• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سوال در مورد خلاف قوانین بودن یک کار خدماتی

samanjigar

Registered User
لایک‌ها
86
سلام دوستان من توی شبکه های اجتماعی کار رفع مسدودیت بعضی نر مافزار ها رو برای افرادی که خودشون بلد نیستن انجام میدم خب؟و در ازای اکانتی که براشون رفع مسدودیت میکنم هزینه ای میگیرم که خود طرف ها هم همیشه راضی بودن.اما این وسط یعضی وقت ها افرادی پیدا میشن که بدون اینکه ازشون پولی گرفته باشم یا کاری کرده باشم بدون هیچ دلیلی میگن کلاهبردار ازت شکایت میکنیم دسر چند نفر رو کلاه گذاشتی ها؟....
مثلا الان یکی زنگ زده بود میگفت بیتالک یک نرم افزار بین المللی هست شخصی نیست که برا رفع مسدودیتش هزینه میخوای بگیری خب اخه منم مگه نوکر باباشم براش مفت وقت بزارم نمیدونم والله این ملت رو چطور متوجه کنم تعداد افرادی که به خاطر اینکار بهم میگن کلاهبردار زیاده مثلا از ده نفر 2 یا 3 نفر اینجورین در حالی که همیشه اول اکانت رو درست میکنم بعد هزینه رو میگیرم هر کسی هم به حسابم پول ریخته راضی بوده اما مشکل کسانی هستن که بدون دلیل از این حرفا میزنن اعصاب برام نمونده
حالا این همه توضیح دادم خواستم بدونم کسی به قوانین وارد هست بدونه این کارم مشکلش چیه؟درامدش برام مهمه نمیخوام ولش کنم اخه کاره بدی نکردم اما تهدید های این افراد نفهم انقدر زیاده و انقدر اعصاب برام نذاشته دیگه قاطی کردم کسی اگه به قوانین وارد هست لطفا اطلاعاتی بده که مشکلی داره این کارم یا نه ممنون میشم
شرمنده طولانی بود

iranexplorer.net

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,153
اگر یک نرم افزار به دلیل فیلترینگ امکان استفاده ازش نیست و شما کاری میکنی که کاربر بتونه فیلترینگ رو دور بزنه بله که خلافه.
به اینکه یک عده پس از تحویل کار هم گدابازی در میارن کار ندارم. اگر شکایت کنند کاره شما در نهایت خلافه.

اما اگر نرم افزار بحث تحریم داره و با آی پی ایران جواب نمیده مشکی نداره که.

cybermind

Registered User
لایک‌ها
481
من که نمیدونم شما دقیقا چیه کارت اما اگه واقعا در ازای پولی که میگیری کاری که وعده میدی رو انجام میدی و کارت درسته در جوابشون بگو کلاه بردار باباته برو به هر جا دلت میخواد شیکایت کن، خلاص ! بعدم بنش کن !
دلت خوشه داداش من! تو همین فروم بارها اومدن تاپیک زدن که طرف ازشون میلیونی تو نت کلاه برداری کرده رفتن فتا شیکایت آخرشم هیچی به هیچی ! طرف پولو خورده یه آبم بالاش تازه هنوزم اکتیوه و کلاهبرداریش ادامه داره !
شما خیال کردین که پلیس وقتشو تلف این مسائل میکنه که باز دنبال قوانینش هستین؟ کلاه برداریای میلیاردیش الان رو هواست پرونده هاش هنوز !!!
مطمئن باشین اگه شیکایت کنن مورد شمارو ( که صد سال نمیکنن و حرف مفته) پلیس فقط به ریششون میخنده !

samanjigar

Registered User
لایک‌ها
86
نه بحث فیلترینگ نیست نرم افزارهایی که درست میکنم هیچ کدوم فیلتر و غیر قانونی نیستن مثلا یه نفر در بیتالک توسط بیتالک مسدود میشه منم براش درست میکنم حالا این کارم چرا از سوی این همه ادم خلاف حساب میشه نمیدونم اما تهدید هاشون تمومی نداره میترسم عده زیادی الکی شکایت کنن و بعدش حق هم به اونا بدن یعنی امکان داره؟

alik

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,232
دوتا مسئله توی سئوال شما هست
1- کاری که میکنی خلاف هست یا نه
2- افرادی که متوجه خدمت شما نمی شوند و به خاطر فرهنگ بالایی که داریم هرچی از دهنشون درمیاد درامده دیگه ...

مورد اول که مهم هست ولی ما دقیقا نفهمیدیم شما مثلا فیلترشکن به این افراد میدی که مشکلشان حل بشه ؟ خب جرمه این ! یا نه مثلا اکنت طرف رو فرضا وریفای میکنی که مشکلش حل بشه که جرم نیست پس باید کاری که میکنی مشخص بشه ...

مورد دوم هم مشکلی برای شما پیش نمیاد چون این افراد کم نیستن یکسری ادم بی فرهنگ و بی بندوبار ! هرچی به مغز نخودیش میرسه میگه و انجام میده ... ولی برای حل این مسئله بهتر هست دقیق ذکر کنید شما بابت نرم افزار و نصب و راه اندازی ان که خارجی هست و رایگانه و فلان هزینه ای نمی گیرید صرفا جهت رفع مشکل فلان که وقت شما را میگیرید انقدر هزینه وقتی که میگذارید را میگیرید.

درضمن اگر مورد اول شما مرتکب جرمی نشید هیچ مشکلی نداره کاری که انجام میدید.

samanjigar

Registered User
لایک‌ها
86
ممنونم از جواب هاتون یه کم خیالم راحت شد اخه به خدا کلاه برداری از یک نفر هم نکردم هر کسی که برام پول واریز کرده راضی بوده حتی یک نفر هم نزاشتم ناراضی باشه کسانی هم که ناراضی بودن هزینشون رو برگردوندم تا راضی شن بحث اعتقادات نیست وجدانم قبول نمیکنه از کسی پول بگیرم کارشم انجام ندم اکثر کارها هم قبل از واریز هزینه انجام میدم و عده ای هم کلاهبرداری از من میکنن نه من از اونا.با هیپ زبونیم نمیفهمن الان یکی میگفت بیتالک یه نرم افزار بیت المللیه چرا باید پول بگیری پدرتو در میارم تازه با این سطح فرهنگش حتی نذاشت جوابشم بدم هر چقدر منطقی گفتم باشه حالا واسا جوابمم گوش کن وقتی تهمت میزنی جواب هم باید گوش کنی یک ثانیه هم ساکت نشد با این همه عقب افتادگیش تازه میگفت شهرستانی بدبخت کلاه بردار دیگه قاطی کردم تو فکر اینم از این یکی من شکایت کنم بابا عجب ملتی داریم ما

samanjigar

Registered User
لایک‌ها
86
نه داداشت فیلتر شکن و اینا نیست فقط براشون یه کاری مثل همون ویرفای انجام میدم مثلا وایبر طرف مسدود میشه براش رفع میکنم

alik

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,232
با توضیحی که دادید که نرم افزارها قانونیه و شما صرفا رفع فرضا مسدودیت میکنید هیچ جرمی مرتکب نشدید کاملا قانونی ! افرادی هم که میگن کلاهبرداری میکنید حرف مفت میزنن !

الان شما تو اینترنت بگردید 1000 تا سایت هست دارن اپل ایدی میسازن از 10 هزارتومن تا 30 هزارتومن نرخ های متفاوت میگیرن ! درصورتیکه اپل ایدی مجانی ساخته میشه و صرفا فروشنده دستمزد نکاتی که بلده برای ساختن رو میگیره ...

iranexplorer.net

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,153
من سایتی که دادی چک کردم.. این نوع کار کردن اصلا خوب نیست.
هرکسی اومده شماره شو گذاشته بدون هیچگونه حفاظت داده.
شما باید یک فرم سفارش بسازی، طرف مشخصاتش رو بنویسه و برات ارسال بشه. و جایی عمومی منتشر نشه.
مبلغش رو هم اول بگیر.
اون شماره هم ساعت کاری بگذار... توضیح اضافی هم به مشتری شفاهی نده. در سایت بنویس.
اگر برای مشتری کار انجام دادی و مشکلی وجود نداشته به حرف های اضافی ش توجه نکن. اینکه با وجود کار پولو پس بدی نشانه ضعف شماست و اشتباهه طرف فکر میکنه کار بی ارزشی هست. این کارو در هیچ خدمات دهی نکن با دیگران.

alik

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,232
نه هیچ مشکلی نداره کلا شما وقتی تمام مشتری هایی که پول گرفتی راضی هستند هیچ مشکلی نداری ...

cybermind

Registered User
لایک‌ها
481
میشه بگید به چه دلیل و با کدوم مدرک؟!!! عنوان شکایت دقیقا چیه؟!!!! آخه آدم که نباید اینقدر ساده باشه دوست عزیز !!! همین چند روز پیش طرف نوشته بود کلاشو برداشتن رسما، رفته شیکایت بعد از کلی دوندگی بهش گفتن مدارکت ناقصه برو به سلامت! این مورد شما بیشتر شبیه جوکه واسه پلیس!

samanjigar

Registered User
لایک‌ها
86
اره اپل ایدی هم میسازم والله موندم دیگه بیخیال من خودم میدونستم اخه کار اشتباهی نکردم به زور که پولی از کسی نگرفتم اما انقدر تعدادشون زیاد بود گفتم شاید یه نکته ای باشه که منن میدونم الان با توضیحات شما و دوستان خیالم راحت شد

samanjigar

Registered User
لایک‌ها
86
cybermind اخه خیلی پیش اومده خودم دیدم بعضی افراد رو به عنوان سئو استفاده گر و اخاز دستگیر میکنن هیچ کدوم از این جرم ها رو مرتکب نشدم اما گفتم شاید برای مثلا گزارش دادن به پلیس فتا نیازی به مدرک نداشته باشن و تعداد گزارش ها هم اگه زیاد بشه برام مشکل ایجاد کنه ولی اکثر تهمت هایی که نثارم میکنن اخازی سودجو,سئو استفاده گر,کلاه بردار و ... هست برا همین گفتم شاید یکی اگه بره بگه این اقا داره توی نت سر بقیه رو کلاه میزاره پلیس هم باور کنه میدونم بعدا اخرش مشخص میشه که گناهی ندارم اما ابرو ریزیش رو میترسیدم به هر حال چاره ای نیست باید این افراد رو هم تحمل کنم با توضیحات دوستان عزیز یه کم حالم جا اومد

samanjigar

Registered User
لایک‌ها
86
هر چقدر هم به پلیس فتا ایمیل دادم تا در این مورد نظرش رو بگه اصلا جوابی ندادن اصلا ادم حساب نکردن بنده رو

بالا