عنوان سایت من در صفحه اصلی H1 هست

در ادامه مطلب ، عنوان سایت H1 هست و عنوان نوشته هم H1 هست

در سئو خونده بودم که در هر صفحه فقط باید یک بار از H1 استفاده بشه

الان من باید چیکار کنم که در ادامه مطلب ، عنوان سایت یبشه h2 ؟ (ولی در صفحه اصلی ، عنوان همون h1 باشه)

dsi

Registered User
لایک‌ها
125
سلام
آدرس سایت ؟
سلام
خدمت شما :
amirgame2.png

hadi461

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
30
کلاس line line_1 رو در فایل استایل قالبتون پیدا کنید و در زیرش که تگ h1 مربوط به عنوان مطلب هست رو به h2 ویا هر تگ هدینگ دیگه که لازم بود تغییر بدید

dsi

Registered User
لایک‌ها
125
کلاس line line_1 رو در فایل استایل قالبتون پیدا کنید و در زیرش که تگ h1 مربوط به عنوان مطلب هست رو به h2 ویا هر تگ هدینگ دیگه که لازم بود تغییر بدید
خب اینجوری title مطالب به H2 تغییر پیدا میکنه .

من میخوام که در صفحه single ، نام سایت h2 بشه و عنوان مطلب h1 بشه

hadi461

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
30
میتونید فایل header.php روازش کپی بگیرید ودر اونجا تایتل روبه h2 تغییر بدید و در فایل سینگل ، هدری که کپی کردید رو فراخونی کنید

decoweb

Registered User
لایک‌ها
247
:) سلام و خسته نباشید

:general505: اول این که من توضیحی در مورد استفاده مناسب از تگ عنوان برای شما بدم بعد برم سراغ دیگر موضوعات

تگ عنوان یا همون heading tags که بیشتر با h۱ , h۲ , h۳ و … اونها رو میشناسیم ، یکی از مهم ترین مسائلی است که یک وبمستر یا وبلاگ نویس حتما باید از آن آگاهی داشته باشد زیرا که عنوان ها و کلید واژه های بکار رفته در آنها میشه گفت یکی از مهم ترین مواردی هستند که موتور های جستجو و حتی بازدید کننده ها متوجه می شوند که نوشته ای که در ادامه آن می آید در چه رابطه هستش.همچنین یکی از مهم ترین موارد بهینه سازی سایت همین تگ های عناوین می باشد که در رابطه با نمایش مطلب در موتور های جستجو بسیار حائز اهمیت می باشند.

تگ عنوان (header tags , h۱ , h۲ , h۳) چیست ؟
این تگ های عناوین در واقع ارزش و درجه اهمیت عنوان ها رو می رسونند.این تگ ها بیشتر شامل h۱ , h۲ , h۳ , h۴, h۵ , h۶ می باشند که به ترتیب از بالا به پایین یعنی از h۱ به h۶ ارزش آنها کمتر می شود و گویای این مطلب هستند که مثلا مطلبی که تگ عنوان h۱ را دارد بسیار مهم و عنوانی که تگ h۶ را گرفته زیاد مهم نیست.

چگونه تگ های عنوان رو انتخاب کنیم ؟

همینطور که خودتون میبینید خوده منم عنوان ها رو ما بین تگ h قرار میدم ، البته Bold کردن و heading tags مثل h۱ , h۲ و … رو اشتباه نگیرین یه وقت !!

اگر از سیستم های مدیریت محتوا مثل وردپرس و … استفاده می کنید یا نه وبلاگ دارین مثل میهن بلاگ و بلاگفا و … داخل ادیتور گزینه ای وجود داره که متن عنوان ها را از داخل متن با موس انتخاب می کنید سپس با ادیتور تگ عنوان مورد نظر رو بهش میدین.شکل زیر مربوط میشه به ادیتور وردپرس.

اما اگر خودتون کد نویسی می کنید کافیه عبارت مورد نظرتونو برای مثال ما بین دو تگ <h۱> … </h۱> قرار بدید.

آموزش انتخاب تگ عنوان مناسب
طبق جدول زیر تگ های مناسب برای عنوان های خودتون برگزینید.سعی کنید جدول رو در ذهنتون داشته باشید مخصوصا برای h۱ , h۲ , h۳ که مهم تر هستند.

برای این که ظاهر مناسبی هم این تگ های عنوان داشته باشند شما باید تو شیوه نامه خودتون ویژگی هاشو تعریف کنید مثل اندازه فونت ، نوع فونت ، bold بودن و … . من مثلا خودم تگ h۱ رو با فونت B-yekan گذاشتم ( آموزشی هم قبلا در رابطه با بکاربردن فونت دلخواه در سایت گذاشته بودم ) .

استایل و ظاهر تگ های عنوان h۱ , h۲ , h۳
برای مثال من یک شیوه نامه در زیر آوردم که ببینید.

کد:
.single-post h۲ {line-height: ۲۰px;
 font: ۲۰px BYekan, Tahoma, Geneva, sans-serif;
 letter-spacing: .۳px;
margin: ۱۰px ۰ ۲۰px ۰;
 clear: both;}
چند نکته در مورد تگ عنوان ها

۱- سعی کنید کلید واژه های اصلی رو داخل این عنوان جوری بگنجانید که هم خواننده رو جلب کنه ، هم بی ربط نباشه ، هم کلید واژه ای باشه که زیاد سرچ مشه !

۲- زیاده روی در استفاده از این تگ ها خوب نیست ! در جدول بالا یک حدود مناسبی از تعداد به کار بردن آوردم.

:general507: در مورد دوم این که شما میتوانید با معرفی اندازه به استایل در بخش کد قالب ارائه و یا تغییرات انجام دهید

اشتباهات رایج در سئو داخلی

• نداشتن برنامه و استراتژی برای تولید محتوا
  • درج محتوای کپی شده از سایت های دیگر در سایت خود
  • عدم توجه به اصول و قواعد نگارش محتوا
  • انتخاب نادرست نام دامنه ، میزبان مناسب و موقعیت میزبانی سایت
  • سرعت پایین در لود سایت و عدم بهینه سازی کدها و تصاویر سایت
  • وجود خطا و اشکال در کدنویسی قالب یا سیستم مدیریت محتوای سایت
  • عدم پشتیبانی سایت از دستگاه های تلفن همراه یا نمایش نامناسب و بهم ریخته در آنها
  • وجود صفحات متعدد برای یک واژه کلیدی و عدم تجمیع آنها
  • عدم وجود ساختار و پیوند مناسب بین صفحات سایت
  • وجود محتوای کم ارزش یا بی ارزش ، گنگ و شامل اشتباهات املایی و نگارشی
  • عدم استفاده از H1 و یا استفاده بیش از یکبار از آن در یک صفحه
  • طولانی بودن پاراگراف ها و جملات موجود در آنها
  • عدم استفاده از rel=canonical برای تعیین صفحات شاخص
  • استفاده از تگ follow برای صفحات که بود و نبودن آن هیچ تاثیری ندارد
  • کوتاه یا طولانی بودن عنوان ( title ) صفحه و یا تکراری بودن آن
  • کوتاه یا طولانی بودن متا تگ توضیحات ( description ) صفحه و یا تکراری بودن آن
  • تعریف کردن برچسب معادل با واژه های کلیدی
  • تغییر یا حذف URL صفحات و عدم ریدایرکت آن به صفحات متقابل یا مرتبط
  • عدم توجه و بی اهمیت بودن به نصب و راه اندازی گواهی امنیتی SSL
  • و ده ها مورد دیگر …

• Like
Reactions: dsi

feri23

Registered User
لایک‌ها
193
اصلا نیاز نیست عنوان اصلی پیج شما H1 باشه ، در صورت دلخواه طوری تنظیم کنین که فقط صفحه اول عنوان اصلی سایت H1 باشه
در صفحات فرعی سایت ، تیتر پست ها رو H1 کنین و فقط همین یه تگ رو قرار بدین و عنوان سایت رو مثلا H3 یا H4 و..یا حتی بدون تگ

dsi

Registered User
لایک‌ها
125
اصلا نیاز نیست عنوان اصلی پیج شما H1 باشه ، در صورت دلخواه طوری تنظیم کنین که فقط صفحه اول عنوان اصلی سایت H1 باشه
در صفحات فرعی سایت ، تیتر پست ها رو H1 کنین و فقط همین یه تگ رو قرار بدین و عنوان سایت رو مثلا H3 یا H4 و..یا حتی بدون تگ
سلام
آخه مشکل اینجاست که تگ title در header.php هست و header.php در تمامی صفحات لود میشه . پس یعنی در تمامی صفحات عنوان صفحه ، H1 هست

مشکل اینجاست که میخوام به جیز صفحه اصلی ، عنوان سایت ، H2 یا H3 باشه که نمیدونم باید چیکار کنم

feri23

Registered User
لایک‌ها
193
سلام
آخه مشکل اینجاست که تگ title در header.php هست و header.php در تمامی صفحات لود میشه . پس یعنی در تمامی صفحات عنوان صفحه ، H1 هست

مشکل اینجاست که میخوام به جیز صفحه اصلی ، عنوان سایت ، H2 یا H3 باشه که نمیدونم باید چیکار کنم
خب هدر رو ادیت کن ، تایتل رو ازh1 خارج کن ، مثلا h3 کن یا اصلا بدون تگ بزار

feri23

Registered User
لایک‌ها
193
سلام

البته راه دیگه اینه که یه فایل header2.php بسازی و این فایل رو توی صفحه اول لود کنی و در سایر صفحات همون فایل header.php لود بشه ، اینجوری شما به خواستت میرسی و صفحه اولت با تگ h1 خواهد بود

• Like
Reactions: dsi
بالا