• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سوال در مورد دانشگاه آزاد

kimsungbabak

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلام
دوستان من رشته ام مهندسی برق دانشگاه آزاد هست میخوام انصراف بدم کامپیوتر بخونم.تا اونجایی که اطلاع دارم خیلی از واحدهایی که پاس کردم رو هم قبول میکنن.مشکل من اینجاست که میگن برای انصراف و ترک تحصیل باید یک هزینه سنگینی درحد 1.5 میلیون پرداخت کرد:puke::blink::thumbsdow
میخوام ببینم من که بعد از انصراف دوباره دارم میام همین دانشگاه توی یه رشته دیگه درس بخونم بازم باید هزینه انصراف رو بدم یا نه؟ چون خیلی ها رو دیدم که تو دانشگاه خودمون انصراف دادن و دوباره کنکور دادن اومدن یه رشته دیگه.یعنی الان همه شون 1.5 میلیون برای این کار دادن؟:blink::(
پیشاپیش ممنون از جوابتون

kingnothing1985

Registered User
لایک‌ها
125
درود بر شما . در اون مورد اطلاع ندارم اما در جریان باشید که هر دانشگاهی واحد های پاس شده ی دانشگاه دیگه رو قبول نمی کنه .(حتی آزاد مال آزاد رو) اول باید این رو از دانشگاه مقصد بپرسید حتما بعد اقدام کنید
موفق باشید

kimsungbabak

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
درود بر شما . در اون مورد اطلاع ندارم اما در جریان باشید که هر دانشگاهی واحد های پاس شده ی دانشگاه دیگه رو قبول نمی کنه .(حتی آزاد مال آزاد رو) اول باید این رو از دانشگاه مقصد بپرسید حتما بعد اقدام کنید
موفق باشید
توی همین دانشگاه خودمون میخوام تغییر رشته بدم.
ممنون از جوابت

Nereid

کاربر فعال زبان
کاربر فعال
لایک‌ها
852
بهتره این سوال رو از آموزش دانشگاهتون سوال کنین چون اونا بهتر میتونن راهنمایی تون کنند!

بالا