• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سوال در مورد خرید قالب مشاور املاک

matgogoia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,006
درود
من در مورد وردپرس اطلاعات خاصی ندارم
در نظر دارم یه قالب وردپرس بخرم برای سایت مشاور املاک انگلیسی زبان

https://themeforest.net/item/wp-residence-real-estate-wordpress-theme/7896392?s_rank=2
https://themeforest.net/item/realia-responsive-real-estate-wordpress-theme/4789838?s_rank=3
https://themeforest.net/item/realty-unique-real-estate-wordpress-theme/8583309?s_rank=4

یه قالب مثل اینا

سوالم اینجاست که این قالبها رو اگر بخرم - نیاز هست که وردپرس بلد باشم تا بتونم اینا رو بالا بیارم ؟
دوم اینکه این قالبها رو اگر یکیش رو خریداری کنم , اینها یه سایت کامل هستن با دیتابیس و همه چیز ؟ یا اینکه اینا فقط theme هستن

ممنون میشم اگر دوستان راهنمایی کنن ؟

درضمن دو سه تا از همین قالبها رایگانش رو دانلود کردم ولی متاسفانه نصب نمیشن و ارور میده رو لوکال هاست

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,427
اگر وردپرس بلد نیستید کارتون سخت هست که خودتون نصب و راه اندازی کنید
این قالب ها معولا فایل دمو همراه دارند ولی باز هم باید یک آشنایی قابل قبولی داشته باشید تا بتونید راه اندازی کنید

matgogoia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,006
به نظرتون چکار کنم بهتره؟
میتونم با پی اچ پی شروع کنم بنویسم
ولی عجله دارم که سایت رو زودتر بالا بیارم
سایت آماده کامل هم ندیدم چیز بدربخور و ارزون
هست ولی فقط تم هست

camirmohamad

Registered User
لایک‌ها
27
سلام دوست عزیز
معمولا دوستانی که قالب میخرن خودشون با راه اندازی وردپرس، و تا حدودی مفاهیم هاست و دامین و... رو تسلط دارن و میتونن قالب مد نظر خودشون رو نصب کنن و کارشون رو شروع کنن
اگر شما با نحوه مدیریت وردپرس آشنا نیستید پیشنهاد میکنم 0 تا 100 کار رو به یک کار بلد بسپارید که دچار مشکل نشید و همینطور پشتیبانی انجام بدن
سوالی دیگه ای بود تلگرا در خدمتم
@alefweb

dindarloo

Registered User
لایک‌ها
37
درود
سوالم اینجاست که این قالبها رو اگر بخرم - نیاز هست که وردپرس بلد باشم تا بتونم اینا رو بالا بیارم ؟
بله نیاز هست ، پیشنهاد من خرید قالب از مارکت های ایرانی هست. ممکنه پشتیبان قالب در راه اندازی قالب کمکتون کنه.
دوم اینکه این قالبها رو اگر یکیش رو خریداری کنم , اینها یه سایت کامل هستن با دیتابیس و همه چیز ؟ یا اینکه اینا فقط theme هستن
درضمن دو سه تا از همین قالبها رایگانش رو دانلود کردم ولی متاسفانه نصب نمیشن و ارور میده رو لوکال هاست
اگر خریداری کنید ممکنه فایل درون ریزی داشته باشه و ممکن هم هست نداشته باشه که ظاهر سایت شما رو مثل ظاهر دمو میکنه و تغییرات بعدی بر عهده خودتون
دیتابیس مربوط به خود وردپرس هست و قالب از اون استفاده میکنه و این مورد بر عهده خودتون هست.

PER$IA

Registered User
لایک‌ها
971
قالب فارسی شده و راست چین یه چند تایی هست فکر کنم معروفترینش real homes باشه , تو سایتهای مختلف به فروش میره که خوشون برات نصبش میکنن , رایگان همین هم پیدا میشه , شما اول بگرد دنبال رایگانش , بعد روی وردپرس نصبش کن , نصب روی وردپرس هم خیلی کار مشکلی نیست , آخرین ورژن وردپرس فارسی رو از سایتش دانلود کنید روی هاستتون بریزین و نصب کنید , از داخل اون قالب رو درون ریزی کنید , یا راحتر از اون قالب رو تو فولدر theme ورپرس از هاستتون بریزید , در کل آموزش همه ی این مراحل با یه جستجوی راحت پیدا میشه , مگر اینکه بخواین یه سری تغییرات تو قالب بدین یه کم کار نیاز داره و سختتر میشه

webmaster98. com

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
سلام
پرشیا توضیحات خیلی خوبی دادند
اول دنبال نسخه رایگانش برو و خیلی راحت هم میتونید دانلودش بکنی
بعد از دانلود بشین کل قالب رو زیر و رو کن ببین بدردت میخوره یا نه
اگه دید به دردت میخوره از یه جایی که ماقعا معتبره خریدتو انجام بده
بخاطر این مشگم معتبر چون ممکنه قالب نال شده باشه. این قالب نال شدش تو اینترنت پره اما شرکت های زیادی هستند که نسخه اورجنیالش رو الان دارن میفروشن
***توصیه اول من بهت خرید از همون سایت تم فارست هست
قالب ریل هوز از ویژوال کامپوزر هم پشتیبانی میکنه
قالب be یک پیش نمایش برای سایت های مشاور املاک داره که اونم چیز خیلی خوبیه
یه قالب دیگه هم هست به نام houses که اونم خیلی چیز خوبیه
بقیشون مشکلات زیادی دارن
_______
موفق باشید

بالا