• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سوال در مورد خرابی فلش Kingstone

_Nera_

Registered User
لایک‌ها
741
سلام دوستان.
بنده یه فلش kingstone 8gig حدودا 6 سال پیش از مریوان خریدم.به جرات می تونم بگم سرعتش از هر فلشی که تست کردم بیشتر بوده و بعد از 6 سال هیچ مشکلی واسش پیش نیومده بود. متاسفانه هفته پیش از دستم 2 بار افتاد روی سرامیک. از نظر ظاهری هیچ مشکلی واسش پیش نیومده اما وقتی می زنم به دستگاه یا نمیشناسش یا هم ایراد میگیره. باهاش بازی که می کنم میشناسه و اطلاعات رو می خونه. اما الان یکی دو روزیه که کلا کامپیوتر نمیشناستش. توی این چند سال بارها از دستم افتاده بود روی فرش و اینور اونور اما هیچیش نشده بود. الان نمی دونم چرا همچین شده!

جایی هست بدم درستش کنن؟ اصلا قابل درست شدن هست؟
چون هم سرعتش خوب بود و هم کاراییش واسم بالا بود حیفم میاد بیخیالش بشم. اول تلاشمو می کنم و اگه نشد اون موقع می ذارمش کنار.

اینم عکسش:
kingston-datatraveler-flash-drive.jpg

Last edited:

_Nera_

Registered User
لایک‌ها
741
چرا من هر چی سوال می پرسم هیشکی جواب نمیده آخه!

iSteve

Registered User
لایک‌ها
85
سلام دوست عزیز، بله درسته فلش خوبیه. اگه فلش شما گارانتی نداره دیگه کاری نمیشه کرد. قبل از اینکه کاملا ناامید بشید با یکی دوتا کامپیونر دیگه تستش کنید. زمانی که دیگه به کلی ناامید شدید، فلش رو باز کنید و داخلش رو یه نگاهی بندازید، ممکنه پورت USB از روی بورد کنده شده باشه که در این صورت با لحیم کاری درست میشه.

_Nera_

Registered User
لایک‌ها
741
سلام دوست عزیز، بله درسته فلش خوبیه. اگه فلش شما گارانتی نداره دیگه کاری نمیشه کرد. قبل از اینکه کاملا ناامید بشید با یکی دوتا کامپیونر دیگه تستش کنید. زمانی که دیگه به کلی ناامید شدید، فلش رو باز کنید و داخلش رو یه نگاهی بندازید، ممکنه پورت USB از روی بورد کنده شده باشه که در این صورت با لحیم کاری درست میشه.

سلام دوست خوبم.
ممنون از پاسخ شما.
روی سیستم های دیگه به سختی کار می کنه. اما در کل بگیر نگیر داره.
خودم که سر در نمیارم. قبلنا توی دبیرستان لحیم کاری کردم. یه فکری به حالش می کنم.
ممنون

بالا