• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سوال در مورد خوکچه هندی (تازه خریدم)

ufont

کاربر حرفه ای گرافیک و انیمیشن
لایک‌ها
4,086
سلام دوستان من چندروز پیش یه خوکچه هندی خریدم ، چندتایی مشکل دارم خیلی هم سرچ کردم به ج نرسیدم

1- یونجه از کجا بگیرم؟

2- سایزش خیلی کوچیکه اندازه کف دست یکم کوچیکتر، فقط هم دونه پارس میخوره مثلا گوجه براش گذاشتم نخورد،کاهو هم خیلی خیلی کم

علف خیلی میخوره

اینا طبیعیه ؟ من همش فکر میکنم گرسنه اشه و هنوز غذا اصلی شو نمیدونم چیه (سیر بشه کامل)

هویج هم نخورد

چجوری بفهمم چند سالشه ؟ عکسشو بزارم میتونید کمک کنید ؟

djmohammadd

Registered User
لایک‌ها
2
kodum shahrid age tehran hastid begid ke begam az koja bekharid ke behdashtio arzuneo makhsuse khukchas darzemn rezhime ghazayi ham dare

ufont

لایک‌ها
4,086
kodum shahrid age tehran hastid begid ke begam az koja bekharid ke behdashtio arzuneo makhsuse khukchas darzemn rezhime ghazayi ham dare

دادا تنکس ، من خریدم چند روز پیش ، اصفهانم هستم ،برنامه رو از این سایت گرفتم :

خوکچه,خوکچه هندی,"خوکچه","خوکچه هندی",(guinea pig,cavy),"همه چیز درباره خوکچه",فروش خوکچه,فروش خوکچه هندی,خرید خوکچه,خرید خوکچه هندی,ساخت قفس برای خ

ufont

لایک‌ها
4,086
کمک دوستان

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,745
چقدری هست؟ اینها رو متاسفانه بخاطر سودجوئی زود از مادرشون جدا میکنن ممکنه هنوز شیر احتیاج داشته باشه. از 6 ماهگی به بعد باید یونجه بخورن.
کاهو هم بهش ندید اسهال میگیره. بجاش سبزیجاتی که پایه پیازی ندارن بدید (حتما با محلول ضد عفونی بشورید شبیه سبزی که خودتون میخورید).
گوجه حتما براش بذارید حتی اگر کم میخوره میتونید بجاش فلفل دلمه ای هم بذارید. اینها ویتامین سی دارن که بدنشون نمیسازه و باید تامین بشه.
یونجه میتونید از پت شاپ ها تهیه کنید ولی خیلی خیلی کمیاب شده

ufont

لایک‌ها
4,086
چقدری هست؟ اینها رو متاسفانه بخاطر سودجوئی زود از مادرشون جدا میکنن ممکنه هنوز شیر احتیاج داشته باشه. از 6 ماهگی به بعد باید یونجه بخورن.
کاهو هم بهش ندید اسهال میگیره. بجاش سبزیجاتی که پایه پیازی ندارن بدید (حتما با محلول ضد عفونی بشورید شبیه سبزی که خودتون میخورید).
گوجه حتما براش بذارید حتی اگر کم میخوره میتونید بجاش فلفل دلمه ای هم بذارید. اینها ویتامین سی دارن که بدنشون نمیسازه و باید تامین بشه.
یونجه میتونید از پت شاپ ها تهیه کنید ولی خیلی خیلی کمیاب شده

مشاهده پیوست 387268

دادا این عکسشه نمیدونم سنش چقدره ؟ از رو عکس میشه فهمید ؟

من فقط نگران همین ویتامین ث هستم، گوجه اصلا نمیخوره ، یونجه هم گیرم نیمده یجا خوندم نوشته بود براش غذا نزارید فقط گوجه بزارید مجبور میشه بخوره و عادت میکنه ؟؟؟ این کارو کنم؟

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,745
از رو عکس نمیشه گفت سنش چقدره منتها فکر نمیکنم 4 -5 ماه بیشتر باشه.
گوجه رو لازم نیست یه گوجه کامل بذارید با توجه به جسه اش، نصف گوجه براش کافیه در شبانه روز (زیاد هم شاید باشه).
اون علف ها هم اگر از باغچه و جایی هست که نمیدونید سم پاشی شده یا نه اصلا بهتره نذارید. اصلا علف لازم ندارن اینا. همون یونجه خشک لازمه.
کاری هم که گفتید میتونید یک وعده تست کنید ببینید جواب میده یا نه اگر گوجه دوست نداره فلفل دلمه ای بدید.
آب هم بر خلاف اینکه میگن لازم ندارن حتما بذارید. همه حیوانات آب لازم دارن حتی اگر میوه و سبزی بخورن. قفسش جایی برای وصل کردن نداره ولی میتونید شیشه آبشون رو آویزون کنید. یه شیشه آبهای مخصوص دارن اینا.

ufont

لایک‌ها
4,086
از رو عکس نمیشه گفت سنش چقدره منتها فکر نمیکنم 4 -5 ماه بیشتر باشه.
گوجه رو لازم نیست یه گوجه کامل بذارید با توجه به جسه اش، نصف گوجه براش کافیه در شبانه روز (زیاد هم شاید باشه).
اون علف ها هم اگر از باغچه و جایی هست که نمیدونید سم پاشی شده یا نه اصلا بهتره نذارید. اصلا علف لازم ندارن اینا. همون یونجه خشک لازمه.
کاری هم که گفتید میتونید یک وعده تست کنید ببینید جواب میده یا نه اگر گوجه دوست نداره فلفل دلمه ای بدید.
آب هم بر خلاف اینکه میگن لازم ندارن حتما بذارید. همه حیوانات آب لازم دارن حتی اگر میوه و سبزی بخورن. قفسش جایی برای وصل کردن نداره ولی میتونید شیشه آبشون رو آویزون کنید. یه شیشه آبهای مخصوص دارن اینا.

آب براش گذاشتم،علف ها هم تمیز هستن (شستشو کامل) خیلی هم دوست داره وقتی براش میریزم جیغ جیغ میکنه و از تو لونش می دوه بیرون میخوره اگر اینارو نریزم پوشال زیر پاشو میجوه

الان براش گوجه گذاشتم فقط،کاش بخوره دلمون شاد شه :( فکر کنم خوکچه افسرده انداختن بهم همش تو لونش پناه گرفته (ماله سنشه ؟)

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,745
شما خودتو بذار جاش تو اون سن از بقیه جدات کنن چه حسی بهت دست میده؟ :(

اگر نور اتاق کم هست یکجایی بذار نور بیشتری داشته باشه البته آفتاب مستقیم نباید زیاد بخورن.
دور قفسش رو نپوشون. حتی اگر امکانش هست یک جای بزرگتر براش درست کن آزاد باشه. یه قسمت از اتاقت اگر امکانش بود میتونی از این قفس های کتابخونه که به هم متصل میشن بخری باهاش یه گوشه پارک درست کنی و زیرش روزنامه بگذاری، روزها بذاری اونجا برای خودش آزاد باشه.خ
خوکچه من توی اتاقم آزاد بود. باهاش بازی کن بذار از حالت افسردگی درآد.
/
من پوشال استفاده نمیکردم، پوشالو بجای غذا میخوره سیر میشه خب. روزنامه میگذاشتم و روش یونجه پخش میکردم و چندوقت یکبار عوض میکردم ولی قفسش هم از همون میله های کتابخونه بود دو طرفش باز بود توی اتاق میتونست گشت بزنه البته سوراخ سمبه ها رو گرفته بودم.
/
غذاش رو توی یه ظرف کوچیک بچین از چیزهای مختلف بگذار تو یک وعده های مشخص بعد از یک ساعت هرچی موند بردار تا وعده بعد. اینطوری یادمیگیره سر وعده غذایی، هرچی هست بخوره. حالا پوشال میل خودته ولی بنظر من هرچیزی که غذا نیست و میخوره بردار

Stefan_Salvatore

Registered User
لایک‌ها
75
چه نازه :D
چند خریدی داداش ؟

ufont

لایک‌ها
4,086
شما خودتو بذار جاش تو اون سن از بقیه جدات کنن چه حسی بهت دست میده؟ :(

اگر نور اتاق کم هست یکجایی بذار نور بیشتری داشته باشه البته آفتاب مستقیم نباید زیاد بخورن.
دور قفسش رو نپوشون. حتی اگر امکانش هست یک جای بزرگتر براش درست کن آزاد باشه. یه قسمت از اتاقت اگر امکانش بود میتونی از این قفس های کتابخونه که به هم متصل میشن بخری باهاش یه گوشه پارک درست کنی و زیرش روزنامه بگذاری، روزها بذاری اونجا برای خودش آزاد باشه.خ
خوکچه من توی اتاقم آزاد بود. باهاش بازی کن بذار از حالت افسردگی درآد.
/
من پوشال استفاده نمیکردم، پوشالو بجای غذا میخوره سیر میشه خب. روزنامه میگذاشتم و روش یونجه پخش میکردم و چندوقت یکبار عوض میکردم ولی قفسش هم از همون میله های کتابخونه بود دو طرفش باز بود توی اتاق میتونست گشت بزنه البته سوراخ سمبه ها رو گرفته بودم.
/
غذاش رو توی یه ظرف کوچیک بچین از چیزهای مختلف بگذار تو یک وعده های مشخص بعد از یک ساعت هرچی موند بردار تا وعده بعد. اینطوری یادمیگیره سر وعده غذایی، هرچی هست بخوره. حالا پوشال میل خودته ولی بنظر من هرچیزی که غذا نیست و میخوره بردار

دادا این لونش خیلی بزرگه رفیقم بهش حسودی میکنه خخخ،از لحاظ جا عالیه فقط مشکلش اینه درازه ولی خیلی بزرگه،یه مشکل دیگه هم که دارم اینه که توی خونه چوبیش دستشویی میکنه نمیدونم چجوری عادتش بدم جای مخصوص این کارو کنه

چه نازه :D
چند خریدی داداش ؟

من رفتم جایی که مرکز خوکچه است اینو گفت 120ت یقرون هم ارزون تر نداد میگفت اینا نژادش اصیله نمیدونم خودم فکر کنم گرون داده :blink:(تقریبا دوبرابر)

djmohammadd

Registered User
لایک‌ها
2
in az nezhade sirke va fekr nakonam bishtar az 1 mahesh bashe chon kheyli zaeefe khukche haye man ta 15 ruzegi shir khordan alan 1 maho20 ruzeshoone 2barabare inan

djmohammadd

Registered User
لایک‌ها
2
rezhime ghazayi mojaz bara khukche zire 3 mah:
havij.sibe shirin.beh.balal taze.yonje.biskuyite saghe talayi.nan sokhari.nan barbari.nan sangak.sib zamini poost kande va pokhte shode.berenje kate bedune roghano namak.makarani bedune namak.morghe pokhte bedune roghano namak hafteyi yekbar nesfe bande angusht.tamami ghalat (gandom.jo....) goje farangi.felfel dolme.soya kahu kheyli kheyli kam chon barashun khub nist

ufont

لایک‌ها
4,086
in az nezhade sirke va fekr nakonam bishtar az 1 mahesh bashe chon kheyli zaeefe khukche haye man ta 15 ruzegi shir khordan alan 1 maho20 ruzeshoone 2barabare inan

دادا خیلی نگرانشم گوجه نمیخوره ، دونه پارس خوب میخوره ویتامین ث داره ؟

نمیدونم چیکارش کنم یونجه هم گیرم نمیاد :(
rezhime ghazayi mojaz bara khukche zire 3 mah:

havij.sibe shirin.beh.balal taze.yonje.biskuyite saghe talayi.nan sokhari.nan barbari.nan sangak.sib zamini poost kande va pokhte shode.berenje kate bedune roghano namak.makarani bedune namak.morghe pokhte bedune roghano namak hafteyi yekbar nesfe bande angusht.tamami ghalat (gandom.jo....) goje farangi.felfel dolme.soya kahu kheyli kheyli kam chon barashun khub nist

مرغم میخورن ؟؟!!؟!؟!؟

djmohammadd

Registered User
لایک‌ها
2
neveshtam ke barat morgh nesfe bande angusht hafteyi yekbar doone pars nemidunam az chi tashkil shode vali inayi ke barat neveshtam mavade aslie baraye rezhime ghazayishe age ab ham nemikhore tu abesh 2 ta 3 ghatre aragh nana beriz yonje az hamunjayi ke kharidish begir ya kilinik heyvanat axe khukche mano bebin enghad mikhore mitarsam gahi azash http://forum.persiantools.com/t410086.html#post7381959

arven11

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
سلام داداش منم یه خوکچه تازه گرفتم اینم عکسش
مشاهده پیوست 435657
خیلی نازه بدونه بو هست برای یونجه هم یه گونی براش گیر آوردم از گاوداری ها میتونی بگیری.:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

hesam_

Registered User
لایک‌ها
24
دوست عزیز سن خوکچه شما کمه و ممکنه تو دوره شیرخوارگی خریده باشین، در هر حال اینا جدا از شیر از همون اول غذای خشک هم میخورن
کاه و یونجه همیشه داشته باشن برای خوردن، توی طول روز فلفل دلمه ای، گوجه و هویج به طور ثابت میتونید بدین
دونه پارس اگر ندین بهتره چون کبروهیدرات زیادی داره، حتما اگر گرسنه باشه همینارو میخوره
سعی کنید ساعت مشخصی بهش غذا بدین که عادت کنه

بالا