• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سوال در مورد خرید مادربورد

Apple_silent

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان عزیز وقت بخیر میخواستم بدونم مادربورد

GA-EP31-DS3L تا چند گیگ رم ساپورت میکنه یعنی میتونم ۴تا ۲گیگ بندازم بهش بشه ۸گیگ؟ممنونم​

Apple_silent

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام من به گفته شما اعتماد کردم و یک رم 2گیگ ddr2 باس800 تهیه کردم و کنار 2رم دیگه باس 800 انداختم و جمعا شد 6 گیگ ولی اصلا رم ها شناسایی نمیشه صفحه آبی میاد این مادربورد بیشتر از 4 گیگ ساپورت نمیکنه ولی شما گفتین میتونی!

number-one

Registered User
لایک‌ها
323
دوستان عزیز وقت بخیر میخواستم بدونم مادربورد

GA-EP31-DS3L تا چند گیگ رم ساپورت میکنه یعنی میتونم ۴تا ۲گیگ بندازم بهش بشه ۸گیگ؟ممنونم​

سلام
نه نمیشه
همیشه از سایت تولید کننده مقدار ساپورت سخت افزاری رو بررسی کن تا به مشکل مواجه نشید

Apple_silent

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
نه نمیشه
همیشه از سایت تولید کننده مقدار ساپورت سخت افزاری رو بررسی کن تا به مشکل مواجه نشید
والا من گفتم اینجا بپرسم بیشتر نتیجه میگیرم خیالم راحتتره ولی فکر نمیکردم یوزر های آماتور با امتیاز بالایی اطلاع غلط بدن!

aligolshani66

Registered User
لایک‌ها
295
سلام.شما همیشه به سایت تولید کننده مراجعه کن.به صورت نادر موارد بیش از گفته سازنده هم ساپورت میشه (تو مین های ازراک دیدم....)

mohammad_rabiyi

Registered User
لایک‌ها
754
بعضی وقت ها اشتباه پیش میاد، چون برخی وب سایت ها اطلاعات نادرست می نویسند یا بعضی افراد مین رو با مین های دیگه اشتباه می گیرند
من خودم تجربه داشتم مادربرد فقط 2 گیگ پشتیبانی می کرد! ولی بایوس رو آپدیت کردم و 4 گیگ رم رو جواب داد

دوست عزیز، ارتقا سیستم DDR2 در حال حاضر واقعا اشتباه محض هست

شما بهتر بود کل کامپیوتر رو با جاش بفروشید و یک مینی کیس DDR3 جمه جور و قوی خریداری کنید.

حتی اگر نخواید که پولی روی کیستون بزارید (در صورتی که قطعاتتون پایین رده باشند)، می تونید با پول فروش کیستون، مینی کیس های DDR3 سوکت 775 تهیه و استفاده کنید.

یا می تونید با اندکی اضافه از جیب در صورتی که قطعاتتون پایین رده باشند)، یک مینی کیس با پردازنده پنتیوم نسل 4 تهیه کنید.

سیستم DDR2 رو فقط باید از شرش خلاص شد

لطفا مشخصات کیس فعلی رو بنویسید، تا بشه بهتر راهنمایی کرد

aligolshani66

Registered User
لایک‌ها
295
بعضی وقت ها اشتباه پیش میاد، چون برخی وب سایت ها اطلاعات نادرست می نویسند یا بعضی افراد مین رو با مین های دیگه اشتباه می گیرند
من خودم تجربه داشتم مادربرد فقط 2 گیگ پشتیبانی می کرد! ولی بایوس رو آپدیت کردم و 4 گیگ رم رو جواب داد

دوست عزیز، ارتقا سیستم DDR2 در حال حاضر واقعا اشتباه محض هست

شما بهتر بود کل کامپیوتر رو با جاش بفروشید و یک مینی کیس DDR3 جمه جور و قوی خریداری کنید.

حتی اگر نخواید که پولی روی کیستون بزارید (در صورتی که قطعاتتون پایین رده باشند)، می تونید با پول فروش کیستون، مینی کیس های DDR3 سوکت 775 تهیه و استفاده کنید.

یا می تونید با اندکی اضافه از جیب در صورتی که قطعاتتون پایین رده باشند)، یک مینی کیس با پردازنده پنتیوم نسل 4 تهیه کنید.

سیستم DDR2 رو فقط باید از شرش خلاص شد

لطفا مشخصات کیس فعلی رو بنویسید، تا بشه بهتر راهنمایی کرد
یعنی DDR2 سوکت ۷۷۵ بفروشه، DDR3 سوکت ۷۷۵ بخره؟!

mohammad_rabiyi

Registered User
لایک‌ها
754
یعنی DDR2 سوکت ۷۷۵ بفروشه، DDR3 سوکت ۷۷۵ بخره؟!

1000 درصد
وقتی یر به یر با یک مینی کیس خوشگل و استاندارد میره، چه دلیلی داره DDR2 نگه داشت؟

DDR2 مشکل کمبود رم داره و کنده و حتی اگر SSD هم اضافه کنند، به دلیل read و write که Page انجام میده عمر SSD به شدت کاهش پیدا می کنه

aligolshani66

Registered User
لایک‌ها
295
دوست عزیز تجربه اسمبل چندتا کیس و مینی کیس و ... دارید؟!
سوکت ۷۷۵ اینتل تنها سوکتی هست که از چند نسل رم (ddr1،ddr2،ddr3) پشتیبانی کرد و ddr3 در این سوکت بیشتر جنبه نمایشی و تبلیغاتی برای ترغیب کاربران به خرید مین های ddr3 ساپورت با سوکت ۷۷۵ داشت چون در اکثر مین‌های متداول سوکت ۷۷۵ بازار (g41 یا p43) نهایت فرکانسی که ddr3 ساپورت میشه ۱۰۶۶ هست، که عملا تفاوتی با ddr2 نداره و مشکل قدرت پردازش پردازنده و ساپورت اون هست.

عمر ssd به شدت کم میشه؟!
چند مورد هست که نزدیک ۱۰ سال پیش براشون ssd بستم و هنوز دارند ازش استفاده می‌کنند و عمر و سلامت هم کم نشده ، اون هم با سه نسل ویندوز ۷ ، ۸.۱ و ۱۰ (میارند پیش خودم برای نصب ویندوز و ارتقا و ‌‌..) اما چون کاربری گیم جدید و نرم افزارهای حرفه ای و تخصصی ندارند، هنوز بدون مشکل با ۸ گیگ رم و سی پی یو کواد کور کارشون داره راه میندازه.
دشمن عمر ssd ، دمای بالا، ولتاژ نامناسب، ریپل جریان ، یا رید و رایت سنگین هست.

در صورت قصد خرید ddr3 ، سوکت ۱۱۵۰ پیشنهاد میشه که همه بازی ها و نرم افزارهای جدید رو هنوز ساپورت میکنه و قیمت معقولی هم دارند.در صورت داشتن بودجه و قصد خرید ddr4 یا ddr5 ، نسل ۱۱ یا ۱۳ بهشون پیشنهاد میشه.موفق باشید

mohammad_rabiyi

Registered User
لایک‌ها
754
دوست عزیز تجربه اسمبل چندتا کیس و مینی کیس و ... دارید؟!
سوکت ۷۷۵ اینتل تنها سوکتی هست که از چند نسل رم (ddr1،ddr2،ddr3) پشتیبانی کرد و ddr3 در این سوکت بیشتر جنبه نمایشی و تبلیغاتی برای ترغیب کاربران به خرید مین های ddr3 ساپورت با سوکت ۷۷۵ داشت چون در اکثر مین‌های متداول سوکت ۷۷۵ بازار (g41 یا p43) نهایت فرکانسی که ddr3 ساپورت میشه ۱۰۶۶ هست، که عملا تفاوتی با ddr2 نداره و مشکل قدرت پردازش پردازنده و ساپورت اون هست.

عمر ssd به شدت کم میشه؟!
چند مورد هست که نزدیک ۱۰ سال پیش براشون ssd بستم و هنوز دارند ازش استفاده می‌کنند و عمر و سلامت هم کم نشده ، اون هم با سه نسل ویندوز ۷ ، ۸.۱ و ۱۰ (میارند پیش خودم برای نصب ویندوز و ارتقا و ‌‌..) اما چون کاربری گیم جدید و نرم افزارهای حرفه ای و تخصصی ندارند، هنوز بدون مشکل با ۸ گیگ رم و سی پی یو کواد کور کارشون داره راه میندازه.
دشمن عمر ssd ، دمای بالا، ولتاژ نامناسب، ریپل جریان ، یا رید و رایت سنگین هست.

در صورت قصد خرید ddr3 ، سوکت ۱۱۵۰ پیشنهاد میشه که همه بازی ها و نرم افزارهای جدید رو هنوز ساپورت میکنه و قیمت معقولی هم دارند.در صورت داشتن بودجه و قصد خرید ddr4 یا ddr5 ، نسل ۱۱ یا ۱۳ بهشون پیشنهاد میشه.موفق باشید

بنده نقدی به درست یا غلط بودن فرمایشات شما ندارم، هر چند خیلی کفه رو به سمت مادربردهای ddr2 با پشتیبانی از ۸ گیگ رم سنگین کردید و کفه دیگر رو مادربردهای ddr3 به درد نخور. اما نکاتی که شما عرض می کنید پاسخ به عرایض بنده نیست. شاید جواب شما پاسخ به شخصی باشد که مادربرد ddr2 سوکت 775 خودش رو می خواد ارتقا بده به مادربرد ddr3 سوکت 775 که قطعا هزینه بر هست.
لطفا مجددا صحبت های بنده رو بخونید.

استارتر تاپیک مادربردشون فقط ۴ گیگ رم پشتیبانی می کنه و با عوض کردن کیسشون بدون هزینه اضافی به یک مینی کیس مثل optiolex 780 صاحب کامپیوتر بهتری می شن.

در ضمن زمانی که کمبود رم هست، قطعا page درگیر میشه و قطعا read و write به شدت سنگینی به اندازه read و write رم اتفاق می افته و قطعا عمر ssd کاهش پیدا می کنه.

بالا