• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سوال در مورد خرید لینک

hamid_00a

Registered User
لایک‌ها
49
سلام
با وجود اینکه سئو کاران میگن برای بهتر شدن نتیجه کار باید لینک بخرید از سایتای رتک دار ولی وقتی اون سایتها لینکارو نو فالو میکنن بازم فایده داره؟
بهترین حالتش تبلیغات متنی هست که بازدید نداره فقط تاثیر داره روی سایت تبلیغات بنری هم که اگه بخوای تو 2-3تا سایت درست درمون بزاری هزینه هاش خوب خیلی زیاد میشه
ایا با این تفاسیر هنوز خرید لینک فایده داره؟

mehdikan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
14
گوگل از سه طریق میتونه بفهمه شما بک لینک خریدید

1: شما میرید از ده تا سایت بک لینک میخرید مثلا برای مدت شش ماه در این مدت گوگل متوجه نمیشه اما پس از شش ماه که هر ده تا بک لینک شما به طور همزمان حذف شدند گوگل خیلی راحت میفهمه شما این ها رو خریده بودید البته ممکنه این حذف شدن در یک بازه دو ماه هه یا سه ماهه باشه ولی بازم هم گوگل متوجه میشه

2 : بعضی از سایتها هستند که انقدر بک لینک فروختند و پس از تمام شدند مدتشون حذف کردند که گوگل فهمیده این سایتها کارشون فروختن بک لینک هست اگه شما برید از این سایتها بک لینک بخرید حتی اگه اون بک لینک ها دائمی باشند بازهم توسط گوگل جریمه میشید

3 : عدم وجود نظم در خرید بک لینک : شما میرید امروز ده تا بک لینک میخرید بعد یک ماه دیگه میرید یک بک لینک میخرید بعد ماه دیگه میرید بیست تا بک لینک میخرید خوب این کار شما خیلی تابلو هست و توسط گوگل جریمه میشید در خرید بک لینک باید نظم داشته باشید

بعضی ها فکر میکنند لینکهای نوفولو اصلا در سایت تاثیری نداره اتفاقا باید بین بک لینکهای فلو و نوفلو تعادل باشه اگه همه لینکهای شما فلو باشه گوگل میفهمه کلکی تو کار هست

لندن 2012

Registered User
لایک‌ها
228
سلام
با وجود اینکه سئو کاران میگن برای بهتر شدن نتیجه کار باید لینک بخرید از سایتای رتک دار ولی وقتی اون سایتها لینکارو نو فالو میکنن بازم فایده داره؟
بهترین حالتش تبلیغات متنی هست که بازدید نداره فقط تاثیر داره روی سایت تبلیغات بنری هم که اگه بخوای تو 2-3تا سایت درست درمون بزاری هزینه هاش خوب خیلی زیاد میشه
ایا با این تفاسیر هنوز خرید لینک فایده داره؟

بک لینک گرفتی فقط فالو وگرنه به درد نمیخوره.

واسه اینکه گوگل بهت شک نکنه ی بک لینک بیشتر نگیر اونم قوی باشه یعنی هم الکسای بالایی داشته باشه هم پیج رنک 5 یا 6 داشته باشه.

شک نکن..............

hamid_00a

Registered User
لایک‌ها
49

1: شما میرید از ده تا سایت بک لینک میخرید مثلا برای مدت شش ماه در این مدت گوگل متوجه نمیشه اما پس از شش ماه که هر ده تا بک لینک شما به طور همزمان حذف شدند گوگل خیلی راحت میفهمه شما این ها رو خریده بودید البته ممکنه این حذف شدن در یک بازه دو ماه هه یا سه ماهه باشه ولی بازم هم گوگل متوجه میشه

2 : بعضی از سایتها هستند که انقدر بک لینک فروختند و پس از تمام شدند مدتشون حذف کردند که گوگل فهمیده این سایتها کارشون فروختن بک لینک هست اگه شما برید از این سایتها بک لینک بخرید حتی اگه اون بک لینک ها دائمی باشند بازهم توسط گوگل جریمه میشید

3 : عدم وجود نظم در خرید بک لینک : شما میرید امروز ده تا بک لینک میخرید بعد یک ماه دیگه میرید یک بک لینک میخرید بعد ماه دیگه میرید بیست تا بک لینک میخرید خوب این کار شما خیلی تابلو هست و توسط گوگل جریمه میشید در خرید بک لینک باید نظم داشته باشید

بعضی ها فکر میکنند لینکهای نوفولو اصلا در سایت تاثیری نداره اتفاقا باید بین بک لینکهای فلو و نوفلو تعادل باشه اگه همه لینکهای شما فلو باشه گوگل میفهمه کلکی تو کار هست

بک لینک گرفتی فقط فالو وگرنه به درد نمیخوره.

واسه اینکه گوگل بهت شک نکنه ی بک لینک بیشتر نگیر اونم قوی باشه یعنی هم الکسای بالایی داشته باشه هم پیج رنک 5 یا 6 داشته باشه.

شک نکن..............

منم موافقم ولی زیاد و انبوه باشن پتالتی صد در صده
من با چندتا سایت مطرح صحبت کردم که اونام به خاطره اینکه روشون تاثیر منفی نذاره لینکارو نو فالو میدن
من وقتی میرم تو بک لینک وب مستر نگاه میکنم ازین سایتا لینک دارم
فیسبوک
ویکیپدیا
کلوب
آپارات
فیس نما
پی سی دانلود
میهن دانلود
دانلودها
پرشین جی اف ایکس
پرشین تولز
پرشین اسکریپت
وردپرس
مجید انلاین
و چندین سایت خارجی دیگه
با وجودی که من الان از 2 تا سایت با رنک 10 رنک 6 -5 و 6-7 تا سایت رنک 5 لینک دارم ایا باز لازمه من برم تبلیغات متنی بگیرم؟ ایا وقتی تو قسمت بک لینک وبمستر میرم و این لیست رو میبینم ایا اینا واقعی هستن؟
5 تا ازینا تو لیست اول الکسام هم هستن

mehdikan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
14
بعضی از اینها مثل فیس بوک و اپارات و فیس نام شبکه اجتماعی هستن در این نوع سایتها هر چقدر لینک بگیری چه فلو باشن چه نوفلو خوبه

ببیند دوستان الان دیگه بک لینک کم کم داره جای خودش رو میده به اصالت مطلب
یعنی شما یک مطلب مینویسد و گوگل میاد اون مطلب رو برای اولین بار برای شما ایندکس میکنه حالا هر کی اون رو کپی کنه مثل این هست که به شما لینک داده حتی اگه منبع رو ذکر نکنه

hamid_00a

Registered User
لایک‌ها
49
خریدن لینک اصول خودشو داره
حتما باید مرتبط با سایت بشه و یه سری موارد دیگر که تو سایت میزبان سئو توضیح داده شده

میزبان سئو | طراحی وب ، سئو و بهینه سازی سایت ، آموزش سئو

اره سایت من تمامی سایترا پوشش میده
الان مثلا داخل همین بک لینک وبمستر جلو بعضی از سایتا مثلا زده 500 لینک 400 لینک انا یعنی چی؟
با وجود اینکه من بک لینک ازین سایتایی که گفتم دارم حالا مثلا رفتون تو انجمناشونعضو شدم پست گذاشتم تا اینجوری شده
ایا بازم لازمه برم تبلیغات متنی بگیرم ازشون؟

milijj

Registered User
لایک‌ها
211

دقیقا دوست خوبمون به صورت کامل اشاره کردهند. اگه سه نکته بالا رو رعایت کنید قطعا تو بک لینک گرفتن دچار مشکل نخواهید شد.

بالا