• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سوال در مورد رتبه الکسا

accbazar

Registered User
لایک‌ها
37
سلام.من حدود 2 ماه هست دارم روی بک لینک برای سایتم کار میکنم.خیلی جاها ریپوتاژ دادم حتی توی سایت هایی که رتبه الکساشون دو رقمی هست وجمعا حدود 100 لینک از رپورتاژها ثبت شده برام ولی متاسفانه الکسا تعداد لینک هارو نمیشناسه هیچ تغییری نکرده.کسی میدونه مشکل کجاست؟

decoweb

Registered User
لایک‌ها
247
:) با سلام و درود

:: خوب چند نکته رو در مورد الکسا بیان کنم تا جای که دانش الکسا رو دارم

۱- بکلینک‌های که در الکسا ثبت خواهد شد لینک‌های ماندگار هستن و لینک‌های که برای چند ماه تبلیغ خواهد شد به هیچ عنوان ثبت نمی‌شود به دلیل اینکه الکسا از از متر‌های جستهو اگر الهام نمیگیرد و خوب به جداگانه رباط جستجو دارد .

۲- رتبه الکسا چگونه محاسبه می‌شود؟
سایت الکسا هرگز تمام رموز کاری خود را برملا نکرده و منابع اطلاعاتی خود برای تعیین رتبه الکسا را بطور کامل معرفی نمی‌کند، ولی می‌توان با بررسی اصول اولیه جمع آوری اطلاعات توسط الکسا درک بهتری از رتبه سایت داشت.

3- بهبود رنک گوگل سایت
هیچ مدرکی برای تاثیر رتبه الکسا بر تعیین پیج رنک گوگل وجود ندارد و عملا این دو سایت بصورت مستقل فعالیت می‌کنند ولی بیشتر فعالیت‌هایی که برای بهبود رتبه الکسا سایت خود باید انجام دهید مستقیما بر پیج رنک گوگل شما تاثیرگذارند و معیار مناسبی برای شما خواهند بود.

;) نکته دیگه این که برای بهبود الکسا باید به این نکته ها توجه کنید .

:: اگر شما هم مانند بعضی مشتریان و بازدیدکنندگان زیادی دارید ولی از رتبه الکسا خود راضی نیستید چه کاری می‌توانید انجام دهید؟

1- تولبار الکسا را بر روی مرورگر خود و همکاران‌تان نصب کنید

2- مطالب مفیدتر و طولانی تری در سایت خود داشته باشید

3- تبلیغات خود را با دقت بیشتری انجام دهید

4- به سایت الکسا بروید و هویت خود را بعنوان صاحب سایت تایید کنید

5- اطلاعات سایت خود را در الکسا تکمیل کنید

6- از مشتریان خود درخواست کنید تا به الکسا بروند و در مورد شما نظر دهند

7- بازدیدکنندگان خود را تشویق به نصب تولبار الکسا کنید

8- تولبار الکسا خود را در این سایت بسازید و امکاناتی متناسب با نیاز مشریان خود در آن قرار دهید

accbazar

Registered User
لایک‌ها
37
بک لینک هایی گرفتیم همیشگی هستن و حدود دوماهه گذشته ولی تغییری توی تعداد لینک حاصل نشده

decoweb

Registered User
لایک‌ها
247
بک لینک هایی گرفتیم همیشگی هستن و حدود دوماهه گذشته ولی تغییری توی تعداد لینک حاصل نشده

:) خوب میگم که زمان میبره روبات الکسا مثل روبات گوگل و غیره نیست کمی زمان میبره برای ثبت شدن اگر لینک ها اتوریتی بالایی داشته باشند و همیشگی

accbazar

Registered User
لایک‌ها
37
زمان بره پس
جالبه داخل سرچ کنسول لینکا هست ولی الکسا هنوز مشخص نکرده.با اینکه تقریبا هر روز هم رتبه ها بالاپایین میشه

decoweb

Registered User
لایک‌ها
247
:( زمان دقیق شو نمیتونم بگم بوده که من تو سایت دوست عزیزم محمد 10 اسکریپت لیک قرار دادم تو اکسا ثبت نشد ولی تو یکی از صفحات بنر منو قرار داد بعد 1 هفته دیدیم تو الکسا لینک ثبت شده بگیر نگیر داره چون به قول خود الکسا روبات به صورت آزمایشی میباشد و هنور اون قدرت کافی نداره .

:general511: من یه عادتی که دارم مقاله زیاد میخونم

System8

Registered User
لایک‌ها
17
برای چند مورد که تست کردم بین سه تا چهار ماه طول کشید تا ثبت شدند...

accbazar

Registered User
لایک‌ها
37
جالبه از سایت دیوار لینک گرفتم اونو ثبت نکرد ولی از سایت دیگه ای که رتبش پایینتر بود سریع ثبت شد

decoweb

Registered User
لایک‌ها
247
:) خوب عزیزم بنده که گفتم بگیر نگیر داره میدونید چرا :general507: بهش میگن لینک های ئونبال دار و دونبال کننده . تو اموزش های که ایجاد کردم هست .

persiaweb

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
24
برای درج بکلینک و یا رپورتاژ نباید به الکسا سایت توجه کنید بلکه به رتبه و تعداد لینکهای اون سایت. عمر دامین. اتوریتی و معتبر بودن سایت و...

بالا