Apple_silent
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 10
- لایکها
- 0
دوستان عزیز وقت بخیر میخواستم بدونم مادربورد
سلام من به گفته شما اعتماد کردم و یک رم 2گیگ ddr2 باس800 تهیه کردم و کنار 2رم دیگه باس 800 انداختم و جمعا شد 6 گیگ ولی اصلا رم ها شناسایی نمیشه صفحه آبی میاد این مادربورد بیشتر از 4 گیگ ساپورت نمیکنه ولی شما گفتین میتونی!بله میتونی
سلامدوستان عزیز وقت بخیر میخواستم بدونم مادربورد
GA-EP31-DS3L تا چند گیگ رم ساپورت میکنه یعنی میتونم ۴تا ۲گیگ بندازم بهش بشه ۸گیگ؟ممنونم
والا من گفتم اینجا بپرسم بیشتر نتیجه میگیرم خیالم راحتتره ولی فکر نمیکردم یوزر های آماتور با امتیاز بالایی اطلاع غلط بدن!سلام
نه نمیشه
همیشه از سایت تولید کننده مقدار ساپورت سخت افزاری رو بررسی کن تا به مشکل مواجه نشید
یعنی DDR2 سوکت ۷۷۵ بفروشه، DDR3 سوکت ۷۷۵ بخره؟!بعضی وقت ها اشتباه پیش میاد، چون برخی وب سایت ها اطلاعات نادرست می نویسند یا بعضی افراد مین رو با مین های دیگه اشتباه می گیرند
من خودم تجربه داشتم مادربرد فقط 2 گیگ پشتیبانی می کرد! ولی بایوس رو آپدیت کردم و 4 گیگ رم رو جواب داد
دوست عزیز، ارتقا سیستم DDR2 در حال حاضر واقعا اشتباه محض هست
شما بهتر بود کل کامپیوتر رو با جاش بفروشید و یک مینی کیس DDR3 جمه جور و قوی خریداری کنید.
حتی اگر نخواید که پولی روی کیستون بزارید (در صورتی که قطعاتتون پایین رده باشند)، می تونید با پول فروش کیستون، مینی کیس های DDR3 سوکت 775 تهیه و استفاده کنید.
یا می تونید با اندکی اضافه از جیب در صورتی که قطعاتتون پایین رده باشند)، یک مینی کیس با پردازنده پنتیوم نسل 4 تهیه کنید.
سیستم DDR2 رو فقط باید از شرش خلاص شد
لطفا مشخصات کیس فعلی رو بنویسید، تا بشه بهتر راهنمایی کرد
یعنی DDR2 سوکت ۷۷۵ بفروشه، DDR3 سوکت ۷۷۵ بخره؟!
دوست عزیز تجربه اسمبل چندتا کیس و مینی کیس و ... دارید؟!
سوکت ۷۷۵ اینتل تنها سوکتی هست که از چند نسل رم (ddr1،ddr2،ddr3) پشتیبانی کرد و ddr3 در این سوکت بیشتر جنبه نمایشی و تبلیغاتی برای ترغیب کاربران به خرید مین های ddr3 ساپورت با سوکت ۷۷۵ داشت چون در اکثر مینهای متداول سوکت ۷۷۵ بازار (g41 یا p43) نهایت فرکانسی که ddr3 ساپورت میشه ۱۰۶۶ هست، که عملا تفاوتی با ddr2 نداره و مشکل قدرت پردازش پردازنده و ساپورت اون هست.
عمر ssd به شدت کم میشه؟!
چند مورد هست که نزدیک ۱۰ سال پیش براشون ssd بستم و هنوز دارند ازش استفاده میکنند و عمر و سلامت هم کم نشده ، اون هم با سه نسل ویندوز ۷ ، ۸.۱ و ۱۰ (میارند پیش خودم برای نصب ویندوز و ارتقا و ..) اما چون کاربری گیم جدید و نرم افزارهای حرفه ای و تخصصی ندارند، هنوز بدون مشکل با ۸ گیگ رم و سی پی یو کواد کور کارشون داره راه میندازه.
دشمن عمر ssd ، دمای بالا، ولتاژ نامناسب، ریپل جریان ، یا رید و رایت سنگین هست.
در صورت قصد خرید ddr3 ، سوکت ۱۱۵۰ پیشنهاد میشه که همه بازی ها و نرم افزارهای جدید رو هنوز ساپورت میکنه و قیمت معقولی هم دارند.در صورت داشتن بودجه و قصد خرید ddr4 یا ddr5 ، نسل ۱۱ یا ۱۳ بهشون پیشنهاد میشه.موفق باشید