• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سوال در مورد خرید و فروش کالا در وب

Hanjera

Registered User
لایک‌ها
45
سلام
خسته نباشید
من در مورد سایت و این چیزا سر در میارم و فقط یه مشورتی میخوام بکنم در مورد فروش کالا.چون خرید و فروش هیچوقت انجام ندادم !
من تو اذربایجان غربی هستم و حدود نیم ساعتی با مرز ترکیه فاصله داریم و اکثرا اینجاها جنس های ترک که شیک و خوب هستن زیاد هستند!
حالا میخوام بدونم میشه سایت فروشگاهی راه انداخت و اجناس رو مثله کیف کفش و اینا گذاشت و فروخت؟
اصلا بفروش میرن یا نه !
حالا در مورد فروش و اینا که سایت بنر و پاپ اپ میزارم مشکلی نداریم , چون چند تا از دوستان هستند که سایتای خوبی دارند برای بنر و پاپ اپ
و همچنین چندتا مسئله هست
اینکه نمیدونم کسی میاد کفش یا کاپشن و اینا بخره یا نه ! چون مثلا سایز کفش یک مسله مهمی هست. و همین جور احتمالا
و دوم اینکه فیلـــترینگ گیر نده یهو؟؟
و سوم اینکه مکان ما شمال غربی ترین بخش کشور هست.مثلا اگه یک نفر پیدا شد سفارش داد از شهر های دور مشکل پیش نمیاد در نوع ارسال!
؟
فعلا اینا سوالام هستند !

.Samenta

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
20
سلام
به نظر من ایده ی بسیار خوبی چون تو ایران اصلا لباس خوب با قیمت مناسب گیر نمیاد مخوصا تو بعضی از شهرها که اصلا لباسا فقط قیمت دارن جنبه مصرفی ندارن ، از نظر سایز خب قسمت راهنمای سایز میزاری یا اتاق پرو مجازی ،برا شروع لباس زمستانی کاپشن، پلیور، بافت،پیراهن ولباس منزل تا این حد خوبه بعدا میتونی فروشگاه گسترده کنی دیگر محصولات و اضافه کنی برای اطلاعات بیشتر میتونین به تلگرامhttps://telegram.me/Seomaker بنده پیام بدین

بالا