• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سوال در مورد حذفیات و مشروط شدن دانشگاه آزاد!

HWS

Registered User
لایک‌ها
13
دوستان سلام.

یکی از دوستان بنده که کلا تو دروسش تعطیله به معنای واقعی:Dالان ترم اول دانشگاس!.بنا به دلایلی تونسته 15 واحد برداره.ازین 15 واحد 2تا درسش به دلیل غیبت بیش از اندازه حذف شده،و یکی رو هم خودش حذف کرده!:D
در کل واسش 9 واحد میمونه:blink:
یعنی 4تا درس!

که این 9واحدو هم نمیتونه پاس کنه!،الان میخواد بدونه اگه کلا سر هیچکدوم از جلسات امتحانی نره مشروط میشه؟و اینکه اگه مشروط بشه نامه ای از طرف دانشکده میاد؟آخه اون 2تا درسو که حذف شده واسه غیبت واسش نامه فرستادن آبروش رفته:D:D

و همینطور اگه 2درس 2واحدیشو غیبت کنه این 2 درس حذف میشه؟و اگه حذف میشه میتونه با گرفتن نمره حداقل 24 از 2درس باقیمونده مشروط نشه؟!

خداییش هرکی میدونه ج بده این بنده خدا از ترس فهمیدن مامان باباش شبا خواب نداره:D:D:D

HWS

Registered User
لایک‌ها
13
ینی هیچکی نمیدونه؟یا میدونه ج نمیده؟!:eh:

rostamiani2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
خب تماس بگیر با آموزش دانشگاه بپرس.
شاید دانشگاهشون فرق داشته باشه

ولی سر فرصت باید درباره آینده و هدفش از زندگی حسابی فکر کنه . حیفه ...

HWS

Registered User
لایک‌ها
13
یعنی چی فرق کنه؟
قوانین دانشگاه آزاد همه جا یکیه دیگه!:rolleyes:

هیچ هدفی هم نداره:D

ahrad

Registered User
لایک‌ها
4,010
خوب نمیتونه پاس کنه نره سرجلسه. اونم خودشون واسش حذف میکنن.راحت یک ترم باصفرواحد افتاده وصفر واحد پاس شده و15 واحدحذف شده:lol:

sarzamine_man88

Registered User
لایک‌ها
11
دوست عزیز اگر سقف واحد های پاس شده از تعدادی مشخص کمتر باشه ( فکر کنم اگر از 9 واحد کمتر باشه ) مابقی درس های اضافه ای که توسط دوستتون حذف شده نمره ی صفر بهشون تعلق میگیره. هیچ دانشجویی این اجازه رو نداره تمام درس هاش رو حذف کنه ( مگر اینکه قبل از شروع ترم از دانشگاه مرخصی تحصیلی بگیره ) و اگر تعداد واحد های حذف شده اش از تعداد مشخصی واحد بیشتر بشه به مابقی درس ها نمره ی 0 میدن .

به هر حال بهتره این موضوع رو از آموزش دانشگاهشون بپرسه تا مطمئن تر هم بشه .

• Like
Reactions: HWS

jujushow

Registered User
لایک‌ها
1,108
دادا اگه کمتر از 9 واحد درسی براش بمونه اون ترم اصلا براش ترم حساب نمیشه و مشروط شدن هم توش نیست . حتی اگه همه درساش رو 0 بشه!

• Like

bijan darbari

Registered User
لایک‌ها
258
دانشگاه سراسری اگه تعداد واحد ها 9 تا یا کمتر باشه و علتش هم خارج از اراده دانشجو باشه ( مثلا ترم اخر باشه ) اون ترم جز سوابق تحصیلی محسوب نمیشه.
ولی من خودم با 9 واحد مشروط شدم.یک درس رو حذف پزشکی کردم و درس دیگه هم به علت عدم رعایت پیشنیاز حذف شد.و 9 واحد برام باقی مونده بود.

• Like

yashooora

Registered User
لایک‌ها
594
والا داداش قانون دانشگاه ازاد اینه که شما مجاز به نرفتن سر امتحان و حذف 3 تا درس هستی و اضافه بر اون برات 0 باید محسوب بشه
اما یکی از دوستان من 4 تا درس و حذف کرد مشکلی پیش نیومد
یکی هم 5 تا حذف کرد یدونش رو صفر دادن اون رو هم رفت اموزش لغوش کردن تموم شد رفت
کلا دانشگاه ازاد خدارو شکر با قانون بی قانونیه

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

• Like

prn

Registered User
لایک‌ها
2,791
روزی که من رفتم ثبت نام دانشگاه ازاد یه نفر بود 8 ترم مشروط شده بود داشت نامه اینور اونور میکرد که بتونه انتخاب واحد کنه
fuuthatshi.png

تصور کن این تو این جامعه به چه امیدی زندگی میکنه
Thoughtful.png

بالا