• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سوال در مورد دامين

Rammstein

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
56
سلام
ببخشيد جايي بهتر از اينجا براي اين سوال پيدا نكردم
من يه دومين ثبت كردم و حالا ميخوام كاري كنم كه موقعي كه يه نفر از دومين whois ميگيره، اطلاعات شركت ثبت كننده دومين نمايش داده نشه آيا همچين چيزي امكان پذير هست؟
(چون شركت ثبت كننده دومين ايراني هست و من نميخوام هويتم فاش بشه)

hamekareh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
شما باید از جایی دومین می گرفتی که دومین رو به کنترل پنل خودت بده . تا چنین کاری بتونی بکنی ....

EhsanCh

Registered User
لایک‌ها
1
بستگی داره اون شرکت از کجا ثبت کرده باشه .. اگه آنلاینیک باشه نمیشه... اگه DirectI باشه یه کارایی میشه کرد. ما دامین های مشتریا را از دایرکتی ثبت میکنیم. خودتونم میتونید آنلاین در www.yourname.ir ثبت کنید

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,173
سلام
ببخشيد جايي بهتر از اينجا براي اين سوال پيدا نكردم
من يه دومين ثبت كردم و حالا ميخوام كاري كنم كه موقعي كه يه نفر از دومين whois ميگيره، اطلاعات شركت ثبت كننده دومين نمايش داده نشه آيا همچين چيزي امكان پذير هست؟
(چون شركت ثبت كننده دومين ايراني هست و من نميخوام هويتم فاش بشه)
به صورت عادی اکثرا مشخصات رو می خوان...

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,173
شما باید از جایی دومین می گرفتی که دومین رو به کنترل پنل خودت بده . تا چنین کاری بتونی بکنی ....
پنل اختصاصی..
البته NIC مشخصات کامل رو می خواد یه خط رو هم جا بزاری تو پر نکنی درخواستت رو تایید نمی کنه..

hamekareh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
پنل اختصاصی..
البته NIC مشخصات کامل رو می خواد یه خط رو هم جا بزاری تو پر نکنی درخواستت رو تایید نمی کنه..

ایشون می تواند تا موقعی که لازم دارد ، مشخصات رو خارجی وارد کنه ...... تا کارش حل شه .:p

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,173
ایشون می تواند تا موقعی که لازم دارد ، مشخصات رو خارجی وارد کنه ...... تا کارش حل شه .:p
اگر خارجی وارد کنه باید مبلغ خرید دامین رو در NIC به ارز پرداخت کنه !

بالا