• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سوال در مورد درایو سی دی مجازی خفن فوری

arshia1_987

Registered User
لایک‌ها
11
سلام

من 4 تا سی دی فیفا 2007 رو از حالت فشرده در اوردم و همشون یه جا جم شدن که فکر کنم یه دی وی دی باشه ولی وقتی رو اینستال کلیک میکنم میگه سی دی یا دی وی دی 1 رو بزار تو دستگاه و وقتی میزارم هیچ اتفاقی نمیفته فکر کنم باید از درایو مجازی استفاده کرد از همش image گرفتم و بعد با کمک برنامه های Alcohol 120% و Daemon tools درایو مجازی درست کردم ولی روی درایوم که کلیک میکنم میگه که go to control panel to install and cofigure windows components یعنی میگه برو تو کنترل پنل و اینستالش کن و اصلا درایومو نمیشناسه هر کاری کردم نشد چه باید کرد؟

قبلا از درایو مجازی راحت استفاده میکردم اما این ویندوز جدید ریختم نمیشناسه از کلون هم استفاده کردم توی کنترل پنل هم رفتم ولی میگه باید درایور اینتسال کنی اخه درایورشو از کجا بیارم ؟

کسی میتونه کمک کنه؟

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
1. ببین از طریق explorer می توبی بری توش ... یعنی کلیک راست کن و explorerرو انتخاب کن ... اگه تونستی ، ببین فایلی به اسم autorun.inf وجود داره یا نه ... اگه هست پاکش کن ...

2. اگه نشد برو از اینجا ، TweakUI رو دانلود کن ... بعد برو توش ( توی منو استارت ، توی شاخه Powertoys for Windows XP باید باشه ) ... به ترتیب برو توی My Computer - Autoplay - Drives و بعدش درایوت رو پیدا کن و uncheck اش کن ...

حالا ببین explorer کار می کنه یا نه تا ببینیم چی میشه کرد ؟

بالا