• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سوال در مورد جامپر خيلي كمك نياز دارم

ARISH

Registered User
لایک‌ها
72
سلام دوستان به مشكل برخورد كردم من آخر ياد نگرفتم بطور اصولي چطوري جامپر عوض كنم من يه رايتر گرفتم
و يك دي وي دي هم دارم ونميتوانم 2 تا شون را يك جا داشته باشم ميخوام خودم اينكار را بكنم ميگن بايد جامپرهاشو تغيير بدي من هر كاري ميكنم نميشه [.]..
..‍‍‍[.]
چطوري و روي چه منطقي بايد اين كار را كرد بايد دستگاه را خاموش كنم يا نه لطفا كامل توضيج دهيد مرسي

matrix1000

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام

در بعضی موارد به هیچ عنوان نمیشه ، شما مارک و مدل هر دو رو کامل بگو...احتمال زیاد و بیشتر بخاطر دی وی دی شماست.

دی وی دی شما، رایتر است یا رام؟

بهترین کار اینکه که ،اگه هر دو تا رو روی یک درگاه IDE نمیتونید نصب کنید ، هر کدوم رو روی یک درگاه IDE نصب کنید.

parsa

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
102
البته دوستان واردترند ولی من یه همچین مشکلی داشتم، وقتی پرسیدم گفتند اگر دو تا رایتر رو سیستم داشته باشیم، باید جامپر یکیشون وسط باشه جامپر اون یکی گوشه! ( یعنی به سمتی که کابل رایتر رو وصل میکنیم! ) فرقی هم نمیکنه کدوم وسط باشه کدوم گوشه!
من اینطوری انجام دادم، درست شد!

امیدوارم سوال شما رو درست متوجه شده باشم!

Shahed

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
34
روی خود رایتر معمولا باید نوشته باشه یه راهنمای کوچیک برای موقعیت جامپر ها !
کابل ide دوتا سر داره ! یکی وسطه ! یکه آخر ! اون سرشم میره به مادر برد !
وسطیه slave ئه. اونی هم که سر کابله master.
دقت کن اگه رایتر رو به وسط کابل وصل میکنی جامپر رو سیدی رام باید روی اسلیو باشه.
و اون سر هم که میره به دیویدی رام باید جامپر حالت مستر باشه.

matrix1000

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
البته دوستان واردترند ولی من یه همچین مشکلی داشتم، وقتی پرسیدم گفتند اگر دو تا رایتر رو سیستم داشته باشیم، باید جامپر یکیشون وسط باشه جامپر اون یکی گوشه! ( یعنی به سمتی که کابل رایتر رو وصل میکنیم! ) فرقی هم نمیکنه کدوم وسط باشه کدوم گوشه!
من اینطوری انجام دادم، درست شد!

امیدوارم سوال شما رو درست متوجه شده باشم!

سلام

دوست خوبم ،ممنون از توضیحات شما...

البته کسی که این رو به شما گفته ، باید دقیقتر میگفت...چون این مطلب برای همه موارد درست نیست...

روی بدنه فلزی رایترها یه جدول برای تشخیص جامپر هست ،دفترچه راهنمای اونها هم ، جدول و عکس و هم راهنمای

جامپرها رو داره،به عنوان مثال معمولآ بصورت پیش فرض و توصیه کارخانه های سازنده ،جامپر سی دی رام روی اسلیو

و رایتر روی مستر قرار میدند، تمام اینها و نقشه و محل جامپر بستگی به مارک و مدل محصول شما داره.

در بعضی موارد که دو مارک مثل هم رو استفاده میکنید ، ( بخصوص اگه یکی از اونها چینی باشه ) احتمال این مشکل هست.

بازم میگم همیشگی نیست ،فقط بعضی وقتها امکان داره، این مورد خاص یه وقتیهایی با چند بار جابجا کردن و تعویض جامپر به شکل

مختلف درست میشه ، ولی بعضی وقتها چاره ای بجز استفاده از پورت دوم روی مادر برد ، برای استفاده از IDE نیست

چون سیستم یا فقط یکی رو میشناسه ،یا بدتر از اون هیچکدوم رو نمیشناسه،این مطالب بیشتر تجربی هست و تو کار پیش میاد

وگرنه در اصل (بخصوص اگه سازندگان ،استاندارد کار کرده باشند ) نباید ،این مسئله پیش بیاد.

ARISH

Registered User
لایک‌ها
72
سلام

البته کسی که این رو به شما گفته ، باید دقیقتر میگفت...چون این مطلب برای همه موارد درست نیست...

روی بدنه فلزی رایترها یه جدول برای تشخیص جامپر هست ،دفترچه راهنمای اونها هم ، جدول و عکس و هم راهنمای

جامپرها رو داره،به عنوان مثال معمولآ بصورت پیش فرض و توصیه کارخانه های سازنده ،جامپر سی دی رام روی اسلیو

و رایتر روی مستر قرار میدند، تمام اینها و نقشه و محل جامپر بستگی به مارک و مدل محصول شما داره.

در بعضی موارد که دو مارک مثل هم رو استفاده میکنید ، ( بخصوص اگه یکی از اونها چینی باشه ) احتمال این مشکل هست.

بازم میگم همیشگی نیست ،فقط بعضی وقتها امکان داره، این مورد خاص یه وقتیهایی با چند بار جابجا کردن و تعویض جامپر به شکل

مختلف درست میشه ، ولی بعضی وقتها چاره ای بجز استفاده از پورت دوم روی مادر برد ، برای استفاده از IDE نیست

چون سیستم یا فقط یکی رو میشناسه ،یا بدتر از اون هیچکدوم رو نمیشناسه،این مطالب بیشتر تجربی هست و تو کار پیش میاد

وگرنه در اصل (بخصوص اگه سازندگان ،استاندارد کار کرده باشند ) نباید ،این مسئله پیش بیاد.

خیلی ممنون از همه دوستان
رایتر من asus است و از اون مدل ها که یه دکمه و یه چراق داره
دی وی دی من هم asus است و دی وی دی رایتر نمیباشد
همه کار میکنم عمودی میگزارم افقی میگزارم همش یکی را میشناسه و وقتی از سی دی رام دکمه اجکت را میزنم در هردو باز میشه خیلی حالم گرفته است لطفا بیشتر توضیح دهید

Shahed

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
34
خیلی ممنون از همه دوستان
رایتر من asus است و از اون مدل ها که یه دکمه و یه چراق داره
دی وی دی من هم asus است و دی وی دی رایتر نمیباشد
همه کار میکنم عمودی میگزارم افقی میگزارم همش یکی را میشناسه و وقتی از سی دی رام دکمه اجکت را میزنم در هردو باز میشه خیلی حالم گرفته است لطفا بیشتر توضیح دهید
از اون مدل ها که یه دکمه و یه چراق داره
خدایی بهتر نمیتونستی نشونی بدی؟
eek7.gif
مدلشو بگو لااقل !
خوب اولی رو وصل کن به سر اول کابل ide و جمپر هاشو بردار ! بدون جمپر باشه !
دومی رو هم وصل کن به سوکت وسط کابل ! جمپر رو بزار روی slave احتمالا وسط باید باشه.

parsa

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
102
سلام

البته کسی که این رو به شما گفته ، باید دقیقتر میگفت...چون این مطلب برای همه موارد درست نیست............................
آقا چوب کاری نفرمایید ... :blush: توضیحات شما و شاهد خیلی خوب بود ... من که خیلی چیزا یاد گرفتم!
282.gif

امیدوارم مشکل ARISH هم حل شده باشه ...!

ARISH

Registered User
لایک‌ها
72
مرسي از شما دوستان عزيز موفق شدم 2 تا رو نصب كنم
يه سوال دارم چرا پست سريع من توي سايت فعال نيست ميگه به ترتيب رو گزينه هاي زير كليك كن من نميدونم يعني چه؟

بالا