• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سوال در مورد خرید آیفون و اچ تی سی و سامسونگ

hamedone1375

Registered User
لایک‌ها
185
سلام دوستان عزیز . میخواستم بدونم که کدوم یک از این گوشی ها رو بگیرم . آیا واقعا آیفون بده . samsung SIII & iphone 4s & htc one x

oxirock

Registered User
لایک‌ها
30
شما یه رجوعی به سایت های آماری بکن ... خریدارای برند های غیر از اپل خیلی راحت تر از دارندگان iDevice یا همون اپل سراغ برند های دیگه میرن ... با همه مشکلاتی که اپل داره مثل برنامه رابط کاربری پردردسر آیتونز من هنوزم اپل رو اکیدا توصیه می کنم
موید باشید

tiredfighter

Registered User
لایک‌ها
4
شما یه رجوعی به سایت های آماری بکن ... خریدارای برند های غیر از اپل خیلی راحت تر از دارندگان iDevice یا همون اپل سراغ برند های دیگه میرن ... با همه مشکلاتی که اپل داره مثل برنامه رابط کاربری پردردسر آیتونز من هنوزم اپل رو اکیدا توصیه می کنم
موید باشید

از نظر آمار موافقم ولی از نظر رابط کاربری به نظرم اصلا پردردسر نیست و از ویندوز فون و گاهی از اندروئید هم راحتتر و بهتر هست

phonedepot

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آیفون خوبه خیلی و سامسونگ کار کردن. آیفون ۵ خیلی وزن سبکتری داره البته اگر آیفون میخری آنلاک بخر اگر نه برو تو سایت CrazyUnlock.com Unlock iPhone5, 4S, 4 & 3GS in World کارتو راه میاندازن شرکت ایرانی هست دفترشون در ایران تومان میگیره بعضی وقتها مجانی. سورس آنلاکینگ هستن. اما آیفون حواست باشه ای تی ان تی بگیر چن با ده تومان آنلاک میشه اما اگر راجرز کانادا یا یو کی بگیری ۱۵۰-۴۰۰ تومان هزینه داری. قبل از خرید حتما آی ام ایی آی رو چک کن

hSh-it

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
بین آیفون 5 و S3 مسلما آیفون 5 بهتره.به کلیپ مقایسه ای که سایت دیجی کالا کرده دقت کن.
اما اینکه آیفون4S هم از S3 بهتره یا نه بیشتر سلیقه ایه.اما من بودم شک نمیاوردم آیفون4S میخریدم.
داداش راحتت کنم گوشی های آندرویدی و سامسونگ واسه جهان سومی هاست و اپل و آیفون واسه کشورهای پیشرفته!
دقت کنی اکثر فوتبالیست ها و بازیگرای معروف هم اپل دارن :دی

tv3google

Registered User
لایک‌ها
13
s-off کسی یاد داره اینجا

owl.city

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
545
من هم اس 3 داشتم هم نوت و هم اچ تی سی چند مدلشو الانم ایفون دارم هیچی اپل نمیشه.تو هم بیمار اپل میشی

salmoonsalmoon

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
داداش همینو بهت بگم یه ضرب المثل چینی میگه : آیفون که دستت بگیری دیگه گوشی دیگه نمی تونی دستت بگیری

hi160

Registered User
لایک‌ها
171
ایفون انگار یه میزکار شیک مرتب هست که همه چی سرجای خودش قرار داره
و اندروید عین یه میزکار شلوغ و بهم ریخته که اصلا معلوم نیست چی به چیه
و هیچ وقت برای هیچی نمیتونی مطما باشی و روش حساب کنی
ممکنه در لحظه ای که خیلی برات مهمه تنهات بزاره

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها