• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سوال در مورد درآمد از کدهای ussd

hanijafari

Registered User
لایک‌ها
567
با سلام و وقت بخیر
مدتی هست که استفاده از کدهای ussd برای گوشیهای همراه فراگیر شده که بعضا به فروش کارت شارژ یا سایر خدمات میپردازن.

اما سوالی که برام پیش اومده اینه که سود فروش کارت شارژ با این کدها چقدر هست که اینا میان ماشین 300 میلیونی میزارن جایزه؟
مثلا تو برنامه خندوانه اسپانسرش یکی از همین کدها هست ، یا تو یه مسابقه دیگه 724 اسپانسر برنامه هست و .... .

آیا فقط کارت شارژ اینقد سود داره یا خدمات دیگرشون هم سود داره؟
کلا سود این روش تو چی هست؟

با تشکر

alik

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,232
انجام تراکنش برای هر عملیات بانکی برای این شرکت ها سود داره به ازای هر تراکنشی که انجام میشه پول دریافت می کنند هرچقدر تعداد تراکنش های بیشتری رو بتونن جذب کنند درامد بیشتری خواهند داشت طبیعتا سعی میکنند شمارا جذب کنند شارژ بخرید یا مانده حساب بگیرید یا سایر خدمات کوچک بانکی رو بیاید و باکد انها انجام بدید

hanijafari

Registered User
لایک‌ها
567
ممنون دوست عزیز

اما چطور رو تراکنش سود میگیرن؟ اینو در مورد بانکها شنیدم ، اما نمیدونم قضیش چطوریه؟ خب الان من هم در روز چندین تراکنش با مبالغ معمولی 50 تا 100 هزار تومان دارم. درسته کم هست ولی خب چطور بانک رو تراکنش سود میده؟

alik

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,232
ممنون دوست عزیز

اما چطور رو تراکنش سود میگیرن؟ اینو در مورد بانکها شنیدم ، اما نمیدونم قضیش چطوریه؟ خب الان من هم در روز چندین تراکنش با مبالغ معمولی 50 تا 100 هزار تومان دارم. درسته کم هست ولی خب چطور بانک رو تراکنش سود میده؟
به شما که سود نمیدن این یه قضیه دیگه هست و ربطی به انجام امور معمول توسط مشتری ها ندارد
این کدها مربوط به شرکت هایی هستند که قرار داد خاصی دارند که به ازای تراکنش مبلغی را دریافت می کنند ... برای مشتری عادی بانک نیست.

miim

Registered User
لایک‌ها
451
اینا یه درصدی از هر تراکنشی رو به عنوان کارمزد دریافت می کنند.
ملا اگر کارمزد 1% باشه اگر 1 میلیارد تومن تراکنش انجام بشه 1 درصدش یعنی 10 میلیون تومن به جیب همون ussd میره

بالا